Ezen mi is gondolkodtunk, van egy jobaratom, aki nagyon tetszik a felesegemnek. Csak felunk milyen lenne a dolog fogadtatasa a baratom reszerol, valamint utana milyen maradna a kapcsolat, felunk kockaztatni...
Sziasztok!
Hozzátok én is beszállnék! (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 08. kedd 04:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Hozzátok én is beszállnék! (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 08. kedd 04:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (119398)
2016. 11. 08. kedd 04:53
Hozzánk is szált már be barát is,barátnő is! Azóta is barátok vagyunk!
én pl most a fiam osztálytársa anyukájával dumcsiztam itt és be vallotta hogy régen fantáziált velem mondjuk én is elég sokszor mostanság össze is járunk és nincs gond belőle
Két baráti pár tudja. Az egyik ugyan így él, és szeretne is többet, de nem megyünk bele
A másik egyszer eljött velünk egy klubba bulizni, de csak buli volt, ugyan jobban érezték magukat, mint egy sima discoban, de ők továbbra sem játszanak (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 09. szerda 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
A másik egyszer eljött velünk egy klubba bulizni, de csak buli volt, ugyan jobban érezték magukat, mint egy sima discoban, de ők továbbra sem játszanak (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 09. szerda 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1436682)
2016. 11. 09. szerda 11:25
Ezt mi is így gondoljuk... Csak mi próbáljuk nem elárulni egy ismerősünknek sem
Ezt mi is így gondoljuk... Csak mi próbáljuk nem elárulni egy ismerősünknek sem
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2016. 11. 09. szerda 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 09. szerda 10:50
Nálunk alap szabály, hogy ismerősökkel nem játszunk, ezt az elején megbeszéltük. Nem lehet tudni, milyen félreértésekhez vezethet, jobb a békesség. Akik tudják rólunk, velük megmaradunk a pikáns "beszólogatásoknál", ez elég is.
Nálunk alap szabály, hogy ismerősökkel nem játszunk, ezt az elején megbeszéltük. Nem lehet tudni, milyen félreértésekhez vezethet, jobb a békesség. Akik tudják rólunk, velük megmaradunk a pikáns "beszólogatásoknál", ez elég is.
Ez nem csak a csalódásról szól szerintem. Talán nem tudják lelkileg hova tenni az egészet! Persze van akivel ugyanúgy jóban vagyunk, sőt talán még jobban megismertük egymást és problémáinkat!
Pedig a képeiteket elnézve nem valószínű hogy aki felétek sem néz az esetleg csalódót volna .
(Ez egy válasz Ribi35 üzenetére (2016. 11. 08. kedd 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 08. kedd 22:43
Nekünk van pozitív és negatív tapasztalatunk is! Van aki most is haver, van aki azóta felénk sem néz
Nekünk van pozitív és negatív tapasztalatunk is! Van aki most is haver, van aki azóta felénk sem néz
Nekünk is van itt olyan haver,aki régi ismerős,szeretne is beszállni,de mi inkább maradunk az "idegeneknél".Nem biztos,hogy jó kavarni a barátságot a szexel.
szia
igen ugyan olyan sőt még jobban egy hullámhosszon vagyunk (Ez egy válasz Ribi35 üzenetére (2016. 11. 07. hétfő 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
igen ugyan olyan sőt még jobban egy hullámhosszon vagyunk (Ez egy válasz Ribi35 üzenetére (2016. 11. 07. hétfő 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, hiányzik egy vessző... LOL. észre sem vettem
Egyszer volt ilyen kalandom, akkor már exbarátnővel és annak közös ismerősével, egy szilveszteri éjszakán.
Odáig jutottunk hogy engem szopott a csaj, a srác pedig nyalta. Majd pózváltásnál hogy én dugtam, a srácot szopta volna, de a lány meggondolta magát. Kiküldte a srácot én pedig befejeztem amit elkezdtem.
Mivel elköltöztem nem sokkal rá, nem sokat találkoztunk. Nem mondom hogy nem volt furcsa, persze mai fejjel másképp csinálnám. Majd talán egyszer. Bár a 2 lány egy fiú-t jobban élveztem volna ..
Javítva.
Egyszer volt ilyen kalandom, akkor már exbarátnővel és annak közös ismerősével, egy szilveszteri éjszakán.
Odáig jutottunk hogy engem szopott a csaj, a srác pedig nyalta. Majd pózváltásnál hogy én dugtam, a srácot szopta volna, de a lány meggondolta magát. Kiküldte a srácot én pedig befejeztem amit elkezdtem.
Mivel elköltöztem nem sokkal rá, nem sokat találkoztunk. Nem mondom hogy nem volt furcsa, persze mai fejjel másképp csinálnám. Majd talán egyszer. Bár a 2 lány egy fiú-t jobban élveztem volna ..
Javítva.
én is csak néztem értelmes volt
Ide azért még hiányzik egy vessző, hogy ne homo-erotikus kalandnak tűnjön: "Majd pózváltásnál hogy én dugtam a srácot szopta volna, a lány meggondolta magát."
Odáig jutottunk hogy engem szopott a csaj a srác pedig nyalta. Majd pózváltásnál hogy én dugtam a srácot szopta volna, a lány meggondolta magát. Kiküldte a srácot én pedig befejeztem amit elkezdtem.
Mivel elköltöztem nem sokkal rá, nem sokat találkoztunk. Nem mondom hogy nem volt furcsa, persze mai fejjel másképp csinálnám. Majd talán egyszer. Bár a 2 lány egy fiú-t jobban élveztem volna
Odáig jutottunk hogy engem szopott a csaj a srác pedig nyalta. Majd pózváltásnál hogy én dugtam a srácot szopta volna, a lány meggondolta magát. Kiküldte a srácot én pedig befejeztem amit elkezdtem.
Mivel elköltöztem nem sokkal rá, nem sokat találkoztunk. Nem mondom hogy nem volt furcsa, persze mai fejjel másképp csinálnám. Majd talán egyszer. Bár a 2 lány egy fiú-t jobban élveztem volna
hmm nagyon jó is az én a szomszédomékhoz csatlakoztam és azóta is jókat mosolygunk sajnos a meló miatt ritkán jövünk össze
Hozzánk is szált már be barát is,barátnő is! Azóta is barátok vagyunk!
És azóta is ugyanolyan a kapcsolat?
(Ez egy válasz Nyitott pár üzenetére (2016. 11. 07. hétfő 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Hozzánk beszállt egy barát és nem csalodtunk
Kinek szállt be 3.-nak haverja vagy barátnője?