Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2005. 02. 22. kedd 22:12  #49
Before Before VIP
Én is fosok a tűtől, a multkor olvasgattam beszámolókat a körülmetélésről, a gyomrom egy pingponglabda méretű kis görcsbe ugrott tőle...
2005. 02. 22. kedd 22:11  #48
Before Before VIP
Kérlek szépen a Magyar Néphadsereg feltalálta erre a tökéletes megoldást, úgy hívják, hogy brómos tea! A tea akár el is hagyható. :D
Szerintem jogos a felvetés, mivel én is kacérkodok a körülmetélés gondolatával, automatikusan felmerült benne a probléma és a megoldása is adta magát. Szerintem első kanyarban menj be egy gyógyszertárba, kérd ki egy szakértő véleményét, de esetleg a körzeti dokihoz (végső esetben a műtéte végző orvoshoz) is elmehetsz, hogy adjon valami ilyesmit.
Aztán írd be, hogy mit mondtak, ne kelljen nekem is köröket futnom ezügyben! vigyor5
2005. 02. 22. kedd 21:06  #47
Icemat Icemat
Este mielőtt lefeküdnél menj el pisilni. Ez valamilyen szinten használ. A lényeg, ha érzed, hogy kezd merevedni, azonnal vágd pofán magad :))))))))) /ha nem teszed fájdalmasabb lesz az utáni érzés :))))))

Icemat
2005. 02. 22. kedd 13:09  #46
Before Before VIP
Hát, köszi a beszámolót, de azért ez nem ugyanau, mint egy komplett körülmetélés, ahol szétvágnak, összevarrnak... :)
2005. 02. 21. hétfő 20:25  #45
EURobi EURobi VIP
Kata,Neked teljesen igazad van.Sokkal könnyebb tisztán tartani,és bár már régen történt,de egyáltalán nem bántam meg,hogy megmütettem magam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 20. vasárnap 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 02. 20. vasárnap 20:03
A körülmetélésnek egyszerűen egészségügyi okai vannak olyan népeknél, amelyek állandóan ki vannak téve magas hőmérsékletű vidékek száraz, forró klímájának. Hogy aztán vallási vonzatai is lettek, hát istenem! De ki is szeretné, hogy a fityma alatti faggyúmirigyek áldásos jóvoltából keletkező "túró"-t minden félórában lemosogassa kedvese péniszéről, mert már elviselhetetlen a szaga, és kellemetlen gyulladásokat is okozhat a makkon? Az arabok, zsidók közt ezért törvény a körülmetélés. Az érzékenység fogalma szex szempontjából nem ide tartozik, a pénisz ugyanúgy müködik, mint körülmetéletlen korában.
2005. 02. 21. hétfő 15:47  #44
wink Jó' van, no!Te mondád! wave
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 02. 21. hétfő 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 21. hétfő 08:17
smile Elég legyen már :) crazya
2005. 02. 21. hétfő 08:17  #43
bobxv1600 bobxv1600
smile Elég legyen már :) crazya
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 20. vasárnap 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 20. vasárnap 21:37
Csak érdekességként:

