Van valakinek tapasztalata a Lelo Mia 2.0-ról? Jelenleg egy Bswish Bcute vibrátorunk van, de csapnivalóan rossz az érintkezője, és csak a bénázás megy, mikor a legforróbb pillanatokban leáll a moci. A kis, elegáns darabokra gerjed a párom, ezért szemeltük ki a Lelo új, erősebb és halkabb motorral szerelt változatát. Mielőtt megveszem, szeretnék véleményeket olvasni róla.
Egyszerűen rá"csippented" a duzzadt csiklóra, valahogy így:
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 11. vasárnap 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://kepfeltoltes.hu/110913/Sxxx_2476_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Törölt felhasználó (731322)
2011. 09. 11. vasárnap 19:27
áruld el nekem légyszi hogy kell használni,mert vennék a nejemnek.szereti a kütyüket.előre is kösz
nekem van egy műpuncim. síkosítóval használva eléggé visszaadja egy igazi punci érzését...kár hogy nincs finom punci illata, de, csattog és ráfeszül az álló farkamra. a végén ki szoktam nyalni belőle a spermám
Szia Edina37!
Nem lehetne megosztani itt a közösben azt a bizonyos levelet? Hiába néztem meg az adott terméket a honlapon, illetve olvastam el újra és újra a leírásodat, nem igazán értem, hogy miként is maradhat a helyén az a kis "ékszer"...
Köszönöm!
Nem lehetne megosztani itt a közösben azt a bizonyos levelet? Hiába néztem meg az adott terméket a honlapon, illetve olvastam el újra és újra a leírásodat, nem igazán értem, hogy miként is maradhat a helyén az a kis "ékszer"...
Köszönöm!
Hha lehet én is sorba állnék.
(Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2011. 09. 12. hétfő 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
szia!
nekem is kellene, meglepném én is a párom vele!
köszi
(Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2011. 08. 31. szerda 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem is kellene, meglepném én is a párom vele!
köszi
2011. 08. 31. szerda 12:21
Én sem használom a vibrátoromat már Kb. 8 éve. Egy alkalommal mikor Pesten jártunk a férjemmel, bementünk abba a szexshopba, ahol a vibrátort is vettük, vettünk egy Gésagolyó szettet. megszerettem, sokat használtam (hordtam) itthon, kellemes volt hogy bennem mocorgott és rázkódott. Főzés mosás takarítás közben is rengeteget használtam, sokszor arra lettem figyelmes hogy szinte tocsogok a nedvességben.
Kb. 1 évvel később volt egy elég nagy vihart kavaró vitánk a férjemmel, akkor beraktam a szekrény aljába, azóta elő sem vettem. Miután elült a vihar köztünk, férjem többször mondta hogy vegyem elő és használjam mert hogy őt is izgatja ha látja rajtam hogy fel vagyok spanolva, de talán a rossz emlékek miatt nem vettem elő. Néhány hét után rendeltem egy kütyüt a neten (http://shop.goldengate.hu/koves_klitoriszdisz) amiről a férjem nem tud, azóta ezt használom. A Gésagolyónál sokkal kellemesebb, és nem csak itthoni használatra javasolt. Nekem nagyon bejött, de csak szoknyában szeretem hordani, eszméletlenül kellemes ahogy ott mozog, és közvetlen a csiklót izgatja.
Kb. 1 évvel később volt egy elég nagy vihart kavaró vitánk a férjemmel, akkor beraktam a szekrény aljába, azóta elő sem vettem. Miután elült a vihar köztünk, férjem többször mondta hogy vegyem elő és használjam mert hogy őt is izgatja ha látja rajtam hogy fel vagyok spanolva, de talán a rossz emlékek miatt nem vettem elő. Néhány hét után rendeltem egy kütyüt a neten (http://shop.goldengate.hu/koves_klitoriszdisz) amiről a férjem nem tud, azóta ezt használom. A Gésagolyónál sokkal kellemesebb, és nem csak itthoni használatra javasolt. Nekem nagyon bejött, de csak szoknyában szeretem hordani, eszméletlenül kellemes ahogy ott mozog, és közvetlen a csiklót izgatja.
Én is kérem!
Köszi (Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2011. 09. 12. hétfő 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi (Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2011. 09. 12. hétfő 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ment a válasz levélben
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 11. vasárnap 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (731322)
2011. 09. 11. vasárnap 19:27
áruld el nekem légyszi hogy kell használni,mert vennék a nejemnek.szereti a kütyüket.előre is kösz
(Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2011. 08. 31. szerda 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 31. szerda 12:21
Én sem használom a vibrátoromat már Kb. 8 éve. Egy alkalommal mikor Pesten jártunk a férjemmel, bementünk abba a szexshopba, ahol a vibrátort is vettük, vettünk egy Gésagolyó szettet. megszerettem, sokat használtam (hordtam) itthon, kellemes volt hogy bennem mocorgott és rázkódott. Főzés mosás takarítás közben is rengeteget használtam, sokszor arra lettem figyelmes hogy szinte tocsogok a nedvességben.
