Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2016. 12. 17. szombat 15:19  #40
Mitibarátság Mitibarátság
wink eljen
(Ez egy válasz koviboy üzenetére (2016. 12. 17. szombat 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 17. szombat 11:03
Nálam ez természetes volt a valamikori exemmel. Gyerekkori cimbimet szedtem rá, hogy rendezzük el a csajomat ketten. Jó nagy cerkája volt a srácnak, gondoltam ennek örülni fog az én kis lotyóm. Óvatosan felhoztam a témát, körbekérdezve, volt-e már két pasival, meddig bírná a dugást egyhuzamba, bejön-e neki a haverom stb... Aztán úgy alakítottam, hogy egy névnapozás után, hármasba maradjunk. Volt némi italozás is, kellően oldotta az enyhe, de érezhető kezdeti feszültséget. Aztán simán ment minden, igaz amikor beverte neki a dákót, párszor rám pillantott, hogy vajon mit szólok. Én csak nevetve, a szememmel jeleztem, hogy tetszik-ha neked is tetszik-semmi gond élvezd! Adtunk neki mindketten, Ő isszonyatosan élvezte, szó szerint az ájulás határán volt a kéjtől. Másnap reggel, szemlesütve , alig mert előttem mutatkozni. Beszéltem vele, szép óvatosan megnyugtattam, hogy részemről ez ok, nincs harag vagy bármi negatívum. Így beleivódott a mindennapjainkba. Persze, nem volt hálátlan. Tudta, hogy bukok a fiatal ribikre, hogy honnan nem tudom, de kerített egyett. Amikor beléptem a lakásba, a csajom és még egy lány összegabajodva hemperegtek a nappaliban a szőnyegen. Köszönni is elfelejtettem a látványtól. Egy határozott utasítás a csajomtól, várd meg míg végzünk, és utánna elviszünk megfürdetünk! Szerintetetek? Úgy kicsaptam a brét rájuk, hogy még az adventi koszorút is ki kellettt cserélni, mert telibelőttem. A folytatást gondolom nem kell leírnom, szerintem mindenki tudja. Volt leszbi, egyik punciból a másik szájába , pisis játék, vibrizés amit akartok. Kár, hogy 3 éve szakítottunk.
2016. 12. 17. szombat 11:54  #39
Törölt felhasználó (1405682)
Nagyon izgi worship
(Ez egy válasz koviboy üzenetére (2016. 12. 17. szombat 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 17. szombat 11:03
Nálam ez természetes volt a valamikori exemmel. Gyerekkori cimbimet szedtem rá, hogy rendezzük el a csajomat ketten. Jó nagy cerkája volt a srácnak, gondoltam ennek örülni fog az én kis lotyóm. Óvatosan felhoztam a témát, körbekérdezve, volt-e már két pasival, meddig bírná a dugást egyhuzamba, bejön-e neki a haverom stb... Aztán úgy alakítottam, hogy egy névnapozás után, hármasba maradjunk. Volt némi italozás is, kellően oldotta az enyhe, de érezhető kezdeti feszültséget. Aztán simán ment minden, igaz amikor beverte neki a dákót, párszor rám pillantott, hogy vajon mit szólok. Én csak nevetve, a szememmel jeleztem, hogy tetszik-ha neked is tetszik-semmi gond élvezd! Adtunk neki mindketten, Ő isszonyatosan élvezte, szó szerint az ájulás határán volt a kéjtől. Másnap reggel, szemlesütve , alig mert előttem mutatkozni. Beszéltem vele, szép óvatosan megnyugtattam, hogy részemről ez ok, nincs harag vagy bármi negatívum. Így beleivódott a mindennapjainkba. Persze, nem volt hálátlan. Tudta, hogy bukok a fiatal ribikre, hogy honnan nem tudom, de kerített egyett. Amikor beléptem a lakásba, a csajom és még egy lány összegabajodva hemperegtek a nappaliban a szőnyegen. Köszönni is elfelejtettem a látványtól. Egy határozott utasítás a csajomtól, várd meg míg végzünk, és utánna elviszünk megfürdetünk! Szerintetetek? Úgy kicsaptam a brét rájuk, hogy még az adventi koszorút is ki kellettt cserélni, mert telibelőttem. A folytatást gondolom nem kell leírnom, szerintem mindenki tudja. Volt leszbi, egyik punciból a másik szájába , pisis játék, vibrizés amit akartok. Kár, hogy 3 éve szakítottunk.