A SZEX vadhajtásai (csonkítások)
A szex mindenütt előfordul. Az emberek mindig találnak időt, helyet és energiát a szeretkezés valamilyen formájára. A világ távoli vidékein a szex legkülönösebb válfajai őrzôdtek meg és virágoznak mind a mai napig.
Van egy dolog, ami jellemzően megkülönbözteti az európait a világ más, kevésbé visszafogott természetu népeitől, mégpedig az, hogy alapjában véve meg vagyunk elégedve az anatómiánkkal, s nem törekszünk annak újraszabására.
A thaiföldi férfiak körében elterjedt gyakorlat, hogy műanyag gyöngyöket ültetnek a péniszük bőre alá, ezzel kivánván fokozni partnerük élvezetét. Olyannyira meg vannak győződve a technika hatásosságáról, hogy képesek maguk végrehajtani a műtétet mindenféle fájdalomcsillapítás nélkül.
A körülmetélés - azaz a fityma csonkítása - évezredekre visszanyúló praktika, amely - többek között - csökkenti a fertőzés veszélyét. Az ausztrál benszülöttek egy lépéssel továbbmennek, felhasítják a makkjukat, miáltal a péniszük a kenguru kétfejű szerszámához válik hasonlatossá. Szegény pohnpeieknek nemcsak a makkjuk alsó felét hasítják fel, de egy füst alatt megszabadítják őket egyik golyójuktól is. A nők körülmetélése rendszerint valamilyen rítushoz kötődik. A kelet-afrikai változat a szeméremajkak "stuccolását" jelenti, míg a Közép-Keleten maga a csikló is áldozatul eshet. Az utóbbi esetben az az ideológia, hogy a szexuális élvezetre képtelen asszony hű marad az urához. Afrika egyes vidékein előfordul, hogy a kislányokat "körülmetélés" után be is varrják. A kibontás feladata a büszke férjé melyet a nászéjszakán saját tőrével hajt végre. Így bizonyosodik meg, hogy tuti szűz "árut" vásárolt.
Az amerikai nők rítusai a mellükkel kapcsolatosak. A mammoplasztika - amely a kebel kisebbre szabását jelenti - a harmadik leggyakoribb nélkülözhető műtét az USA-ban. Népszerűségben csak az orr átszabása és a kebelnagyobbitás előzi meg. Az utóbbi egy lágy szilikoncsomag beültetését jelenti az emlőbe. Az efféle hívságok idegenek a mbuti pigmeusoktól, akiket génjeik alacsony termettel, ám annál dúsabb kebelzsírszövettel áldottak meg. A mbuti nők nem hordanak melltartót, ehelyett a felesleges mellhoszzt egyszerűen hátravetik a vállukon!

2005. 02. 21. hétfő 08:08  #42
Törölt felhasználó (16604)
Azt hiszem megfogtál Drága Katicika!Ha Te nem vagy rest levelet,fotót küldeni nekem hajnalban-íly csodásat-akkor megérdemled,hogy mától csak téged szeresselek!Vizuálisan nagy élményeket szerzel,bár néha nem ártana a lelkemmel is foglalkoznod,mert van!:)))A mai napom is-hála neked-csúcsrajáratva indult!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 21. hétfő 05:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 21. hétfő 05:43
2005. 02. 21. hétfő 05:43  #41
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 21. hétfő 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 21. hétfő 00:04
Kedves Katicika!Köszönettel tartozom,hogy elküldted ezt a két csodálatos képet magadról!Nagyon tetszel!nem tudom mivel érdemeltem ki!Elárulok neked egy nagy titkot...Én már akkor is szerettelek amikor még nem küldtél nekem fotokat!
Csuda egy formás lány vagy!Köszönöm!:))))))))))))
Ha van még képed küldj légyszíves!Jó?Egyébként meg a stilusodat is kedvelem!
Szia Katicika!Dobtam egy csókot!
2005. 02. 21. hétfő 00:04  #40
Kedves Katicika!Köszönettel tartozom,hogy elküldted ezt a két csodálatos képet magadról!Nagyon tetszel!nem tudom mivel érdemeltem ki!Elárulok neked egy nagy titkot...Én már akkor is szerettelek amikor még nem küldtél nekem fotokat!
Csuda egy formás lány vagy!Köszönöm!:))))))))))))
Ha van még képed küldj légyszíves!Jó?Egyébként meg a stilusodat is kedvelem!
Szia Katicika!Dobtam egy csókot!
2005. 02. 20. vasárnap 22:52  #39
Before Before VIP
Sok egyéb szabály is szerepel a vallásokban, amik nyilvánvalóan egészségügyi vonzatúak. Például a kóser konyha tej-hús szétválasztása, ami nyilvánvalóan a különböző bakteriális fertőzések elkerülése végett került a pakliba.
Ez a dolog két érdekes eszmefuttatásra is lehetőséget ad: egyrészt a vallások keletkezéséről gondolkoztatja el az embert, illetve a vallásos tanítások dogmaszerű értelmezésének a feleslegességéről is ad némi érdekes látleletet.
Mivel a nagy vallásalapítók kora 1500 éve elmúlt, az USÁban ma nincs vallási oka a körülmetélésnek, csak egy szokás, ami nyilvánvalóan (eredetileg) egészségügyi megfonotlásokból alakult ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 20. vasárnap 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
A körülmetélésnek egyszerűen egészségügyi okai vannak olyan népeknél, amelyek állandóan ki vannak téve magas hőmérsékletű vidékek száraz, forró klímájának. Hogy aztán vallási vonzatai is lettek, hát istenem! De ki is szeretné, hogy a fityma alatti faggyúmirigyek áldásos jóvoltából keletkező "túró"-t minden félórában lemosogassa kedvese péniszéről, mert már elviselhetetlen a szaga, és kellemetlen gyulladásokat is okozhat a makkon? Az arabok, zsidók közt ezért törvény a körülmetélés. Az érzékenység fogalma szex szempontjából nem ide tartozik, a pénisz ugyanúgy müködik, mint körülmetéletlen korában.
2005. 02. 20. vasárnap 21:37  #38
Csak érdekességként:

