Azt hiszem megpróbálom rábeszélni a párom, segítesz?
(Ez egy válasz jovagasu üzenetére (2005. 02. 15. kedd 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 15. kedd 18:37
Bármelyik urológián megcsinálják, s ha van rá orvosi ok vagy haver az orvos, akkor ingyen, egyébként meg magánrendelésen, kb 50e Ft.
Én 35 voltam, amikor csináltattam, s egy fél óra volt a műtét, másnap levették a kötést, és semmi fájdalmam nem volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom! S az én tapasztalataim szerint, a csajoknak tetszik, s kiváncsi vagy a többiek véleményére is!
Én 35 voltam, amikor csináltattam, s egy fél óra volt a műtét, másnap levették a kötést, és semmi fájdalmam nem volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom! S az én tapasztalataim szerint, a csajoknak tetszik, s kiváncsi vagy a többiek véleményére is!
Tudod mi hiányzik egy zsidókkal teli repülőről? Másfél kiló fityma...
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 02. 15. kedd 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 15. kedd 20:47
Nekem erről a zsidók jutnak az eszembe,és azokat meg nagyon utálom.De ezt már egyszer átbeszéltük!
Kedves Pétya!
Én megpróbáltam segíteni a problémádon, mert látom, hogy ez a méret kérdés téged nagyon elkeserít. (pedig a lányoknak nem volt vele semmi baja!!:))
Őszintén remélem, hogy nem bántalak meg vele!
Én megpróbáltam segíteni a problémádon, mert látom, hogy ez a méret kérdés téged nagyon elkeserít. (pedig a lányoknak nem volt vele semmi baja!!:))
Őszintén remélem, hogy nem bántalak meg vele!
![wave](images/smilies/wave.gif)
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://kepfeltoltes.hu/050215/petya.jpg)
Nekem erről a zsidók jutnak az eszembe,és azokat meg nagyon utálom.De ezt már egyszer átbeszéltük!
Pétya, a farkad méretének semmi köze a körülmetéléshez, az egy egyéni dolog, s nagyrészt öröklődik is (kisfaszú apáknak, kisfaszú fiai lesznek!).
Bármelyik urológián megcsinálják, s ha van rá orvosi ok vagy haver az orvos, akkor ingyen, egyébként meg magánrendelésen, kb 50e Ft.
Én 35 voltam, amikor csináltattam, s egy fél óra volt a műtét, másnap levették a kötést, és semmi fájdalmam nem volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom! S az én tapasztalataim szerint, a csajoknak tetszik, s kiváncsi vagy a többiek véleményére is! (Ez egy válasz Warmika üzenetére (2005. 02. 15. kedd 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Én 35 voltam, amikor csináltattam, s egy fél óra volt a műtét, másnap levették a kötést, és semmi fájdalmam nem volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom! S az én tapasztalataim szerint, a csajoknak tetszik, s kiváncsi vagy a többiek véleményére is! (Ez egy válasz Warmika üzenetére (2005. 02. 15. kedd 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 15. kedd 17:15
Jó a téma. Nekem tetszik a metélt. Hol lehet felnőtt korban ezt megcsináltatni? Meddig nem szabad utánna használni? Nagyon fáj?
Akármelyik kórházban megcsinálják, azt viszont nemtom h mennyibe kerül, vagy van-e rá támogatás:), mert én 17 voltam, mikor a Szent Istvánban megcsinálta a doki, aki a faterom haverja, aki szintén orvos! A műtét 1 óra volt, de teljesen érzéstelenítettek, persze helyileg. Nem is fájt semmi, ám mikor kiment belőle az érzéstelenítő, akkor mejdnem elájultam. Aztán két hétig kellett kötözgetni, meg ecsetelni. Abban szar volt, mert először a kötszerbe hugyoztam, meg ilyenek. 16 napra rá már ki is tudtam verni, ami előtte nem lett volna lehetséges, mert ha felállt, akkor kib*szottul fájt! És nekem nem kapoccsal csinálták, hanem olyan fonállal, v mi a fenével, ami vízzel érintkezve puhává válik, és kiesik:) Persze az elején érdemes boxer helyett fecskét hordani, mert azért az 1. hónapban érzékeny még a makk! Hát ennyi. Azóta is remekül szuperál:)
(Ez egy válasz Warmika üzenetére (2005. 02. 15. kedd 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 15. kedd 17:15
Jó a téma. Nekem tetszik a metélt. Hol lehet felnőtt korban ezt megcsináltatni? Meddig nem szabad utánna használni? Nagyon fáj?
Lányok, ti mit gondoltok a körülmetélt farokról? Jobb, nem jobb, szebb vagy sem? Fiúk, veletek mi a helyzet?
Jóvágású Fiú
aki körülmetélt és nagyon elégedett vele
Jóvágású Fiú
aki körülmetélt és nagyon elégedett vele