Úgy értem van e vibrije.
(Ez egy válasz Gábor 82 üzenetére (2017. 03. 15. szerda 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
![kacsint](images/smilies/kacsint.gif)
Szerintem se kell titkoni. Az igények nem mindig találkoznak. S néha meg jólesik egy gyors elélvezés.
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2017. 02. 10. péntek 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Majd egyszer megkérdezem
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 14. kedd 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (1220252)
2017. 03. 14. kedd 22:12
Úgy értem kézzel vagy mással?
Úgy értem kézzel vagy mással?
(Ez egy válasz Gábor 82 üzenetére (2017. 03. 14. kedd 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha csinálja!!!! szerintem akkor ha senki nincs otthon
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 14. kedd 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 14. kedd 21:16
Hogy csinálja?
Hogy csinálja?
(Ez egy válasz Gábor 82 üzenetére (2017. 03. 14. kedd 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát másképp meg nem tudom
Az nállunk is biztos.
(Ez egy válasz Gábor 82 üzenetére (2017. 03. 14. kedd 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikor otthon vagyok, biztos nem csinálja
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 14. kedd 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 14. kedd 19:51
Én csak meglesném elejétől a végéig.
Én csak meglesném elejétől a végéig.
(Ez egy válasz Gábor 82 üzenetére (2017. 03. 14. kedd 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 14. kedd 19:08
Az én feleségem azt mondja nem szokott.... De azért egyszer jó lenne rajtakapni
Az én feleségem azt mondja nem szokott.... De azért egyszer jó lenne rajtakapni
Tudom hogy használja a közösen vett játékszereket, ő tudja hogy tudom. De ez ahogy érzem nincs rossz hatással a közös élvezetekre, sőt...
szerintemnem nagy ügy.jó csinál magának vele.és én örülök ha neki jó.a pasi tudja igazán tulzásba vinni szerintem.kiég a betegesen soktol.de alapbol nncs ezzel baj.sokszor elmondja és én is neki.ő is igy gondolkodik.
Sajnos nem mindenki. Pedig engem izgatna a tudat, és ezt tudja a párom is. Hiába beszélgetek vele erről, úgy érzem, mintha ő ezt valami bűnnek venné. Ha van párja, akkor nem masztizik. Pedig nem egy játékot vettem már neki.
A maszturbálás elengedhetetlen ahhoz, hogy az emberben kialakuljon a megfelelő szexuális kultúra. Túlzásba sem szabad vinni, bár ebből nem hiszem, hogy létezik olyan. Ha nem kívánja valaki, akkor nem csinálja. Ha pedig szükségét érzi, akkor igenis meg kell tenni, nem azon gondolkozni, hogy szabad vagy nem szabad. Nyilván nem játszótéren, vagy olyan helyen.
A maszturbálás elengedhetetlen ahhoz, hogy az emberben kialakuljon a megfelelő szexuális kultúra. Túlzásba sem szabad vinni, bár ebből nem hiszem, hogy létezik olyan. Ha nem kívánja valaki, akkor nem csinálja. Ha pedig szükségét érzi, akkor igenis meg kell tenni, nem azon gondolkozni, hogy szabad vagy nem szabad. Nyilván nem játszótéren, vagy olyan helyen.
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
Miert kell titokba ?mindenki csinalja ha egeszseges es vmiert nincs ott a partner.Az en parom is szokta.Es egyutt is ha nem vagyunk egymas kozelebe (chat szex )
MI szükség van a titokban masztizásra?
Amikor akciózom én is mindig bekapcsolom a porszívót, hogy legyen valami kis romantikus háttérzaj.
(Ez egy válasz greg12 üzenetére (2016. 12. 23. péntek 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 23. péntek 11:37
Dákó,lehet,hogy van egy két dolog amiben igazad van és ezt én is tudom,az asszony is biztos,hogy nem mond el mindent de hogyan szedjem ki belőle,fogóval nem tudom,biztos,hogy ő is akarta,megpróbálta milyen a másé,de nem jött össze,meg tudom nézni mi történt de sajnos nem látok mindent és nem is hallok,mert a rögzítő nem úgy működik ahogyan kellene,ráadásul még a porszívó és a mosógép is ment,az biztos,hogy nagyon megbánta,de a kapcsolatunkat még erősítette is,azóta napi szinten megy a szex is.