A SZEX vadhajtásai (csonkítások)
A szex mindenütt előfordul. Az emberek mindig találnak időt, helyet és energiát a szeretkezés valamilyen formájára. A világ távoli vidékein a szex legkülönösebb válfajai őrzôdtek meg és virágoznak mind a mai napig.
Van egy dolog, ami jellemzően megkülönbözteti az európait a világ más, kevésbé visszafogott természetu népeitől, mégpedig az, hogy alapjában véve meg vagyunk elégedve az anatómiánkkal, s nem törekszünk annak újraszabására.
A thaiföldi férfiak körében elterjedt gyakorlat, hogy műanyag gyöngyöket ültetnek a péniszük bőre alá, ezzel kivánván fokozni partnerük élvezetét. Olyannyira meg vannak győződve a technika hatásosságáról, hogy képesek maguk végrehajtani a műtétet mindenféle fájdalomcsillapítás nélkül.
A körülmetélés - azaz a fityma csonkítása - évezredekre visszanyúló praktika, amely - többek között - csökkenti a fertőzés veszélyét. Az ausztrál benszülöttek egy lépéssel továbbmennek, felhasítják a makkjukat, miáltal a péniszük a kenguru kétfejű szerszámához válik hasonlatossá. Szegény pohnpeieknek nemcsak a makkjuk alsó felét hasítják fel, de egy füst alatt megszabadítják őket egyik golyójuktól is. A nők körülmetélése rendszerint valamilyen rítushoz kötődik. A kelet-afrikai változat a szeméremajkak "stuccolását" jelenti, míg a Közép-Keleten maga a csikló is áldozatul eshet. Az utóbbi esetben az az ideológia, hogy a szexuális élvezetre képtelen asszony hű marad az urához. Afrika egyes vidékein előfordul, hogy a kislányokat "körülmetélés" után be is varrják. A kibontás feladata a büszke férjé melyet a nászéjszakán saját tőrével hajt végre. Így bizonyosodik meg, hogy tuti szűz "árut" vásárolt.
Az amerikai nők rítusai a mellükkel kapcsolatosak. A mammoplasztika - amely a kebel kisebbre szabását jelenti - a harmadik leggyakoribb nélkülözhető műtét az USA-ban. Népszerűségben csak az orr átszabása és a kebelnagyobbitás előzi meg. Az utóbbi egy lágy szilikoncsomag beültetését jelenti az emlőbe. Az efféle hívságok idegenek a mbuti pigmeusoktól, akiket génjeik alacsony termettel, ám annál dúsabb kebelzsírszövettel áldottak meg. A mbuti nők nem hordanak melltartót, ehelyett a felesleges mellhoszzt egyszerűen hátravetik a vállukon!

