Azért már napi egy tisztálkodás mellett nem kellene, több mellett pedig pláne nem. Vagy csak engem nem érint ez a dolog?
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2017. 02. 14. kedd 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 14. kedd 13:59
Nekem egyáltalán nem zavaró. Sőt még inkább kellemes , nem ragad rá semmi, nem szöszölődik és még csak nem is tud "túrosodni a perem alatt...
Nekem egyáltalán nem zavaró. Sőt még inkább kellemes , nem ragad rá semmi, nem szöszölődik és még csak nem is tud "túrosodni a perem alatt...
És nem szöszölődik egy sötétebb boxerban, gatyában? Ragad rá a makk körül és hasonlók.
Nekem ugyan nem olyan, de szoktam, vagyis próbálom visszahúzva hordani, de valahogy nagyon zavaró, ahogy közvetlen a makkal érintkezik az anyag. Vagy az megszokható? (Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2017. 02. 14. kedd 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem ugyan nem olyan, de szoktam, vagyis próbálom visszahúzva hordani, de valahogy nagyon zavaró, ahogy közvetlen a makkal érintkezik az anyag. Vagy az megszokható? (Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2017. 02. 14. kedd 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 14. kedd 12:48
Nekem is ilyen. Szerintem sokkal jobb így. Már lassan 20 éve , hogy megcsináltattam de eddig csak előnyét tapasztaltam. Sokkal higiénikusabb , könnyebb tisztán tartani. Ráadásul még egy "albert piercing" is díszíti...
Nekem is ilyen. Szerintem sokkal jobb így. Már lassan 20 éve , hogy megcsináltattam de eddig csak előnyét tapasztaltam. Sokkal higiénikusabb , könnyebb tisztán tartani. Ráadásul még egy "albert piercing" is díszíti...
Nem volna rossz egy szép formás körülmetélt farkat testközelben tudni...
![smile](images/smilies/smile.gif)
Akkor téged szeretnek a nők Németországban
(Ez egy válasz jps üzenetére (2015. 07. 11. szombat 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
Erről a km technikáról mi a vélemény?
https://www.urologicalcare.com/cosmetic-penile-surgery/cosmeti- c-circumcision/
https://www.urologicalcare.com/cosmetic-penile-surgery/cosmeti- c-circumcision/
Nekem minden téren pozitív élményeket, tapasztalatokat hozott a körülmetélés...és akik eddig találkoztak vele, azoknak is.
Tiszta, esztétikus, gusztusos és nagyon bírja a "strapát".
Nekem is az van!!!!
Szerintem sokkal jobb minden téren. Higiénia, érzés, esztétika...
És a párom szerint is.
És a párom szerint is.
Hm... arról nem is írtatok, hogy a nők miként fogadták a változást....
Szerintem van egy icipici különbség a kettő között(szex terén,higiénia szempont és látvány ügyileg is) Hm... nem is mondom meg melyik a jobb.. mert az az én ízlésem..és nyilván nem mérvadó.. hm és a férfi jó esetben nem csak egy farokból áll fontos a farok másik végén az ember
Szerintem van egy icipici különbség a kettő között(szex terén,higiénia szempont és látvány ügyileg is) Hm... nem is mondom meg melyik a jobb.. mert az az én ízlésem..és nyilván nem mérvadó.. hm és a férfi jó esetben nem csak egy farokból áll fontos a farok másik végén az ember
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
![worship](images/smilies/worship.gif)
Ha gondolkodsz a km-en akkor ne halogasd, mert a tett halála a gondolkodás.
Mint minden műtétnél még a Non_ordinary által leírtaknál is van kockázat.
És ha az sem jön be, akkor megint kés alá fekszel?
Megint 2-3 hétig nem tudod használni?
Inkább legyen meg egy füst alatt, én is így voltam vele. Nekem a fitymafékemet kellett korrigálni, de inkább megcsináltattam a KM-et is ha már úgy is tervben volt. Minek szenvedjek kétszer.
http://superverz.blogspot.com/2015/01/fitymafekem-tortenete.html
http://superverz.blogspot.com/2015/01/korulmetelesem-tortenete- .html
Mint minden műtétnél még a Non_ordinary által leírtaknál is van kockázat.
És ha az sem jön be, akkor megint kés alá fekszel?
Megint 2-3 hétig nem tudod használni?
