Szia
Én is metélt vagyok ,és voltam korrekciós műtéten . Nekem sok bőr maradt meg kelloiddal gyógyult ,most már elégedett vagyok vele. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 15. szombat 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is metélt vagyok ,és voltam korrekciós műtéten . Nekem sok bőr maradt meg kelloiddal gyógyult ,most már elégedett vagyok vele. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 15. szombat 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4685097)
2022. 10. 15. szombat 08:19
Sziasztok!
Én is "körülmetélt" vagyok. Nekem is az a tapasztalatom,hogy a makkom nagyobb lett. Párom is nagyon szereti kényeztetni.
De viszont van egy kis esztétikai hibája.
Esetleg van itt olyan aki műtét után még elment mégegyszer műtetni hogy szebbé varázsolja, mert nem volt elégedett az eredménnyel?
Várom a válaszokat.
Én is "körülmetélt" vagyok. Nekem is az a tapasztalatom,hogy a makkom nagyobb lett. Párom is nagyon szereti kényeztetni.
Esetleg van itt olyan aki műtét után még elment mégegyszer műtetni hogy szebbé varázsolja, mert nem volt elégedett az eredménnyel?
Várom a válaszokat.
Sziasztok!
Várom a válaszokat.
Várom a válaszokat.
Sziasztok
nagyon frappáns, jó ,érdekes téma. Én mint a páros férfi tagja mindkét oldalról tudok véleményt mondani.(de hát az élet csak egy út, nincs visszatérés, újraindítás..) Körülmetélt vagyok. Nem 'jó dolgomból' ,'trendiből', hanem mert fájt együttlenni a feleségemmel.(mit ne mondjak,az qrva xar volt.. tényleg...) nagy nehezen rávattem magam a műtétre..(áhh azt is hagyjuk... csövek lógtak ki belőlem, meg ki voltam szolgáltatva a legnemesebb szervem által.) Áhh... mindegy is,marha szar volt átélni . Fájt, vérzett, lüktetett. De ez elmúlt,begyógyult és jobb
sokkal jobban érzem a feleségem, (neki is kissé új lettem ,mert a makkom megnőtt) eleinte még meg is riad tőle, de 10 alatt azért csak megismerte valamennyire... )
Feleségem elmondása alapján : megnőtt, másabb Én meglátásom: jobb a szex. (Habár sokkal érzékenyebb vagyok...)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Feleségem elmondása alapján : megnőtt, másabb Én meglátásom: jobb a szex. (Habár sokkal érzékenyebb vagyok...)
A víz és a szapan csodákra képes !
Miért? Merevedés közben a fitymád mindig a makkod mögött marad?
(Ez egy válasz Piszke79 üzenetére (2022. 10. 11. kedd 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem nem metélt de ha áll akkor olyan mint a metélt lenne
mi még nem találkoztunk metélttel , bár izgalmasnak hangzik
Sziasztok! De jó van külön fórum! Üdvözlök minden résztvevőt! Én két éve csináltattam meg de bánom hogy, nem hamarabb. Teljesen felszabadito az érzés mindig tiszta és szagmentes hiába így sokkal jobb!
![finom](images/smilies/finom.gif)
2017. 02. 14. kedd 12:22
Nem volna rossz egy szép formás körülmetélt farkat testközelben tudni...
Meg nem volt…..
Sivatag, gyenge immunrendszer? Mi van, wtf?
(Ez egy válasz 30asvasmegyei üzenetére (2022. 06. 01. szerda 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
![wow3](images/smilies/wow3.gif)
2022. 06. 01. szerda 07:23
Akik sivatagi területen élnek illetve gyenge az immunrendszerük. Az Isten mindig a saját képére és hasonlatosságára teremti az embert. Valakit még pluszban bicskával is meg kell keresztelni.
Akik sivatagi területen élnek illetve gyenge az immunrendszerük. Az Isten mindig a saját képére és hasonlatosságára teremti az embert. Valakit még pluszban bicskával is meg kell keresztelni.
Ez jó, hangyászt...én nem egészségügyi dolog miatt csináltattam meg lassan 15 éve, hanem ex nejem kedvébe jártam vele..
Abszolút nem bántam meg, sőt... Olyan nők akiknek még nem volt dolguk metélttel, nagy kerek szemekkel láttak hozzá és totál izgalomba.....egyenesen le írva tocsogtak ott lent.. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 12. kedd 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Abszolút nem bántam meg, sőt... Olyan nők akiknek még nem volt dolguk metélttel, nagy kerek szemekkel láttak hozzá és totál izgalomba.....egyenesen le írva tocsogtak ott lent.. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 12. kedd 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4651880)
2022. 04. 12. kedd 23:48
Én is körül vagyok metélve. 20 éve vagyunk házasok. Feleségem azt mondta hogy ezek után “hangyászt” el sem tudna képzelni
Mindenki mossa. De ha este lefürdesz és reggel nincs időd akkor a napi vizelés után ha esti fürdés közötti időben igenis elképzelhető, hogy van szaga. Ha körül vagy metélve akkor ez nem jelent problémát. Komfortosabb és higénikus ha körül van metélve, az esztétikáról nem is beszélve.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 12. kedd 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856058)
2022. 04. 12. kedd 22:11
"Higiénében összehasonlíthatatlan" ezt nem értem, előtte senki nem mosta?, ezt olvastam már párszor de nem értem, tisztálkodni szinte bárhol lehet ma már, nem barlangban élünk, akkor hogyan lehet cseppnyi különbség is a tiszta és tiszta között ?
