Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2005. 02. 18. péntek 09:38  #29
jovagasu jovagasu
Válasz QCU-nak és Before [VIP]-nek:

Icemat igazat beszél: egyrészt a fitymaszűkülettel nem szabad játszani, mert bármikor eldurvulhat a dolog (beszorul, begyullad stb.), s akkor rögtön menni kell. Szóval jobb megelőzni. A műtéttől nem kell félni, se 20 évesen, se később. Én 35 voltam, amikor megszabadultam a fölösleges bőrdarabtól, s még fitymaszűkületem sem volt, csak egyszerűen nem szerettem, hogy ott van. Reggel 9-re bementem az urológiára, 10-re már körül is voltam metélve, 11-re bent voltam a dolgozóban, és senki nem is gyanított semmit ...

Szükületnél TB-re megcsinálják bármelyik urolgóián. Ha magánrendelést akarsz (ami persze pénzbe kerül), keresd dr Fekete Ferencet (www.potenciaklinika.hu).

Jóvágású fiú
2005. 02. 17. csütörtök 21:42  #28
Icemat Icemat
Igen létezik! Akár 40 évesen is kijöhet! A neve: felnőttkori fitymaszűkűlet. Paráznod nem kell, és azt a 3-4 hetet is ki lehet bírni. Csak az első hét rázós, aztán egyre jobb. Én is 20 vok, és tök jó most! :))))
Ja és a fitymaszűkűlet nem játék, mert minnél jobban húzod, annál jobban szűkűl, és a végén már felhúzni se lehet...

Én azt mondom, csináld meg minnél hamarabb!

Icemat
2005. 02. 17. csütörtök 21:36  #27
Before Before VIP
Ugyanebben a cipőben járok én is, csak picit idősebben...
1-2 évenként rámtör a gondolat, hogy meg kéne csináltatni, de aztán valahogy mindig elsikkad.
2005. 02. 17. csütörtök 10:41  #26
jovagasu jovagasu
Persze, hogy segítek. Írj ide: jovagasu_fiu@yahoo.com
2005. 02. 16. szerda 21:06  #25
Icemat Icemat
Ki mondta, hogy kötelező már bocs??!!!!! Senki egy szóval se ugy állította, hogy MEG KELL CSINÁLNI!