Inkább legyen meg egy füst alatt, én is így voltam vele. Nekem a fitymafékemet kellett korrigálni, de inkább megcsináltattam a KM-et is ha már úgy is tervben volt. Minek szenvedjek kétszer.
http://superverz.blogspot.com/2015/01/fitymafekem-tortenete.html
http://superverz.blogspot.com/2015/01/korulmetelesem-tortenete- .html
Arra vigyázz, hogy a dokinak ne remegjen a keze. Nehogy véletlenül tőből lenyisszantsa.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 27. kedd 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (932041)
2015. 01. 27. kedd 18:16
köszi!
attól félek csak, hogy mivan akkor, ha elrontja valahogy a doki...
Szia,
A minimális szűkület miatt kár kés alá feküdni. Ha csak tényleg nem szeretnél fityma nélkül tovább élni. Léteznek gyakorlatok, amellyel a minimális szűkület kezelhető, ill. metélés nélküli műtét is létezik. A magyar nevét nem tudom, angolul dorsal slit-nek nevezik, ahol is egy "v" alakú vágást ejtenek a fityma bőrén és így oda a szűkület. Ebben az esetben minimális a rizikó. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 24. szombat 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
A minimális szűkület miatt kár kés alá feküdni. Ha csak tényleg nem szeretnél fityma nélkül tovább élni. Léteznek gyakorlatok, amellyel a minimális szűkület kezelhető, ill. metélés nélküli műtét is létezik. A magyar nevét nem tudom, angolul dorsal slit-nek nevezik, ahol is egy "v" alakú vágást ejtenek a fityma bőrén és így oda a szűkület. Ebben az esetben minimális a rizikó. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 24. szombat 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 24. szombat 13:23
Minimális szűkület miatt gondolkozok rajta, hogy megcsináltatom.
Csak félek, hogy rosszabb lesz, mint volt.
Van valami tanácsotok?
Van valami tanácsotok?
Szia!
Ha nem bizol, az orvosdban akkor ajanlok neked!
Egyebkent a legjobb ha vmelyik korhazban kezded az erdeklodest.
Ott ahol en voltam, szinte napi rutin a km, tehat van tapasztalatuk. Nekik hetkozapi mutet max neked nem az
Beszelgess az orvossal, hidd el meg fog nyugtatni!
Ha nem bizol, az orvosdban akkor ajanlok neked!
Egyebkent a legjobb ha vmelyik korhazban kezded az erdeklodest.
Ott ahol en voltam, szinte napi rutin a km, tehat van tapasztalatuk. Nekik hetkozapi mutet max neked nem az
Beszelgess az orvossal, hidd el meg fog nyugtatni!
köszi!
rosszab nem lesz az tuti!!! es az apoltsagarol nemis beszelve mert hogy az nagyon fontos, a fajdalom az sem mellekes!! kb 1het, mert ha (megdagad) akkor forogni fog a szemed. ne gondolkodj irany a doki!! mert megeri.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 24. szombat 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 24. szombat 13:23
Van valami tanácsotok?
Van valami tanácsotok?
Mitol lenne rosszabb, en csak ajanlani tudom.
Ha visszaolvasol hogy mi a velemenyem a dologrol akkor latni fogod hogy nekem csak pozitiv elmenyeim vannak evvel kapcsolatban. Pedig nekem nem volt okom hogy megcsinaltassam. Sajat elhatarozasbol mutettem meg. Amit azota sem bantam meg, sot. Szidom magam hogy miert nem csinaltattam meg elobb!
De azt hozza teszem hogy ez az en tapasztalatom/velemenyem.
Senkit nem akarok rabeszelni aki ez ellen van. De ha valaki gondolodik rajta csak biztatni tudom.
Ha visszaolvasol hogy mi a velemenyem a dologrol akkor latni fogod hogy nekem csak pozitiv elmenyeim vannak evvel kapcsolatban. Pedig nekem nem volt okom hogy megcsinaltassam. Sajat elhatarozasbol mutettem meg. Amit azota sem bantam meg, sot. Szidom magam hogy miert nem csinaltattam meg elobb!
De azt hozza teszem hogy ez az en tapasztalatom/velemenyem.
Senkit nem akarok rabeszelni aki ez ellen van. De ha valaki gondolodik rajta csak biztatni tudom.
Van valami tanácsotok?
Van valami tanácsotok?