Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

A poén vicctelen aforizma. Tartalmazhat mosolygásra késztető bölcsességet, élethelyzetet.
Tehát nem tévesztendő össze a viccel.

Az eddigi hozzászólások

2005. 06. 21. kedd 06:15  #61
lótusvirág lótusvirág
Középkorú házaspár napozik a strandon, amikor egy kigyúrt, tangát viselő fickó sétál el előttük.
- Akarod, hogy én is ilyet hordjak? - kérdi a férj.
- Isten őrizz - mondja a felesége.
- Miért? - kérdi sértetten a férj. - Nincs semmi takargatnivalóm!
- Hát éppen ez az - mondja a felesége.
2005. 06. 21. kedd 06:10  #60
lótusvirág lótusvirág
Az idegenlégió századosát új állomáshelyre vezénylik a sivatag közepére. Amikor megérkezik, látja, hogy a helyőrségben egy teve különleges bánásmódban részesül: bent lakik a szobában, mindenki eteti, itatja.
Megkérdezi az őrmestertől:
- Mondja, miért dédelgetik ennyire ezt a tevét?
- Tudja, ennyi férfi összezárva ilyen sokáig, távol a női társaságtól, szóval, ha valakire rájön a gerjedelem, a tevét használja.
- Ez elég furcsa, őrmester, de ha nincs rossz hatással a morálra, szemet hunyok felette. Eltelik hat kemény hónap, a századoson is úrrá lesz a hiányérzet. Szól az őrmesternek:
- Őrmester, hozza a tevét a szobámba!
Beviszik neki. Másnap a százados mondja az őrmesternek:
- Na, most már én is tudom, mire használják az emberei a tevét!
Mire az őrmester:
- A százados úr is bement rajta a városba a lányokhoz?
2005. 06. 18. szombat 03:07  #59
Törölt felhasználó (368461) Admin

nyes wave
2005. 06. 18. szombat 03:05  #58
2005. 06. 18. szombat 03:00  #57
2005. 06. 06. hétfő 16:02  #56
Törölt felhasználó (7767)

A férj egész éjszaka nem megy haza, mikor reggel bemegy a házába, a felesége már vészjósló tekintettel várja:
-Hol voltál egész éjszaka?
-Nem fogod elhinni!Munka után a titkárnőm behozott nekem egy kávét, közben amikor lehajolt, beláttam a blúzába. Ekkor belecsókoltam a nyakába, ő teljesen begerjedt, letépte magáról a ruhát, és ott az irodában egész éjszaka szeretkeztünk.
-Hazudsz! Fogadjunk, hogy megint azt a k.rva Windowst akartad felinstallálni a gépedre!

2005. 06. 06. hétfő 16:02  #55

Egy szerelmespár az ágyban van, mikor megszólal a telefon.
A nő veszi fel:
-Igen? Rendben van. Szervusz!
-Ki volt az?
-A férjem. De nem jön haza, még marad veled két órát kuglizni.

2005. 06. 06. hétfő 16:01  #54

Egy nő bemegy egy bankba és be szeretne váltani egy 100 Euros bankjegyet. A pénztáros nézegeti a pénzt, majd megszólal:
- Asszonyom, ezt a bankjegyet nem válthatom be, ez hamis!
Mire a nő:
- Akkor engem megerőszakoltak!!!!