2016. 12. 17. szombat 11:03  #38
koviboy koviboy
2016. 12. 05. hétfő 16:42  #37
lesliet lesliet
nekem az első hármason így történt, hogy egy barátom felvette, és az akkor barátnőjével ki is próbáltuk, majd még párszor összejártunk. nagyon élvezte mindenki. A sráccal a kapcsolat azóta is megmaradt, barátok vagyunk, igaz ők szakítottak...
2016. 11. 26. szombat 01:02  #36
goni13 goni13
Tomi lehetek a haverod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 11. péntek 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1099312)
2016. 11. 11. péntek 06:06
Hat ne ez a masik fele a dolognak.. egyszer hivtuk csak meg magunkhoz, akkor csak harman voltunk es beszelgettunk... kozbe azert felig meddig a szexre terelodott a szo, de akkor nem lattam semmi "aktivitast" a reszerol.. jojo amugy lopva nezelodott de ezen kivul semmi. Mi akkor ugy mertuk fel, hogy nagyon nem lenne benne, ergo nem mukodik a kemia, szoval nem nagyon erdekelne a dolog. Ezert nem is "probalkoztunk" masodik talalkaval...
2016. 11. 14. hétfő 15:42  #35
T421 T421
A képeiteket nézve szerintem csak egy impotens fakír tudna ellenállni egy ilyen csini feleség meghívásának. Biztos vevő lett volna rá hogy belekóstoljon a jóba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 12. szombat 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 12. szombat 12:50
Nem ő nem pár lett volna, egyedulallo srac. Es a mi fejunkbe nem is a diszkrecio mint olyan fordult meg, hanem, hogy utana milyen lenne a kovetkezo talalka, hogy tudnank egymashoz viszonyulni a haverommal, sőt akar ha tarsasgban lennenk... mindamellett mondom, azt se tudom/tudjuk egyaltalan o vevo lett volna e ilyenre, erdekli e ennyire vagyis ilyen szinten a felesegem, vagy ez az egesz dolog.. vannak sokan akik 2ffi 1 no fölallasrol hallani sem akarnak...
2016. 11. 14. hétfő 07:06  #34
Törölt felhasználó (69371)
Érdekes téma ez. Mint fantázia én is ábrándoztam már ilyenről, hogy mi lenne ha engem kérne fel haver, barát, ismerős, vagy ha mi kérnénk fel valakit.
Nem vagyok benne biztos, hogy én is jól tudnám-e lereagálni a dolgot, hiába fejben összeállt a szitu.
Sokan ábrándoznak ilyenről, de amikor hirtelen lehetőség adódik, akkor lehet pont úgy fog reagálni, ahogy sosem szeretett volna. Mert egy képzet valósággá válik, és nem akarja elhinni.
Ez a dolog ittasan, buliban létrejött esetekre is igaz lehet. Amikor másnap egymás szemébe kell nézni. Könnyűnek tűnik erről beszélni, de adott esetben okozhat nem kis problémát.
Baráttal, ismerőssel ugyanúgy rizikós, mint egy vadidegen ismeretlennel. Pont annyira sülhet el rosszul, mint amennyire jól.
Mindkét esetben, és minden egyéb más szexuális helyzetben nagyon fontos a résztvevők IQ és EQ szintje. Aki nem 1 bit-es debil, az helyén fogja tudni kezelni a dolgot. ha elfogadja a felkérést, ha nem, helyén fogja tudni kezelni, és nem fog róla pletykát keríteni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 12. szombat 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 12. szombat 12:50
Nem ő nem pár lett volna, egyedulallo srac. Es a mi fejunkbe nem is a diszkrecio mint olyan fordult meg, hanem, hogy utana milyen lenne a kovetkezo talalka, hogy tudnank egymashoz viszonyulni a haverommal, sőt akar ha tarsasgban lennenk... mindamellett mondom, azt se tudom/tudjuk egyaltalan o vevo lett volna e ilyenre, erdekli e ennyire vagyis ilyen szinten a felesegem, vagy ez az egesz dolog.. vannak sokan akik 2ffi 1 no fölallasrol hallani sem akarnak...
2016. 11. 13. vasárnap 22:28  #33
biboots biboots
Bár lenne ilyen barát, haver, vagy bárki smile ))
2016. 11. 13. vasárnap 13:40  #32
joc6969 joc6969
Barátom felesége belement a játékba tetszett neki smile
2016. 11. 12. szombat 23:21  #31
mr75 mr75
Mi egyszer dobtuk fel a témát a feleségem ismerősének.Szegény annyira megijedt,hogy azóta nem is hallottunk róla nyes
2016. 11. 12. szombat 20:27  #30
DonJuann DonJuann
Skype gaa.gaa67 fiu vagyok
2016. 11. 12. szombat 19:27  #29
biszexpasit biszexpasit
hát tényleg nehéz kérdés egy oldalról jó volna mert már ismerjük a barátunkat vagy barátnőt vagy a baráti párt .