Icemat
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 02. 16. szerda 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 16. szerda 20:31
És azért nem metéltetem magam körbe mert nincs hozzá kedvem ha már rám nőtt az enyém!!!
2005. 02. 16. szerda 20:31  #24
tibi33 tibi33
És azért nem metéltetem magam körbe mert nincs hozzá kedvem ha már rám nőtt az enyém!!!
2005. 02. 16. szerda 20:28  #23
tibi33 tibi33
Befejeztem a gyűlölködést,de hiszem és tudom,hogy nem vagyok balfácán(és ezt mondtam a gyerekemnek is,türelmét kérve)és a legnagyobb erőmmel azon vagyok,hogy újra jó kocsiban ülhessek,az embereimnek tudjak adni tisztességes fizetést,és élvezhessem a fejem felett kisütő nap erejét.Mndezt a magam erejéből!!Ja és jókedvűen olvasgatni ezt a sok virágzó baromságot.ÉS NE KIABÁLJ VELEM!Azért én is szeretlek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 16. szerda 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 02. 16. szerda 18:26
ÉN IS BEFEJEZTEM EBBEN A TOPIC-BAN, ÉS BÁRMELYIKBEN AHOL SZABADJÁRA ENGEDIK AZ INTOLERANCIÁT, ANTISZEMITIZMUST ÉS A SZÉGYENLETES, FÉKTELEN GYŰLÖLKÖDÉST!
2005. 02. 16. szerda 18:26  #22
ÉN IS BEFEJEZTEM EBBEN A TOPIC-BAN, ÉS BÁRMELYIKBEN AHOL SZABADJÁRA ENGEDIK AZ INTOLERANCIÁT, ANTISZEMITIZMUST ÉS A SZÉGYENLETES, FÉKTELEN GYŰLÖLKÖDÉST!
2005. 02. 16. szerda 18:21  #21
LÁTOD, EBBEN TÉVEDSZ, DE EZ NEM ANNAK A HIBÁJA, AKINEK VAN, HANEM AKI ELBALFÁCÁNKODJA AZ ÉLETÉT MARHASÁGOKAT SZAJKÓZVA, ÉS MÉG A KILENCÉVES KISLÁNYÁT IS BEOLTJA EMBERI MEGÉRTÉS, MELEGSÉG ELLEN, AZT ÁLLÍTVA, HOGY NYOMORÚSÁGUNKÉRT VALAKI MÁS A FELELŐS, A HÉTFEJŰ SÁRKÁNY, A VASORRÚ BÁBA, A ZSIDÓK, A NEMISTUDOMÉNKIK, ÉS NEM ÉN AKI SOROZATBAN CSINÁLOM A MARHASÁGOKAT, NEM VAGYOK ELÉG ÉBER A VÁLTOZÁSOKRA, ELMEGYEK SZAVAZNI, S A LEGROSSZABB VÁLASZTÁST CSINÁLOM AZ ÖSSZES ROSSZ KÖZÜL, ÉS SíROK-SíRÁNKOZOM MINDENNEK ÉS MINDENKINEK, HOGY NÉ, A ZSIDÓK CSINÁLTÁK MEG ELŐTTEM, AMIT NEKEM KELLETT VOLNA, HOGY A FENE MÉG AZ ÍRMAGJUKAT IS ÍRTOTTA VOLNA KI A FÖLD SZÍNÉRŐL, ......ÉS ÍGY TOVÁB, ÉS ÍGY TOVÁBB, VÉGET NEM ÉRŐN, FRÖCSKÖLVE A GYÜLÖLETET, MÉTELYEZVE A KÖRÖTTEM ÉLŐKET IS, AKIK A VÉGÉN CSAK ELHISZIK HAGYMÁZOS ORDÍROZÁSOM...MEGSÚGOM NEKED: HA VALAMI CSODA FOLYTÁN AZ ÖSSZES ZSIDÓ ELTŰNNE A FÖLD SZÍNÉRŐL, ÉS MINDEN VAGYONUKAT ÖRÖKÖLNÉD, JÖVŐBEN AKKOR IS 24 ÉVES KOCSID LENNE, ÉS TÍZ ÉVES LÁNYODNAK AZT SZAJKÓZNÁD, HOGY EZÉRT A HOGYISHÍVJÁKOK A BŰNÖSÖK, MERT NÉ!....ÉS FOLYNA TOVÁBB VÉGEÉRHETETLENÜL A PANASZKODÁS, HIDD EL! SZÜLETET VESZTESEK VAGYUNK, TIBI, KEDVES, DE EZÉRT TÁVOLRÓL SEM MÁS A HIBÁS!
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 02. 16. szerda 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 16. szerda 16:08
Ezt a kérdést kb.3/4 éve kiveséztük.Neked azért elárulok valamit nem tudom te szeretnéd e aztaz ember csoportot akik több millió forinttal becsapnak?Velem megtörtént,és azzal hogy 2005-ben én utálom őket,nem Hitlernek adtam igazat.Az ő kezükben van a banki szféra 50,a kereskedelem 40 százaléka ezáltal nagyon sok pénzről beszélnek és Hitlernek az kellett volna.Ha ma élne ő is arabokat gyilkolna,de ma olajért!Ezzel én tisztában vagyok,és szerintem ez igaz.Ezáltal nagyon is embernek érzem magam.De azt senki nem mondja meg,hogy mit mondjak a 9 éves lányomnak amikor azt kérdi miért 23 éves autóval járunk hova lett a 2 éves.De lassan ki fog sütni a nap és szeretnék ott lenni mikor az ilyen senkiháziaknak beborul.Rájuk értem!
2005. 02. 16. szerda 16:17  #20
tibi33 tibi33
Befejezettnek tekintem újabb 3/4 évre!Becsszó!!!
(Ez egy válasz jovagasu üzenetére (2005. 02. 16. szerda 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 16. szerda 16:14