2005. 06. 06. hétfő 13:40  #53
Honusz Honusz
Mindent lehett csak akkarni kell. nyes wink
2005. 06. 06. hétfő 13:38  #52
Honusz Honusz
Az öreg parasztnak nem akar vemhes maradni a három kocája. Elmegy az állatorvoshoz és kérdi, most mitévő legyen? Az állatorvos azt tanácsolja, hogy ugorja meg a bácsi a kocákat,
és ha megfogantak azt onnét veszi észre, hogy hemperegni fognak a sárban. Másnap az öreg fölteszi a kisteherautójára a három kocát, aztán kiviszi őket az erdőbe, ahol mind a hármat meg is ugorja. Másnap mikor felkel, szól a feleségének, hogy nézzen már a kocákra, hemperegnek a sárban? Nem - feleli az asszony. Az öreg előveszi a teherautót fölteszi a kocákat és ki az erdőbe. Másnap mikor felkel, szól a feleségének, hemperegnek a kocák a
sárban? Nem - feleli az asszony. Az öreg előveszi a teherautót fölteszi a kocákat és ki az erdőbe. Másnap mikor felkel, már alig él, szól a feleségének, hemperegnek a kocák a sárban? Nem - feleli az asszony, - de már fent ülnek a teherautón és nyomják a dudát.
2005. 06. 06. hétfő 13:35  #51
Honusz Honusz
Felébred a medve a téli álomból:
- Olyan kanos vagyok, hogy az első élőlényt, aki velem szembe jön az erdőben, azonnal megdugom!
Elindul az ösvényen, látja, hogy jön szembe egy sündisznó, gyorsan felkapja, mire a süni összegömbölyödik a markában. Forgatja jobbra-balra, de nem talál semmi nyílást. Kétségbeesetten el kezd kiabálni:
- Hol a p*nád, hol a p*nád?!
A süni kétségbeesve megszólal:
- Nekem nincsen!!
- Mivel mondtad!!!??? Mivel mondtad !!!???
2005. 06. 06. hétfő 13:34  #50
Honusz Honusz
Három férfi beszélgetnek, hogy kinek volt eddig a legnagyobb peche a nőkkel.
Az első azt mondja:
- Ültem a buszmegállóban leült mellém egy gyönyörű szőke bombázó, gondolkodtam, hogy hogyan szólitsam meg erre jön a busz hát nem felszáll rá?
- Ez semmi.-mondja a másik- Én ültem a megállóban és odaült mellém egy vörös meg egy szőke bombázó, gondolkodtam, hogy melyiket szólítsam meg először mire jön a busz és a villamos, az egyik a buszra a másik a villamosra száll fel.
- Ez semmi,-mondja a harmadik- Ülök a megállóban leül mellém két buzi, se busz se villamos.
2005. 06. 06. hétfő 13:29  #49
Honusz Honusz
A francia turista a sok,olvasott skót vicctől felajzva,oknyomozó látogatást tesz Skóciában.Bejárja a hegyeket,völgyeket,kastélyokat,városokat,falvakat. Nézelődik,hallgatózik,de nagyon bátortalan,kérdezősködni nem mer.Elhatározza hát,hogy közvetlen úton győződik meg róla,valóban olyan zsugoriak -e a skótok,mint ahogy azt a viccek állítják. Bezörget az egyik farm kapuján és nagy szerényen egy pohár vizet kér. A gazda elsiet,majd óriási porcelántölcsérben gyönyörű színű,hideg tejet hoz.
A francia jóízűen megissza,majd így kiált fel:
-De hiszen a skót mind egy szálig kitaláltak! Önök nagylelkűek.Vizet kértem,és íme,tejet kaptam!
-Ugyan -legyint a gazda-,ezt már senki sem akarta meginni,mert beleesett és ott magfulladt egy patkány.
A francia turista kezében megremeg a porcelán,majd le is pottyan a kövezetre és ripityára törik.
-Na tessék - förmed rá a skót.-Így legyen az ember nagylekű.Tejet adok inni,maga meg erre eltöri a nagymama bilijét!
2005. 06. 06. hétfő 13:28  #48
Honusz Honusz
Tanítónéni kérdi Pistikét:
-Mi szeretnél lenni, ha nagy lesze Pistike??
Mire Pistike:
-Háát, télen medve, nyáron tanár!
2005. 06. 06. hétfő 13:27  #47
Honusz Honusz
A tanárnő mondja a gyerekeknek.
- Mondjatok olyan élőlényeket amiknek van
lábuk!
- Kutya.
- Jól van Dezsőke.
- Hörcsög.
Ügyes vagy Móricka.
- Szív.
- Na de Pistike a szívnek nincs lába!
- De van, mert este hallottam hogy apu azt mondja, hogy szívem tedd szét a lábad.
2005. 06. 06. hétfő 13:26  #46
Honusz Honusz
Tanítóbácsi kérdezi Pistitől, milyen égtájak vannak?
- Észak, kelet, dél...
- És mi van dél után?
- Délután átjön a Jocó gombfocizni
2005. 06. 06. hétfő 13:26  #45
Honusz Honusz
Pistike fut haza az utcán, megállítja egy fiú:
- Pistike, hová futsz ennyire?
- Haza, hogy megverjen anyukám.
- De ha tudod, hogy meg akar verni, miért sietsz?
- Azért, mert később apukám is otthon lesz.
2005. 06. 06. hétfő 13:24  #44
Honusz Honusz
A székely bácsi összeveszik az asszonnyal.
Dühösen kimegy a házból és becsapja az ajtót. 17 év múlva visszamegy. Kérdi az asszony:
- Hol voltál?
Mire a székely:
- Kinn!
2005. 06. 06. hétfő 13:24  #43
Honusz Honusz
Székely paraszt bácsi megkapja élete első golf-felszerelését, és elhatározza, hogy ki is próbálja.
- Még sose golfoztam - mondja az edzőnek - Mit kell csinálnom?
- A labdát úgy kell megütnie, hogy afelé a zászló felé menjen.
Az öreg felméri a távolságot, majd nagyot üt a labdába. Az végigrepül a pálya felett és a lyuk előtt két centivel ér földet.
- És most mit kell csinálnom?
- Bele kell ütni a lyukba - mondja az elképedt edző.
- Hát ezt előbb is mondhatta volna!
2005. 05. 27. péntek 12:15  #42
Silverman74 Silverman74
A tömbház kigyúllad, a tetején ott ragad 3 nő: szőke, barna, fekete.
Kijönnek a szadista tűzoltók, kifeszítik a ponyvát, fogják a 4 sarkát, és felkiáltanak:
- Lehet ugrani bátran!
Leugrik a fekete, szadista tűzoltók top-top-top, odébb tipegnek közben, zwump!, a nő a betonra esik.
Hihihi, röhögik a szadista tűzoltók, majd újra kifeszítik a ponyvát.
- Lehet ugrani bátran!
A barna nem mer:
- Nem, mert engem is átvertek, és meghalok!
- Ugyan már, az előbb csak vicceltünk, de most aztán folyik a mentés, nincs több marhulás!
Kevés habozás után leugrik. Top-top-top, zwump!, hihihi!, a barna is meghal.
Szőkét már alig bírják rávenni, hogy ugorjon. Hosszú idő után a szőke nő:
- Rendben van, ugrom, de velem nem basztok ki!
- A ponyvát tegyétek le a földre, és mindenki 3 lépést hátra!

nyes
/ 91