Kb. 1 évvel később volt egy elég nagy vihart kavaró vitánk a férjemmel, akkor beraktam a szekrény aljába, azóta elő sem vettem. Miután elült a vihar köztünk, férjem többször mondta hogy vegyem elő és használjam mert hogy őt is izgatja ha látja rajtam hogy fel vagyok spanolva, de talán a rossz emlékek miatt nem vettem elő. Néhány hét után rendeltem egy kütyüt a neten (http://shop.goldengate.hu/koves_klitoriszdisz) amiről a férjem nem tud, azóta ezt használom. A Gésagolyónál sokkal kellemesebb, és nem csak itthoni használatra javasolt. Nekem nagyon bejött, de csak szoknyában szeretem hordani, eszméletlenül kellemes ahogy ott mozog, és közvetlen a csiklót izgatja. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 06. vasárnap 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Kb. 1 évvel később volt egy elég nagy vihart kavaró vitánk a férjemmel, akkor beraktam a szekrény aljába, azóta elő sem vettem. Miután elült a vihar köztünk, férjem többször mondta hogy vegyem elő és használjam mert hogy őt is izgatja ha látja rajtam hogy fel vagyok spanolva, de talán a rossz emlékek miatt nem vettem elő. Néhány hét után rendeltem egy kütyüt a neten (http://shop.goldengate.hu/koves_klitoriszdisz) amiről a férjem nem tud, azóta ezt használom. A Gésagolyónál sokkal kellemesebb, és nem csak itthoni használatra javasolt. Nekem nagyon bejött, de csak szoknyában szeretem hordani, eszméletlenül kellemes ahogy ott mozog, és közvetlen a csiklót izgatja. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 06. vasárnap 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028)
2011. 03. 06. vasárnap 10:07
nagyon sokáig én is imádtam a vibrimet.
aztán vettünk gyöngyös izgatót ( http://shop.goldengate.hu/gyongyos_palcak )
na azóta nálam a vibri sehol sincs.... sokkal jobb ez!!!!!!!! bárhol, bármikor, és hiába a rezgése a másiknak, ettől hamarabb elélvezek! (főleg, ha egyszerre 2 helyen van)
aztán vettünk gyöngyös izgatót ( http://shop.goldengate.hu/gyongyos_palcak )
na azóta nálam a vibri sehol sincs.... sokkal jobb ez!!!!!!!! bárhol, bármikor, és hiába a rezgése a másiknak, ettől hamarabb elélvezek! (főleg, ha egyszerre 2 helyen van)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Ígéret szép szó, ha képeket is csináltok az úgy nagyon jó!
Találkozott már valaki itthon ilyen "gyűrűvel"?
![](http://kepfeltoltes.hu/110407/13512_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 04. 07. csütörtök 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor](images/smilies/vigyor.gif)
Találkozott már valaki itthon ilyen "gyűrűvel"?
![](http://kepfeltoltes.hu/110407/13512_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![](http://kepfeltoltes.hu/110407/13512-2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
2011. 04. 07. csütörtök 06:55
Szerinted??
Csak várnotok kell jövő hétig mert elutazok pár napra,de jövő héten beszerzem a szerkentyűt és teszteljük...és megosztom a tapasztalatot....sőt pár képet is csinalhatunk...régen készült mar...
Szerinted??
Csak várnotok kell jövő hétig mert elutazok pár napra,de jövő héten beszerzem a szerkentyűt és teszteljük...és megosztom a tapasztalatot....sőt pár képet is csinalhatunk...régen készült mar...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 06. szerda 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (379579)
2011. 04. 06. szerda 20:34
Beszámolót várhatunk?
Beszámolót várhatunk?
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 04. 06. szerda 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm a segítséget,és a gyors választ!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 06. szerda 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 06. szerda 20:01
Max annyival lesz hosszabb, amit a köpeny falvastagsága hozzátesz.
Az átmérőnek kifejezetten jót tesz.
Én ilyennel leptem meg anno az aktuálist: Gladiátor
Ez azért más, mert a makkod szabadon marad.
Ez azért más, mert a makkod szabadon marad.
Max annyival lesz hosszabb, amit a köpeny falvastagsága hozzátesz.
Ez azért más, mert a makkod szabadon marad. (Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 04. 06. szerda 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez azért más, mert a makkod szabadon marad. (Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 04. 06. szerda 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 06. szerda 19:41
Hmm egy próbát megér....végül is nem egy ökör ára....te milyet próbáltál...melyik lenne a jobb választás?
Nem szeretném hogy hosszabb legyen tőle a nemi szerver.
![kacsint](images/smilies/kacsint.gif)
Hmm egy próbát megér....végül is nem egy ökör ára....te milyet próbáltál...melyik lenne a jobb választás?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 06. szerda 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
![kacsint](images/smilies/kacsint.gif)
2011. 04. 06. szerda 17:58
Nem fogsz benne érezni semmit, a barátnőd érzékeire viszont garantáltan hatással lesz!
![felkialtas](images/smilies/felkialtas.gif)
Nem fogsz benne érezni semmit, a barátnőd érzékeire viszont garantáltan hatással lesz!
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 04. 06. szerda 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
![felkialtas](images/smilies/felkialtas.gif)
2011. 04. 06. szerda 15:45
Sziasztok
Próbált már valaki közületek péniszköpenyt??
Itt a shopba néztem egy Wonder(Csodás érzés) nevű dolgot,és b,nőmnek is tetszik az ötlet!!
Valaki próbált már ilyen,vagy valamilyen egyéb hasonló köpenyt??
Itt a shopba néztem egy Wonder(Csodás érzés) nevű dolgot,és b,nőmnek is tetszik az ötlet!!
Én csak a vibro gyűrűt próbáltam eddig... páromnak tetszett...
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 04. 06. szerda 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 06. szerda 15:45
Sziasztok
Sziasztok
Hali
használt már valaki vákumos péiszpumpát?
nagyon érdekelne ez is mint a prosztatamasszázs de ahhoz dráda ez a ketyere ha nem is annyira jó..
(prosztatamasszázs magamnak próbálva nem volt nagy élmény)
használt már valaki vákumos péiszpumpát?
nagyon érdekelne ez is mint a prosztatamasszázs de ahhoz dráda ez a ketyere ha nem is annyira jó..
(prosztatamasszázs magamnak próbálva nem volt nagy élmény)