Kedves Tibi33 és a többiek, kérlek, ezt most hagyjátok abba ...
2005. 02. 16. szerda 16:14  #19
jovagasu jovagasu
Kedves Tibi33 és a többiek, kérlek, ezt most hagyjátok abba ...
2005. 02. 16. szerda 16:08  #18
tibi33 tibi33
Ezt a kérdést kb.3/4 éve kiveséztük.Neked azért elárulok valamit nem tudom te szeretnéd e aztaz ember csoportot akik több millió forinttal becsapnak?Velem megtörtént,és azzal hogy 2005-ben én utálom őket,nem Hitlernek adtam igazat.Az ő kezükben van a banki szféra 50,a kereskedelem 40 százaléka ezáltal nagyon sok pénzről beszélnek és Hitlernek az kellett volna.Ha ma élne ő is arabokat gyilkolna,de ma olajért!Ezzel én tisztában vagyok,és szerintem ez igaz.Ezáltal nagyon is embernek érzem magam.De azt senki nem mondja meg,hogy mit mondjak a 9 éves lányomnak amikor azt kérdi miért 23 éves autóval járunk hova lett a 2 éves.De lassan ki fog sütni a nap és szeretnék ott lenni mikor az ilyen senkiháziaknak beborul.Rájuk értem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 15. kedd 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 15. kedd 22:19
Pedig azt hittem, EMBER vagy! Nagyot tévedtem! Csak azt kivánom, ne adja Isten, hogy sem te, sem családod, néped, nemzetséged átélje azt a szörnyűséget, aminek végterméke HATMILLIÓ ártatlanul legyilkolt zsidó lett! Ne hidd, hogy amiért itt péniszekről, pinkókról és más, a hamis prűdség álarcát levetett dolgokról beszélünk, szabad lenne ugyanitt a rettenetes barna pestis propagálása, ilyen nyikhaj, tudatlan, pökhendi kijelentések megtűrése, mert a testi dolgok szeretete-imádata bocsánatos bűn, de embertársad, nemzetednek csak felemelkedést nyújtó igaz emberek gyűlölete halálos vétek, amelyet soha nem lehet megbocsátani. A gyűlölködésnek mindenkoron hatalmas veszteségekkel áldozott a soha semmiből sem tanuló emberiség!
2005. 02. 16. szerda 14:58  #17
Lehet anyázni, és elküldeni a picsába? Nem teszem. De hogy te beveszed azt a maszlagot Sztálinról, meg budapesti diszpolgárságáról, ez, enyhén szólva gyengeeméjűségre vall(vagy, hogy te találtad ki naiv dilettánsok toborzását elősegítendő...). Sztálin ugyanolyan nagy gazember volt, mint hitler, s mint azok, a még élő, hatalmat kapott szarzsákok, akik istenek szerepében tetszelegnek, és pitiáner félelmeiket azzal palástolják, hogy nemzeteket kiáltanak ki alacsonyabbrendűeknek, s az sem érdekli őket, ha emberségben még a bokájáig sem érnek célgömbjükre szegezett célpontjuknak. És itt nem a kis és nagy gazemberek ténykedéséről szólunk, hanem a gyűlölködés propagátorairól, akik nem átallják itt sem téveszméiket a szélbe szórni, hátha valahol megfogannak, elvtelenül tévútra vezetik a beszélgetést( -Hááát....nem csak ők, hanem aztán Ők, na aztán azok...még sokkal jobban, ssrt...sst!, és minden kifordul a valóságból.)
Ez az undorító bennünk, magyarokban, hogy szószátyár semmittevéssel, torzsalkodással néztük-nézzük, ahogyan országunk senyved, fogy (1920), nemzetünk hitványodik, testvér testvérre támad, s mindezenközben azokra szórjuk átkainkat, akik keserves munkával, szorgalommal, összetartással országot építettek a semmiből,svatagot varázsoltak csdakertté, míg mi tündérkert-hazánkat adtuk el bűnös nemtörődömséggel, ebek harmicadjára hagyva nemzettestvéreinket, és ádázul zsidózunk pejorative egy olyan népet, amely kivivta és birja a világ csodálatát.
(Ez egy válasz liam. üzenetére (2005. 02. 16. szerda 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 16. szerda 10:53
Még mielőtt bárki fasizmussal vádolna, vagy hasonlóval, megjegyzem, hogy a nagy Sztálin kezén, aki Budapest díszpolgára volt még ezelőtt 1 évvel is, több ember halála szárad, mint Hitlerén. De erről nem illik beszélni...

