Kedveseim Ha valakinek az utazzással problémája van jelezze! Van két üres helyünk! Budapestről szombat kora délutáni indulással,vasárnap délelött vissza! Az ajánlat kortol és nemtöl független,egy kérés van csupán,légy Kúltúrált!Nem autos sexpartnert keresünk!! A buliban viszont bármi megtörténhet
Akkor én mondom ki 7........
ja hogy igy telnek a napok... szuperrrr már nagyon várjuk
8 már csak
9!
13-dikán mi is megyünk este ugy 10 körül érkezünk!!!!!!! Juhéééééé
10 nap!!
Drágáim ne feledjétek a versenyeket. Lesz vizes póló, vizes gatya verseny. Tánc. Kreatív öltözködés.Talán farokszépség verseny is. Tombola mindenképp. Sajnos a flasmob elmarad mert nem volt elég jelentkező hozzá, de jövőre bepótoljuk. És akinek még van ötlete szívesen meghallgatjuk.
Én van amit már be is pakoltam induláshoz
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2016. 08. 01. hétfő 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
látom más is nagyon várja
11
12!
13
14
15 Nagyon köszönöm mindenki nevében!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 28. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1245022)
2016. 07. 28. csütörtök 15:02
És várjuk a következő számot!!!!
Kívánok tiszta szívből minden résztvevőnek kellemes ismerkedés, szórakozást, beszélgetést!
Kívánok tiszta szívből minden résztvevőnek kellemes ismerkedés, szórakozást, beszélgetést!
És várjuk a következő számot!!!!
Kívánok tiszta szívből minden résztvevőnek kellemes ismerkedés, szórakozást, beszélgetést! (Ez egy válasz Niobe üzenetére (2016. 07. 27. szerda 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Kívánok tiszta szívből minden résztvevőnek kellemes ismerkedés, szórakozást, beszélgetést! (Ez egy válasz Niobe üzenetére (2016. 07. 27. szerda 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
16 nap
Aki szeretne részt venni falshmob-ban az írjon üzenetet és küldöm a linket mit tanuljon be. Annyit tegyen meg mindenki, hogy nem árulja el senkinek, hogy részt vesz benne.
lesz az kevesebb is. sőt 0 is.
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2016. 07. 24. vasárnap 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
na ezt is megéltük 1 kezdödik ..már csak 19 nap