Csak sajna nem mindenki úgy reagál ahogy kellene , mert lehetne a nemet is szépen mondani és diszkrécióban tartani. Nekem megtiszteltetés volna ha egy ismerős pár rám gondolna mint harmadikat .
ha nem akkor persze lehet nemet mondani diszkréciót megtartanám. Sajna mi is próbáltunk ismerős nőnél pedig nem is fiatal , de rögtön elkotyogta mindenkinek hogy ezt hogy képzeljük
2016. 11. 12. szombat 12:50  #28
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2016. 11. 11. péntek 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 11. péntek 07:18
...kockáztatni a diszkréciót. Barátja válogatja. 50 százalék, hogy vagy megbízható, vagy nem, ami csak utólag derül ki. Ez az egyik ok, amiért mi kizártuk, mint lehetőséget. smile
De minden csak kommunikáció kérdése, de nem csak otthon, mivel barát(ok)ról van szó, őket is figyelembe kell venni. Pláne pár esetében. Mi így gondoljuk. smile
2016. 11. 11. péntek 07:18  #27
LeonKatja LeonKatja VIP
...kockáztatni a diszkréciót. Barátja válogatja. 50 százalék, hogy vagy megbízható, vagy nem, ami csak utólag derül ki. Ez az egyik ok, amiért mi kizártuk, mint lehetőséget. smile
De minden csak kommunikáció kérdése, de nem csak otthon, mivel barát(ok)ról van szó, őket is figyelembe kell venni. Pláne pár esetében. Mi így gondoljuk. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 10. csütörtök 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 10. csütörtök 06:36
Ezen mi is gondolkodtunk, van egy jobaratom, aki nagyon tetszik a felesegemnek. Csak felunk milyen lenne a dolog fogadtatasa a baratom reszerol, valamint utana milyen maradna a kapcsolat, felunk kockaztatni...
2016. 11. 11. péntek 06:07  #26
Meselhetnel, akar privatban is smile
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2016. 11. 10. csütörtök 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 10. csütörtök 07:28
Mi nálunk, ez nem jól sült el! szomoru1
2016. 11. 11. péntek 06:06  #25
Hat ne ez a masik fele a dolognak.. egyszer hivtuk csak meg magunkhoz, akkor csak harman voltunk es beszelgettunk... kozbe azert felig meddig a szexre terelodott a szo, de akkor nem lattam semmi "aktivitast" a reszerol.. jojo amugy lopva nezelodott de ezen kivul semmi. Mi akkor ugy mertuk fel, hogy nagyon nem lenne benne, ergo nem mukodik a kemia, szoval nem nagyon erdekelne a dolog. Ezert nem is "probalkoztunk" masodik talalkaval...
(Ez egy válasz Csak neked üzenetére (2016. 11. 10. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 10. csütörtök 19:53
Ezt csak akkor tudodjátok meg,ha kipróbáljátok,de ha a kémia működik a két fél között,az már egy jó dolog.Szerintünk minden megbeszélés kérdése,hajrá smile Őszintének kell lenni,főleg ,hogy a barátodról van szó.
2016. 11. 10. csütörtök 19:53  #24
Csak neked Csak neked
Ezt csak akkor tudodjátok meg,ha kipróbáljátok,de ha a kémia működik a két fél között,az már egy jó dolog.Szerintünk minden megbeszélés kérdése,hajrá smile Őszintének kell lenni,főleg ,hogy a barátodról van szó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 10. csütörtök 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezen mi is gondolkodtunk, van egy jobaratom, aki nagyon tetszik a felesegemnek. Csak felunk milyen lenne a dolog fogadtatasa a baratom reszerol, valamint utana milyen maradna a kapcsolat, felunk kockaztatni...
2016. 11. 10. csütörtök 13:44  #23
robertosanni robertosanni
Szia csinik vagytok nagyon,kiváncsi vagyok mi sült el rosszul,ha van kedved mesélhetnél bővebben?....
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2016. 11. 10. csütörtök 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 10. csütörtök 07:28
2016. 11. 10. csütörtök 07:52  #22
Törölt felhasználó (1396652)
Sziasztok!
Én soha nem kezdenék intim kapcsolatot baráttal,kollégával,ismerőssel.
Előbb utóbb,biztos hogy gond,esetleg még balhé lenne belőle.
2016. 11. 10. csütörtök 07:28  #21
Franciacsók Franciacsók
/ 4