milyen vibri?
(Ez egy válasz Gábor 82 üzenetére (2017. 07. 28. péntek 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 28. péntek 12:47
Nekünk megjött a vibri.... Remélem este ki is tudjuk próbálni...
Na ha egyszer kipróbáljátok nem bírjátok többet abbahagyni!
(Ez egy válasz Gábor 82 üzenetére (2017. 07. 28. péntek 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 28. péntek 12:47
Sziasztok! Hölgyek és párok tapasztalataira lennék kíváncsi, hogy milyen játékokat javasolnak kis kültéri játékokra. Értem ezalatt valami kellemes gésa golyó, amivel sétálva a barátnőm felpörög, vagy valami kis távirányítós bolondság? Előre is köszi!
Sikerult szert tennem nehany teljesen uj, hasznalatlan vibratorra... Megvalnek toluk eleg olcson! Kepet tudok kuldeni!
Sziasztok.
Elsősorban lányok véleménye érdekelne. Szeretnék venni egy ilyen vibrációs masszírozó készüléket meglepetésnek szánom a kipróbálását a partneremmel. Szerintetek melyik lehet a jobb? Én pasiként nem igazán tudok dönteni. Már 3 napja nézegetem őket.
https://www.erotikashow.hu/vibratorok/close2you_vibratorok/clo- se2you-wand-rilassamento-masszirozo-vibrator-bordo-11491
https://www.erotikashow.hu/vibratorok/svakom-vibratorok/svakom- -emma-mini-akkus-masszor-vibrator-viola-10148
Elsősorban lányok véleménye érdekelne. Szeretnék venni egy ilyen vibrációs masszírozó készüléket meglepetésnek szánom a kipróbálását a partneremmel. Szerintetek melyik lehet a jobb? Én pasiként nem igazán tudok dönteni. Már 3 napja nézegetem őket.
https://www.erotikashow.hu/vibratorok/close2you_vibratorok/clo- se2you-wand-rilassamento-masszirozo-vibrator-bordo-11491
https://www.erotikashow.hu/vibratorok/svakom-vibratorok/svakom- -emma-mini-akkus-masszor-vibrator-viola-10148
nagyon jol ákk a farkadon, remélem élvezed is!
Műpuncit használok és van anál tojásvibrim.
Ha nem szorít nagyon, akkor normális. Pont ez a lényege, hogy nem engedi kiáramlani a vért, mert elszorítja a külső ereket, ezáltal keményebb lesz a farok.
De nem szabad fél óránál tovább fent hagyni. (Ez egy válasz Andrew23 üzenetére (2017. 01. 06. péntek 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
De nem szabad fél óránál tovább fent hagyni. (Ez egy válasz Andrew23 üzenetére (2017. 01. 06. péntek 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 06. péntek 09:42
Sziasztok!
Vettem egy péniszgyűrűt. Ha felteszem brutálisan megdagadnak az erek a farkamban. Ez normális vagy esetleg kicsi a gyűrű?? Elég ijesztő. Valakinek tapsztalat??
Vettem egy péniszgyűrűt. Ha felteszem brutálisan megdagadnak az erek a farkamban. Ez normális vagy esetleg kicsi a gyűrű?? Elég ijesztő. Valakinek tapsztalat??
Sziasztok!
Ja! Két végű!
Van tapasztalata valakinek a bad Kitty felcsatolható vibriről? Az érdekelne mennyire puha anyagból van?
Sziasztok!
Milyen prosztata maszírozót érdemes venni?? Kezdőként a Smile Badboy-t néztem. Kell hogy rezegjen?? A válaszokat előre is köszönöm
Milyen prosztata maszírozót érdemes venni?? Kezdőként a Smile Badboy-t néztem. Kell hogy rezegjen?? A válaszokat előre is köszönöm
nekem a 22cm nagyon izgató tövig ráülök
Nekem nem jött be...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 27. péntek 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1350152)
2016. 05. 27. péntek 23:13
Helló! A nőknek való, G pont izgató vibri, teljesen tökéletesen megfelel. Viszont a sima műanyag, esetleg a krómozott felületet keresd, mert egyszerűbb tisztán tartani és jobban is csúszik. A lényeg a vége felfelé hajló legyen... és nem lényeg, hogy durván vastag legyen... a "pontot" ha megtalálod, akkor szuper élményed lesz!!
Van valakinek tapasztalata Satisfyer Pro val kapcsolatban? Konkrétan az érdekelne, csinál-e olyan vákuumot mint a Womanizer Pro? Csinál-e vákuumot egyáltlán??? Nyújt-e ugyan olyan érzést? Vagy csak 1 sima (csőrős vibrátor) Köszi!
Helló! A nőknek való, G pont izgató vibri, teljesen tökéletesen megfelel. Viszont a sima műanyag, esetleg a krómozott felületet keresd, mert egyszerűbb tisztán tartani és jobban is csúszik. A lényeg a vége felfelé hajló legyen... és nem lényeg, hogy durván vastag legyen... a "pontot" ha megtalálod, akkor szuper élményed lesz!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 27. péntek 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1356192)
2016. 05. 27. péntek 11:53
Olyan ember válaszát várom, akinek van PROSZTATA VIBRÁTORA, hogy érdemes-e ilyet venni? Ha igen, milyet?
Olyan ember válaszát várom, akinek van PROSZTATA VIBRÁTORA, hogy érdemes-e ilyet venni? Ha igen, milyet?
kellemas amikor a pumpát használod,nem fáj?
Van valakinek két végü dildoval tapasztalata?