Üdvözlet a klubban! Kb 10-14 nap alatt lehet teljesen megszokni a szabadon levő makkot. Nekem nem volt szűkületem, tehát orvosi ok nélkül csináltattam, de előtte pár hónapig állandóan hátrahúzva tartottam a fitymát, s akkor is kb annyi idő alatt lehetett megszokni a fedetlenséget.
ANDRÁS (jovagasu_fiu@yahoo.com)
ANDRÁS (jovagasu_fiu@yahoo.com)
És szerintem, amikor 1-2 nap után kicsit beszűkül a fityó (nem a fitymaszűkületre gondolok) akkor is fergetegeset lehet élvezni, mint mikor hátra van húzva és közvetlenül kézzel izgatjuk a makkot.
Hello mindenki! Nekem sokáig kéne szoknom, hogy nincs fitymám, mert néha hátrahúzva hordom és már nem egyszer megtörtént, hogy pár nap szexmentesség után egy az egybe belespricceltem a nadrágomba.
Igen! A legegyszerűbb az, ha szólsz a házidokidnak. Nem késő ilyen korban sőt... Sok embernek 40 évesen alakul ez ki, és akkor megy el. A lényeg, mint írtam régen, nem kell fosni, fél óra a műtét (nem érzel semmit szószerint!!!!), utánna 2 hét no szex, majd jobb lesz a brokid, mint új korában. TAPASZTALAT!!!!! :P
csak a valásod miat metéld magad más meg nem számit ne vegyél be semi sexuális extrát rola illetve higéniai dolgot...
egy kérdés, lehet egy kicsit buta: A körülmetéltek hogy rejszolnak?
Valszeg nem azčrt, hogy ne essen bele az eso:)
Ja, csakhogy mindig a viz hiŕnyŕval indokoljŕk:) A sivatagban čloknčl ez termčszetes!
Csak nem a "kli-tok"-ra gongoltál? (#pirul1)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 06. hétfő 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 02. 06. hétfő 19:41
Te, Jánosbá te, hátha e nemes cél érdekében valaki rászánná magát. Még én is érdeklődöm!
Én is teljes fitymamentességet élvezek (no, azért a "kli-tokot" csak megtartom), és még ezidáig nem éreztem hiányát...
Te, Jánosbá te, hátha e nemes cél érdekében valaki rászánná magát. Még én is érdeklődöm!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 02. 06. hétfő 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 06. hétfő 19:20
Egy óvatos, foggaltörténő, finom körülmetélés imitációt még el tudnék viselni.
Egy óvatos, foggaltörténő, finom körülmetélés imitációt még el tudnék viselni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 06. hétfő 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 06. hétfő 08:15
Jól sejtem-e, hogy egyelőre nem álmodsz újabb körülmetélésről?
Jól sejtem-e, hogy egyelőre nem álmodsz újabb körülmetélésről?
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 02. 06. hétfő 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 06. hétfő 08:07
S valóban. Egy természetgyógyász hölgy végezte a beavatkozást, és a keletkezett sebet "szájrátétte" utókezelte. Mivel a veleszületett 'szopóreflexet ' nem tudta legyőzni a fityma visszaszopódott az eredeti méretre. Ezért alkalmassá váltam egy újabb fityma-metélt donorlista tagságra.
S valóban. Egy természetgyógyász hölgy végezte a beavatkozást, és a keletkezett sebet "szájrátétte" utókezelte. Mivel a veleszületett 'szopóreflexet ' nem tudta legyőzni a fityma visszaszopódott az eredeti méretre. Ezért alkalmassá váltam egy újabb fityma-metélt donorlista tagságra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 04. szombat 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 04. szombat 20:35
Nem írtad le, hogy párolás előtt jól ki kell vontatni a sót hideg vízzel, mert másként mérgező hatású lesz, és a legelső férfi, aki megkóstolja a nem kellőképpen méregtelenített előbőr-pörköltet, hát hanyattvágja magát, s osztán kampec. Ezért elővigyázatosan, végrendeletben mindig a szakács az, aki kóstol is, és még soha sem történt tragédia.