Lehet anyázni, és elküldeni a picsába...

Aki nácinak akar jellemezni ezek után engem, az olvassa el többször a sorokat.

Puszi.
2005. 02. 16. szerda 13:49  #16
Icemat Icemat
Semmi változást nem tapasztaltam!! Nem kisebb (aki ezt állítja az kicsit zizis), és ugyanolyan. A barátnőm szerint jobb is....

Ízlések és pofonok! Én nem bántam meg 20 éves!! létemre!
2005. 02. 16. szerda 11:12  #15
jovagasu jovagasu
Hurrá!

Irtó érdekes, de mindenki arról számol be, hogy a körülmetélési műtétje közben nagyon kedélyesen beszélgetett az orvossal és a többiekkel. (Nekem is ez a személyes tapasztalatom.)
(Ez egy válasz Icemat üzenetére (2005. 02. 15. kedd 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 15. kedd 21:41
Sziasztok!

Én mots 20 évesen csináltattam meg, mert enyhe felnőttkori fitymaszűkűletem volt. Ajánlottak valami kenőcsöt, de az nem vált be, ezért ugy döntöttem nem szenvedek: metélés! Elsőnek nagyon féltem, de bátran állíthatom SOKKAL JOBB LETT!!! Én a máv kórházban voltam. Ingyen csinálták, szal tök jó volt :) A mütét kb. fél órás volt. Elsőnek lekezelték alkohollal. (ez fájt egyedül) [ilyenkor csak bekenik, hogy baktérium mentes legyen] utánna egy kis szuri és nem éreztem semmit. Tök jót beszéltem mütét közben a dokival meg a szép asszisztens segítő nénikével.(utólag megjegyzem, nagyon jó hús volt) :)) Ahogy végeztek, betekerték, és 1 hétig napi 3 alkalommal, gyógyteával vagy mivel kellett kenegetnem. 1 hónap elmúltával teljesen begyógyult, szép lett. A jelenlegi barátnőm nagyon szereti, és azt mondja sokkal jobb... Szal aki félt tőle, az ne tegye! Én is nagyon paráztam, de megérte!!! Ja és nem lett kisebb semmivel se !!!!!!!!!!! TAPASZTALAT!!! Aki netán meg a metélés ellen van, üzenem: AKI HÜLYE HALlJON MEG!

ICemat
2005. 02. 16. szerda 11:10  #14
jovagasu jovagasu
Felhívom figyelmeteket arra, hogy ez a dolog diskurzus nem a politikáról, hanem a körülmetélésről szól. Ha már itt tartunk, a zsidók és az arabok, akik folyamatosan irtják egymást, mind körülmetéltek ...
2005. 02. 16. szerda 10:53  #13
liam. liam.
Még mielőtt bárki fasizmussal vádolna, vagy hasonlóval, megjegyzem, hogy a nagy Sztálin kezén, aki Budapest díszpolgára volt még ezelőtt 1 évvel is, több ember halála szárad, mint Hitlerén. De erről nem illik beszélni...

Lehet anyázni, és elküldeni a picsába...

Aki nácinak akar jellemezni ezek után engem, az olvassa el többször a sorokat.

Puszi.
2005. 02. 16. szerda 00:32  #12
Icemat Icemat
oFF:

Arról is lehetne beszélni, miért gyilkolja az ember a saját fajtáját... Inkább az űrhajózás, vagy egyébb betegségek magakadályozására fordítanák ezt a rengeteg energiát..

Topic On!

Icemat
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 15. kedd 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 15. kedd 22:19
Pedig azt hittem, EMBER vagy! Nagyot tévedtem! Csak azt kivánom, ne adja Isten, hogy sem te, sem családod, néped, nemzetséged átélje azt a szörnyűséget, aminek végterméke HATMILLIÓ ártatlanul legyilkolt zsidó lett! Ne hidd, hogy amiért itt péniszekről, pinkókról és más, a hamis prűdség álarcát levetett dolgokról beszélünk, szabad lenne ugyanitt a rettenetes barna pestis propagálása, ilyen nyikhaj, tudatlan, pökhendi kijelentések megtűrése, mert a testi dolgok szeretete-imádata bocsánatos bűn, de embertársad, nemzetednek csak felemelkedést nyújtó igaz emberek gyűlölete halálos vétek, amelyet soha nem lehet megbocsátani. A gyűlölködésnek mindenkoron hatalmas veszteségekkel áldozott a soha semmiből sem tanuló emberiség!
2005. 02. 15. kedd 22:19  #11
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 02. 15. kedd 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 15. kedd 20:47
Nekem erről a zsidók jutnak az eszembe,és azokat meg nagyon utálom.De ezt már egyszer átbeszéltük!
2005. 02. 15. kedd 21:41  #10
Icemat Icemat
Sziasztok!

Én mots 20 évesen csináltattam meg, mert enyhe felnőttkori fitymaszűkűletem volt. Ajánlottak valami kenőcsöt, de az nem vált be, ezért ugy döntöttem nem szenvedek: metélés! Elsőnek nagyon féltem, de bátran állíthatom SOKKAL JOBB LETT!!! Én a máv kórházban voltam. Ingyen csinálták, szal tök jó volt :) A mütét kb. fél órás volt. Elsőnek lekezelték alkohollal. (ez fájt egyedül) [ilyenkor csak bekenik, hogy baktérium mentes legyen] utánna egy kis szuri és nem éreztem semmit. Tök jót beszéltem mütét közben a dokival meg a szép asszisztens segítő nénikével.(utólag megjegyzem, nagyon jó hús volt) :)) Ahogy végeztek, betekerték, és 1 hétig napi 3 alkalommal, gyógyteával vagy mivel kellett kenegetnem. 1 hónap elmúltával teljesen begyógyult, szép lett. A jelenlegi barátnőm nagyon szereti, és azt mondja sokkal jobb... Szal aki félt tőle, az ne tegye! Én is nagyon paráztam, de megérte!!! Ja és nem lett kisebb semmivel se !!!!!!!!!!! TAPASZTALAT!!! Aki netán meg a metélés ellen van, üzenem: AKI HÜLYE HALlJON MEG!

ICemat
/ 20