(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 02. 20. vasárnap 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 20. vasárnap 20:08
Te Katicika... neked egy külön topic kellene nyes olyan jókat nevetek a válaszaidon... néha azért magas, mint nyúlnak a farzseb, de ez speciel érthető volt... kioktatod rendesen a népet smile eljen
2005. 02. 20. vasárnap 20:08  #37
bobxv1600 bobxv1600
Te Katicika... neked egy külön topic kellene nyes olyan jókat nevetek a válaszaidon... néha azért magas, mint nyúlnak a farzseb, de ez speciel érthető volt... kioktatod rendesen a népet smile eljen
2005. 02. 20. vasárnap 20:03  #36
2005. 02. 20. vasárnap 17:45  #35
Before Before VIP
Ez egész biztos nem igaz...
Épp az a lényeg, hogy a körülmetélt makk folyamatosan ingerlésnek van kitéve, hámvastagodás, és némi elérzéktelenedés alakulhat ki. Ha valaki a fitymával rendszeresen védett makkját kezdi birizgálni, akkor sokkal (gyakran az elviselhetetlenségig) intenzívebb érzést fog tapasztalni.
2005. 02. 20. vasárnap 10:23  #34
Ez talán szebbre sikeredett wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 20. vasárnap 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 20. vasárnap 00:48
Sose fogod befejezni a gyűlőlködést,és tudod miért nem?Mert folyamatosan avval vagy lfoglalva,hogy másnak van,neked pedig nincs!Ez a legkönnyebb!Gondolom a tükröd sem síktükör...Tudod mi a legnagyobb bajod Tibi?!Hogy egy "kurvanagy" gödörben állsz,egy ásóval a kezedben,és csak ásol,és ásol...Mondd!Nem kéne végre eldobnod azt az ásót?!
A kislányodnak meg mi köze ehhez az egészhez?!Előtte mentegeted magad?Ő még "csak" egy gyerek!
2005. 02. 20. vasárnap 10:18  #33
wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 20. vasárnap 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 20. vasárnap 00:48
Sose fogod befejezni a gyűlőlködést,és tudod miért nem?Mert folyamatosan avval vagy lfoglalva,hogy másnak van,neked pedig nincs!Ez a legkönnyebb!Gondolom a tükröd sem síktükör...Tudod mi a legnagyobb bajod Tibi?!Hogy egy "kurvanagy" gödörben állsz,egy ásóval a kezedben,és csak ásol,és ásol...Mondd!Nem kéne végre eldobnod azt az ásót?!
A kislányodnak meg mi köze ehhez az egészhez?!Előtte mentegeted magad?Ő még "csak" egy gyerek!
2005. 02. 20. vasárnap 00:48  #32
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 02. 16. szerda 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 16. szerda 20:28
Befejeztem a gyűlölködést,de hiszem és tudom,hogy nem vagyok balfácán(és ezt mondtam a gyerekemnek is,türelmét kérve)és a legnagyobb erőmmel azon vagyok,hogy újra jó kocsiban ülhessek,az embereimnek tudjak adni tisztességes fizetést,és élvezhessem a fejem felett kisütő nap erejét.Mndezt a magam erejéből!!Ja és jókedvűen olvasgatni ezt a sok virágzó baromságot.ÉS NE KIABÁLJ VELEM!Azért én is szeretlek!
2005. 02. 18. péntek 13:49  #31
Icemat Icemat
Ez igaz! Az enyém érzéketlenebb lett. És igen tovább tudom húzni, mint azelött... :))))

Icemat
2005. 02. 18. péntek 11:46  #30
Before Before VIP
Köszi a címet!
Minimális a szűkületem és szinte amióta az eszemet tudom megvan, szóval nem gond, de valahogy azért mégiscsak zavar. Találtam egy nagyon jó lapot (mintha erősen jelen lennél...) de mindenfelé olvasni 1-2 elrettentő példát. Ráadásul én meglehetősen parázok az orvosoktól (mármint, amikor a szakmájukat gyakorolják rajtam), ezt nehéz lesz leküzdenem, a késztetés meg nem akkora. Az asszonynak egyébként tetszik az ötlet, ma rákérdeztem...
Azt sem tudom, mennyire számít, hogy nekem elég kicsi a farkam normál állapotban és realtíve nagyot nő, amikor erektál, attól is félek, hogy ha túl sokat vágnak, fájdalmas lesz az erekció. Nem beszélve az érzékeny makkról és mindenféle ilyesmikről! :)
Ráadásul visszavarratni sem lehet, ha nem jön be a dolog! :D
(Ez egy válasz jovagasu üzenetére (2005. 02. 18. péntek 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 18. péntek 09:38
Válasz QCU-nak és Before [VIP]-nek:

Icemat igazat beszél: egyrészt a fitymaszűkülettel nem szabad játszani, mert bármikor eldurvulhat a dolog (beszorul, begyullad stb.), s akkor rögtön menni kell. Szóval jobb megelőzni. A műtéttől nem kell félni, se 20 évesen, se később. Én 35 voltam, amikor megszabadultam a fölösleges bőrdarabtól, s még fitymaszűkületem sem volt, csak egyszerűen nem szerettem, hogy ott van. Reggel 9-re bementem az urológiára, 10-re már körül is voltam metélve, 11-re bent voltam a dolgozóban, és senki nem is gyanított semmit ...

Szükületnél TB-re megcsinálják bármelyik urolgóián. Ha magánrendelést akarsz (ami persze pénzbe kerül), keresd dr Fekete Ferencet (www.potenciaklinika.hu).

Jóvágású fiú
/ 20