Én is körül vagyok metélve. 20 éve vagyunk házasok. Feleségem azt mondta hogy ezek után “hangyászt” el sem tudna képzelni
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 15. szerda 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1464492)
2017. 02. 15. szerda 18:04
Nekem is az van es meg soha senki nem utasitotta vissza eddig, sot imadtak...de egy par napja egy partol kaptam levelet, muszaly volt bemasolnom ide:
"Az őszinteség alap.
Körül vagy metélve, sajnos az nálunk kizáró ok.
Pont tegnap beszéltünk egy moderátor / bíró Hölggyel erről,
azt javasolta nyugodtan írjuk is ki.
Tényleg sajnáljuk, de így nem szeretnénk tovább ismerkedni.
Viszont kívánunk további sikeres keresést!"
Ez kb olyan erzes mintha lepras lenne az ember, annyit meg mar regota fent vannak de meg sohga nem jutottak el "semerre", sok mail valtas utan mikor leirtam korul van metelve, a reakciot lathatjatok az idezetben,ebben is latszik szerintem fingjuk sincs mi az a korulmetelt farok!
"Az őszinteség alap.
Körül vagy metélve, sajnos az nálunk kizáró ok.
Pont tegnap beszéltünk egy moderátor / bíró Hölggyel erről,
azt javasolta nyugodtan írjuk is ki.
Tényleg sajnáljuk, de így nem szeretnénk tovább ismerkedni.
Viszont kívánunk további sikeres keresést!"
Ez kb olyan erzes mintha lepras lenne az ember, annyit meg mar regota fent vannak de meg sohga nem jutottak el "semerre", sok mail valtas utan mikor leirtam korul van metelve, a reakciot lathatjatok az idezetben,ebben is latszik szerintem fingjuk sincs mi az a korulmetelt farok!
Így világos csak, nem írtad hogy egy rendellenes állapothoz képest jobb, mert az nagyon nem mindegy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 12. kedd 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3426712)
2022. 04. 12. kedd 22:30
Én eleve azért csináltattam meg, mert a szűkület kapcsán voltak szervi problémáim ez kihatott a tisztán tarthatóságra is. Ha neked nincs szűkületed, akkor nem tudsz állást foglalni, hogy milyen az akinek volt szűkülete. Azt, hogy higiénikusabb körülmetélve, nem véletlenül hallhattad több helyről, hiszen így is van. Ha nincs szűkület, sokkal könnyebb tisztán tartani.
Én eleve azért csináltattam meg, mert a szűkület kapcsán voltak szervi problémáim ez kihatott a tisztán tarthatóságra is. Ha neked nincs szűkületed, akkor nem tudsz állást foglalni, hogy milyen az akinek volt szűkülete. Azt, hogy higiénikusabb körülmetélve, nem véletlenül hallhattad több helyről, hiszen így is van. Ha nincs szűkület, sokkal könnyebb tisztán tartani.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 12. kedd 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856058)
2022. 04. 12. kedd 22:11
"Higiénében összehasonlíthatatlan" ezt nem értem, előtte senki nem mosta?, ezt olvastam már párszor de nem értem, tisztálkodni szinte bárhol lehet ma már, nem barlangban élünk, akkor hogyan lehet cseppnyi különbség is a tiszta és tiszta között ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 12. kedd 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3426712)
2022. 04. 12. kedd 20:10
Jé nekem is a Jahn Ferencben csinálták, bár már 15 éve. Semmit nem kérdeztek, utána 1-2 hétig maga a pokol volt, de sokkal jobb lett mint előtte. Higiénében összehasonlíthatatlan. Én mindenkit biztatnék, aki billeg. Vágjon bele. Ja nem vágassa körbe!
Jé nekem is a Jahn Ferencben csinálták, bár már 15 éve. Semmit nem kérdeztek, utána 1-2 hétig maga a pokol volt, de sokkal jobb lett mint előtte. Higiénében összehasonlíthatatlan. Én mindenkit biztatnék, aki billeg. Vágjon bele. Ja nem vágassa körbe!
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2021. 10. 07. csütörtök 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 07. csütörtök 11:53
Nekem a Jahn Ferencben csinálták. Tök ingyen és kérhettem metélési tipust is. Ahhoz képest elég jól megcsinálták. Lehetett volna szebbre is csinálni de talán a saját hibás is a hegesedés.
Nekem a Jahn Ferencben csinálták. Tök ingyen és kérhettem metélési tipust is. Ahhoz képest elég jól megcsinálták. Lehetett volna szebbre is csinálni de talán a saját hibás is a hegesedés.
(Ez egy válasz pityek123 üzenetére (2021. 10. 04. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 04. hétfő 10:48
Szia! Megkerdezhetem hol es mennyiert csinaltak a korulmetelest? Valaszod elore is koszonom