Dákó,lehet,hogy van egy két dolog amiben igazad van és ezt én is tudom,az asszony is biztos,hogy nem mond el mindent de hogyan szedjem ki belőle,fogóval nem tudom,biztos,hogy ő is akarta,megpróbálta milyen a másé,de nem jött össze,meg tudom nézni mi történt de sajnos nem látok mindent és nem is hallok,mert a rögzítő nem úgy működik ahogyan kellene,ráadásul még a porszívó és a mosógép is ment,az biztos,hogy nagyon megbánta,de a kapcsolatunkat még erősítette is,azóta napi szinten megy a szex is.
Oké rendben, de ez csak a oldalon lévő kamuk miatt van, hogy nem jött még össze. Ha össze jött volna, rég megtetted volna. A szándék benned van. Azzal védekezni, hogy nem jött össze, elég tré.
Az is elég érdekes, hogy valaki erőszakosan nyomul, akkor be kell adnia a párodnak a derekát?
Vagy nagyon buta vagy, vagy kamu az egész, már ne is haragudj.
Ha egy nőnek erőszakos valaki, akkor csak jobban eltávolodik tőle, nem leszopja. Vagy kamu a története, vagy ő maga is akarta, csak neked így adja elő, te pedig benyeled a sztorit.
Nekem úgy tűnik, ő mást akar, de téged nem akar elveszteni, mert nyilván te keresed meg rá a pénzt és a családra.
Írtad, hogy a gyerek beteg. vannak szülők, akik ezt nem tudják feldolgozni és a másikat hibáztatják, biztos miatta lett a gyerek olyan. Lehet téged okol, közben meg ő mondjuk dugiban bagózott.
Annak is meg van az oka, ami miatt te itt keresel valakit (bár lehet tudat alatt ez olyan, hogy tudod itt úgy sem jön össze semmi), de ő is keresett magának valakit. (Ez egy válasz greg12 üzenetére (2016. 12. 21. szerda 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Az is elég érdekes, hogy valaki erőszakosan nyomul, akkor be kell adnia a párodnak a derekát?
Vagy nagyon buta vagy, vagy kamu az egész, már ne is haragudj.
Ha egy nőnek erőszakos valaki, akkor csak jobban eltávolodik tőle, nem leszopja. Vagy kamu a története, vagy ő maga is akarta, csak neked így adja elő, te pedig benyeled a sztorit.
Nekem úgy tűnik, ő mást akar, de téged nem akar elveszteni, mert nyilván te keresed meg rá a pénzt és a családra.
Írtad, hogy a gyerek beteg. vannak szülők, akik ezt nem tudják feldolgozni és a másikat hibáztatják, biztos miatta lett a gyerek olyan. Lehet téged okol, közben meg ő mondjuk dugiban bagózott.
Annak is meg van az oka, ami miatt te itt keresel valakit (bár lehet tudat alatt ez olyan, hogy tudod itt úgy sem jön össze semmi), de ő is keresett magának valakit. (Ez egy válasz greg12 üzenetére (2016. 12. 21. szerda 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 21. szerda 09:57
Sziasztok,látom azért kapok értelmeseket is,a dolog lényege ,hogy én eddig soha nem csaltam meg,mivel nem volt kivel,lenne hol,de én kitartottam mellette,mert szeretem és ő is szeret ,ez amiért történt meg magyarázhatatlan dolog,ő sem tudja megmagyarázni,miért is volt,a lényeg előre lebeszéltek mindent mert a csávó már nyomult ,próbálkozott a páromnál és még az elején nagyon nem is akarta a dolgot de annyira nyomult már sokszor kicsit erőszakosan is,hogy be adta a derekát.
a regisztrálásom pedig már régen történt de soha nem jött össze semmi,lehet rajra ércelődni,de felesleges,higgyétek el.a nem beszélés mögött pedig még mindig nem tudom mi van de már sokat beszélgettünk,próbáljuk tisztázni a dolgaikat ,remélem sikerül is.
a regisztrálásom pedig már régen történt de soha nem jött össze semmi,lehet rajra ércelődni,de felesleges,higgyétek el.a nem beszélés mögött pedig még mindig nem tudom mi van de már sokat beszélgettünk,próbáljuk tisztázni a dolgaikat ,remélem sikerül is.
Sziasztok,látom azért kapok értelmeseket is,a dolog lényege ,hogy én eddig soha nem csaltam meg,mivel nem volt kivel,lenne hol,de én kitartottam mellette,mert szeretem és ő is szeret ,ez amiért történt meg magyarázhatatlan dolog,ő sem tudja megmagyarázni,miért is volt,a lényeg előre lebeszéltek mindent mert a csávó már nyomult ,próbálkozott a páromnál és még az elején nagyon nem is akarta a dolgot de annyira nyomult már sokszor kicsit erőszakosan is,hogy be adta a derekát.