Jössz te is?
(Ez egy válasz viragok1111 üzenetére (2016. 06. 03. péntek 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Na végre már!!!!
(Ez egy válasz Pecás üzenetére (2016. 05. 29. vasárnap 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
szuper!
Finom abbsn biztos lehetsz.
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2016. 06. 02. csütörtök 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Na arra én is kíváncsi vagyok
(Ez egy válasz maped üzenetére (2016. 06. 02. csütörtök 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Majd megtudod
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 02. csütörtök 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1340982)
2016. 06. 02. csütörtök 11:23
Krumplis lecsó? az meg mi?
Krumplis lecsó? az meg mi?
(Ez egy válasz maped üzenetére (2016. 05. 30. hétfő 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 30. hétfő 17:35
A menü tervezet a következő: 12-én hús sütés (burgonya, gomba, zöldségfélék köretnek mellé sütve). 13-án bográcsos babgulyás. 14-én burgonyás lecsó. Persze aki maga akar gondoskodni a saját étkezéséről annak sincs akadálya.
A menü tervezet a következő: 12-én hús sütés (burgonya, gomba, zöldségfélék köretnek mellé sütve). 13-án bográcsos babgulyás. 14-én burgonyás lecsó. Persze aki maga akar gondoskodni a saját étkezéséről annak sincs akadálya.
Sziasztok! Aki már biztos, hogy jön legyen szíves jelezze valamelyikünknek üzenetben hány főre foglaljunk neki.
Aki autóval jön és tudna valakit még hozni kérnénk írja ki ide melyik nap indul és mikor menne haza, illetve az útvonalat honnan indulna. Köszönöm.
Aki autóval jön és tudna valakit még hozni kérnénk írja ki ide melyik nap indul és mikor menne haza, illetve az útvonalat honnan indulna. Köszönöm.
Sziasztok én is megyek szivesen segítek az utazásban akinek kellene Miskolcról fogok indulni
Na végre! Most jónak tűnik az időpont! Mi ott leszünk!
Sajnos nem volt korábra szabad hely. Telt ház van.
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2016. 05. 28. szombat 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Azt hittük korábban lesz,de igyekszünk ott lenni.
Azt hittük korábban lesz,de igyekszünk ott lenni.
Siófok-Diósjenő útvonalon tudunk biztosítani helyet az autóban. Mi 12-én délelőtt indulunk és 14 délután jövünk haza. Az útvonaltól kis kitérőt tudunk tenni ha szükséges. Keresetek bátran.
Bulira fel!!!!!!!!!!!!
A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén már negyedjére kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó.
A találkozó időpontja: Augusztis 12-14 (3 nap, 2 éjszaka, de aki csak egy napot tud maradni, arra is van lehetőség)
A találkozó önköltséges, tehát fizetni kell a helyszinért, szállásért, és étkezésért, amennyiben nem gondoskodsz magadnak erről.
Helyszín: Diósjenő/Faházas kemping
Részvételi díj (szállás) 3000ft/fő/éj (a helyszínen előre fizetendő)
Étkezési hozzájárulás (csak étkezés, ital nélkül) 1500ft/fő (a helyszinen előre fizetendő)
A találkozó célja:
Megismerni azokat a tagokat, akikkel nap, mint nap a cseten találkozunk, beszélgetünk. Alkalom nyílik rá, hogy a virtuális térből kilépve, a valóságba is átültessük a jókedvet, szórakozást, ismerkedést.
Végre arcokat párosíthatsz a nickekhez.
Illetve újra találkozhatunk a régi cimborákkal.
Sütünk, főzünk, táncolunk, beszélgetünk, szórakozunk és minden mást teszünk, amit megkívánunk és a másik is.
A hangulat és a programokat mi alakítjuk, akik részt vesznek a találkozón.
Fontos kiemelni, hogy ez a buli, nem gruppen party, nem swinger buli. De az, hogy ki-mit vállal be, és kit-mit visz a szobájába, az az Ő magánügye.
A csettalálkozó nem meghívásos alapon történik. Ha Te/Ti úgy érzitek szívesen megmutatnátok magatokat, kíváncsak vagytok a csetes ismerőseitekre, ha szeretnétek egy jó hangulatú buliban részt venni, keressétek szervezőinket, akik részletesen elküldik Nektek levélben a tudnivalókat.
Szervezők, akiktől érdeklődhettek:
nyunyoka0315
maped
arkamgyal
Bögyöriksz
Számítunk a megjelenésetekre smile !
A találkozó időpontja: Augusztis 12-14 (3 nap, 2 éjszaka, de aki csak egy napot tud maradni, arra is van lehetőség)
A találkozó önköltséges, tehát fizetni kell a helyszinért, szállásért, és étkezésért, amennyiben nem gondoskodsz magadnak erről.
Helyszín: Diósjenő/Faházas kemping
Részvételi díj (szállás) 3000ft/fő/éj (a helyszínen előre fizetendő)
Étkezési hozzájárulás (csak étkezés, ital nélkül) 1500ft/fő (a helyszinen előre fizetendő)
A találkozó célja:
Megismerni azokat a tagokat, akikkel nap, mint nap a cseten találkozunk, beszélgetünk. Alkalom nyílik rá, hogy a virtuális térből kilépve, a valóságba is átültessük a jókedvet, szórakozást, ismerkedést.
Végre arcokat párosíthatsz a nickekhez.
Illetve újra találkozhatunk a régi cimborákkal.
Sütünk, főzünk, táncolunk, beszélgetünk, szórakozunk és minden mást teszünk, amit megkívánunk és a másik is.
A hangulat és a programokat mi alakítjuk, akik részt vesznek a találkozón.
Fontos kiemelni, hogy ez a buli, nem gruppen party, nem swinger buli. De az, hogy ki-mit vállal be, és kit-mit visz a szobájába, az az Ő magánügye.
A csettalálkozó nem meghívásos alapon történik. Ha Te/Ti úgy érzitek szívesen megmutatnátok magatokat, kíváncsak vagytok a csetes ismerőseitekre, ha szeretnétek egy jó hangulatú buliban részt venni, keressétek szervezőinket, akik részletesen elküldik Nektek levélben a tudnivalókat.
Szervezők, akiktől érdeklődhettek:
nyunyoka0315
maped
arkamgyal
Bögyöriksz
Számítunk a megjelenésetekre smile !
Mi már készen állunk. Várjuk leendő szoba és ágy társaink jelentkezését Már a fakanalat is készítem a főzéshez. Érkezés üres hassal tele zacsival legyen
Fárrat voltam
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 26. csütörtök 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1340982)
2016. 05. 26. csütörtök 11:03
Mit olvastél ma, Te drága ember? Vagy nem aludtál az Éccaka?
Ha lenne szóljatok nekem is