Ha van aki ezen eszközök használatát ellenzi , elutasítja az ő dolga.De ezekkel a játékokkal csak szinesítheti szexuális életét.
Van bizony.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Tudnál pribiben képet vagy tipust írni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 22. péntek 04:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4626572)
2021. 10. 22. péntek 04:52
Vannak ivre hajlított tojás vibrátorok amit telefonról lehet szabajozni... Kezdőknek lehet problémás lesz eleinte fel dugni... De úgy van ki találva hogy közvetlen a prosztata mellé kerüljön... Lágy fokozattol elég erősen tudnak rezegni... Saját tapasztalatból mondom ha 1 tol 10 es skálán kell pontozni akkor a 5 6 esetleg 7 ami élvezetes... A 1o annyira durva hogy majdnem össze estem amikor alva rá kapcsoltam
A hagyományos vibrátorok nem proszttatara vannak ki alakítva... Nekem nem váltak be... Meg rezegnek .
Nekem olyan dildo vált be ami legyen 20 centi hosszú 2 cm vastag rúd... És az utolsó 3 4 cm egy tojás alakú es méretű kialakitasa van... Fel dugod. Nem csúszik ki... Kényelmes mert nem vastag... A tojás részevel pedig szerintem egy kezdő is megtalalja a prosztatajat... Jól mozgatva nagyon faszán lehet vele maszirozni... Én mindig el élveznek tőle és nem csak 1x tehát én ezt a 2 verziót ajanlom
A hagyományos vibrátorok nem proszttatara vannak ki alakítva... Nekem nem váltak be... Meg rezegnek .
Nekem olyan dildo vált be ami legyen 20 centi hosszú 2 cm vastag rúd... És az utolsó 3 4 cm egy tojás alakú es méretű kialakitasa van... Fel dugod. Nem csúszik ki... Kényelmes mert nem vastag... A tojás részevel pedig szerintem egy kezdő is megtalalja a prosztatajat... Jól mozgatva nagyon faszán lehet vele maszirozni... Én mindig el élveznek tőle és nem csak 1x tehát én ezt a 2 verziót ajanlom
Bírja a szerkezet ?
(Ez egy válasz 69Laci üzenetére (2021. 10. 05. kedd 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia
Videó esetlegesz? (Ez egy válasz 69Laci üzenetére (2021. 10. 05. kedd 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Videó esetlegesz? (Ez egy válasz 69Laci üzenetére (2021. 10. 05. kedd 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekünk apposba a satisfyer curvy van.imàdjuk. nagyon hasznos az app sokkal könnyebb és egyszerűbb a kezelés.csak ajànlani tudom!!
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2021. 11. 07. vasárnap 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 07. vasárnap 18:54
Sziasztok! Valakinek van tapasztalata Lovense Lush -ról (1-2-3?) Vagy hasonló appos távirányítós kütyüről?
Sziasztok! Valakinek van tapasztalata Lovense Lush -ról (1-2-3?) Vagy hasonló appos távirányítós kütyüről?
Svakom Amy a mostani páromnak nagyon bejött. Elmondása szerint néha egyedül is szokta kényeztetni vele magát. Annyira tetszik neki.
Karácsonyra kedvesemet meg akarom lépni egy játékszerek vibratorral milyet ajánlotok elemes rezgos vagy sima gumi műanyag vibratort ?
Fleshlight vagy Tenga 3D, de inkább Tenga 3D!!
Szia Tudnál pár képet ( linket ) küldeni melyikre gondolsz , én is nagyon keresem a megfelelőt
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 22. péntek 04:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4626572)
2021. 10. 22. péntek 04:52
Vannak ivre hajlított tojás vibrátorok amit telefonról lehet szabajozni... Kezdőknek lehet problémás lesz eleinte fel dugni... De úgy van ki találva hogy közvetlen a prosztata mellé kerüljön... Lágy fokozattol elég erősen tudnak rezegni... Saját tapasztalatból mondom ha 1 tol 10 es skálán kell pontozni akkor a 5 6 esetleg 7 ami élvezetes... A 1o annyira durva hogy majdnem össze estem amikor alva rá kapcsoltam
Nekem olyan dildo vált be ami legyen 20 centi hosszú 2 cm vastag rúd... És az utolsó 3 4 cm egy tojás alakú es méretű kialakitasa van... Fel dugod. Nem csúszik ki... Kényelmes mert nem vastag... A tojás részevel pedig szerintem egy kezdő is megtalalja a prosztatajat... Jól mozgatva nagyon faszán lehet vele maszirozni... Én mindig el élveznek tőle és nem csak 1x tehát én ezt a 2 verziót ajanlom (Ez egy válasz tanakam üzenetére (2021. 09. 21. kedd 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem olyan dildo vált be ami legyen 20 centi hosszú 2 cm vastag rúd... És az utolsó 3 4 cm egy tojás alakú es méretű kialakitasa van... Fel dugod. Nem csúszik ki... Kényelmes mert nem vastag... A tojás részevel pedig szerintem egy kezdő is megtalalja a prosztatajat... Jól mozgatva nagyon faszán lehet vele maszirozni... Én mindig el élveznek tőle és nem csak 1x tehát én ezt a 2 verziót ajanlom (Ez egy válasz tanakam üzenetére (2021. 09. 21. kedd 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Vettem egy 2 kimenetes elektro stimulátort, kipróbáltam és nagyon tetszik.
Szakavatottal vagy érdeklődő pasival csinálnám közösen.
Szakavatottal vagy érdeklődő pasival csinálnám közösen.
Rendeltem egyet. Kipróbáltuk, de páromnak nem jött be, plusz a hangja is idegesítő tud lenni. Most azon gondolkodtam, hogy felteszem Marketpalace-re.
Inkább használjuk a "régi" gpont/prosztata vibrátort. Lehet, hogy csak azért van a nem tetszés, mert ragaszkodik a hagyományos eszközökhöz.
(Ez egy válasz hajoadamad üzenetére (2021. 08. 12. csütörtök 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 12. csütörtök 10:33
A satsyfier tényleg nagyon tökéletes...Vibrátorok szempontjából milyen anyagú ami bejön, mert ami nekünk van azt nem szereti a párom?
Ma lett kész....még szűz
![](https://i.imgur.com/L1jmdyL.png)
Feleségem meglepett egy ilyennel.
Fleshlight Jenna Haze Obsession azthiszem ki leszek elégítve rendesen
Fleshlight Jenna Haze Obsession azthiszem ki leszek elégítve rendesen
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Sziasztok! Herezacsko nyujto sulyt keresnek ha valakinek van esetleg aki mar nem hasznalja erdekelne. Johetnek tippek is hazilag keszitheto dolgokhoz. Koszonom
Sziasztok.
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt és írt magánban a köpeny miatt. Ma rendeltem is egyet...
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt és írt magánban a köpeny miatt. Ma rendeltem is egyet...
Van pár és szeretjük! Szeretem használni őket!
Szia! ha megvan még én szeretném kérni. pesten lakom. privátban írj vissza ha aktuális. Köszönöm!
(Ez egy válasz 4 alufelni üzenetére (2021. 10. 01. péntek 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 01. péntek 22:42
Sziasztok! valakinek egy érzékek birodalma társas mi nem használjuk.