Egyébként, Jánosbá, a kórházból az a hír jött, hogy a kőemelgetéstől fitymanyúlósodást kaptál, ezért, míg kómában hegyezted a zabot, bizony körbemetéltek. Hogy ezt ők hogyan is értették, kérlek, ellenőrízd, mert a nevedet is tartalmazó listakisérettel megjött a legfrissebb pörkölt nyersanyaga, épp hidegvízben úszkálnak a fitymák!!!
Egyébként, Jánosbá, a kórházból az a hír jött, hogy a kőemelgetéstől fitymanyúlósodást kaptál, ezért, míg kómában hegyezted a zabot, bizony körbemetéltek. Hogy ezt ők hogyan is értették, kérlek, ellenőrízd, mert a nevedet is tartalmazó listakisérettel megjött a legfrissebb pörkölt nyersanyaga, épp hidegvízben úszkálnak a fitymák!!!
Nem írtad le, hogy párolás előtt jól ki kell vontatni a sót hideg vízzel, mert másként mérgező hatású lesz, és a legelső férfi, aki megkóstolja a nem kellőképpen méregtelenített előbőr-pörköltet, hát hanyattvágja magát, s osztán kampec. Ezért elővigyázatosan, végrendeletben mindig a szakács az, aki kóstol is, és még soha sem történt tragédia.
Egyébként, Jánosbá, a kórházból az a hír jött, hogy a kőemelgetéstől fitymanyúlósodást kaptál, ezért, míg kómában hegyezted a zabot, bizony körbemetéltek. Hogy ezt ők hogyan is értették, kérlek, ellenőrízd, mert a nevedet is tartalmazó listakisérettel megjött a legfrissebb pörkölt nyersanyaga, épp hidegvízben úszkálnak a fitymák!!! (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 02. 04. szombat 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként, Jánosbá, a kórházból az a hír jött, hogy a kőemelgetéstől fitymanyúlósodást kaptál, ezért, míg kómában hegyezted a zabot, bizony körbemetéltek. Hogy ezt ők hogyan is értették, kérlek, ellenőrízd, mert a nevedet is tartalmazó listakisérettel megjött a legfrissebb pörkölt nyersanyaga, épp hidegvízben úszkálnak a fitymák!!! (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 02. 04. szombat 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 04. szombat 19:58
Pedig nagyon szép hagyomány! Képzeld, vannak olyan kultúrák (NEM Ábrahám népére gondolok!!!) ahol, aki a beavatkozást végzi az a jobb válla fölött a levágott fitymát hátrdobja ( mint menyasszony a csokrot) és aki a fogával el tudja kapni az lehet a gyerek keresztapja. Mielőtt megkérdeznéd, én nem vagyok körülmetélve.
Még annyit, hogy összegyűjtik a fitymákat sóval tartósitják, és ha összegyűlik egy pörköltrevaló akkor ebből főznek pacaj-jellegű pörköltet, és csak a férfiak fogyaszthatják.
Még annyit, hogy összegyűjtik a fitymákat sóval tartósitják, és ha összegyűlik egy pörköltrevaló akkor ebből főznek pacaj-jellegű pörköltet, és csak a férfiak fogyaszthatják.
Pedig nagyon szép hagyomány! Képzeld, vannak olyan kultúrák (NEM Ábrahám népére gondolok!!!) ahol, aki a beavatkozást végzi az a jobb válla fölött a levágott fitymát hátrdobja ( mint menyasszony a csokrot) és aki a fogával el tudja kapni az lehet a gyerek keresztapja. Mielőtt megkérdeznéd, én nem vagyok körülmetélve.
Úgy olvastam, hogy a férfiak IQ-szintje rohamosam megemelkedik, ha "körülmetélkeznek". Hát így érthető a szlogen:"Magyar embernek ne legyen metélt fasza!"(Dávid8520)
Hŕt ki, bŕr a rugň mčg mindig a gatyŕmban van:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 01. szerda 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 21:34
Apropo: fityma! Sikerült-e kiszabadítanod a tanksapka alól?