Céges irattár. Ami abban a meglepő volt, inkább a hogyan. Az irattáros hölgy iszonyatos modorral rendelkezett, de egyébként csinos volt, dús testi adottságokkal. A szemrevaló melleket hosszú távon az összeférhetetlen stílusával érdektelenné tette. Egyik kollégám sem tudott kijönni vele. Én is inkább akkor mentem arra, ha jobb kedvében volt.
Egy ilyen napon ketten kerestünk valamit az irattárban. Ami feltűnt,hogy beinvitált segíteni, hozzá képest meglepő kedvességgel. A poros dobozok közötti a rövid szoknya és csajos magassarkú ekkor azért megkapta a szemem, de az előzőekben leírtak alapján eszembe sem jutott semmi pajzán. Aztán mikor egy magasabb polcra kapaszkodtam hátulról elkapta a farkamat és mivel lábujjhegyen álltam még a polcnak is nekitolt. Most pedig megbaszol! közölte, én meg köpni nyelni nem tudtam. Vissza tuszkoltam a dobozt, addig Ő masszírozta a répát és a fenekemet. Meg sem tudtam abban a pár másodpercben szólalni. Inkább megfordultam, de nem tudtam hirtelen mit is kezdjek a helyzettel. Amikor megfordultam ott állt derekára felhúzott szoknyával, bugyi nélkül és olyan látványt nyújtott ami a retinámba égett. Benne volt abban a pillanatban az brutális, mindenen átsütő erotika, párzási ösztön energiák stb. Nem volt kérdés mi fog történni. Gyakorlatilag letépte rólam a gatyát. Cumizott, aztán előredőlve pucsítva megkapaszkodott a polcban. Mögé álltam ő pedig nekipréselt a mögöttünk lévő polcsornak. Úgy mozgott, hogy végig tövig volt a farkam. Nagyon gyorsan, nyüszítve élvezett el. Én is. Amikor végeztünk annyit mondott: Na gyerünk dolgozni! Gatya fel, szoknya le ez meg elindul a kijárathoz miközben láthatóan a cucc csorog a lábán lefelé. Eddig egy szót nem tudtam szólni. Az irattár ajtó mint kiderült zárva volt, ő pedig a pultnál megtörölközött egy zsepivel és bugyit vett. Ebből már látszott, hogy készült az akcióra. Ekkor közölte velem (aki ott álltam mint egy hülye gyerek), hogy szíveskedjek nem azt terjeszteni róla mekkora bunkó, mert ennél kedvesebb már nem tud velem lenni. Életemben nem röhögtem ekkorát. Később még párszor kedveskedett. Imádtam szex közben a vehemenciáját. De a modora a mindennapokban változatlan maradt.
Egy ilyen napon ketten kerestünk valamit az irattárban. Ami feltűnt,hogy beinvitált segíteni, hozzá képest meglepő kedvességgel. A poros dobozok közötti a rövid szoknya és csajos magassarkú ekkor azért megkapta a szemem, de az előzőekben leírtak alapján eszembe sem jutott semmi pajzán. Aztán mikor egy magasabb polcra kapaszkodtam hátulról elkapta a farkamat és mivel lábujjhegyen álltam még a polcnak is nekitolt. Most pedig megbaszol! közölte, én meg köpni nyelni nem tudtam. Vissza tuszkoltam a dobozt, addig Ő masszírozta a répát és a fenekemet. Meg sem tudtam abban a pár másodpercben szólalni. Inkább megfordultam, de nem tudtam hirtelen mit is kezdjek a helyzettel. Amikor megfordultam ott állt derekára felhúzott szoknyával, bugyi nélkül és olyan látványt nyújtott ami a retinámba égett. Benne volt abban a pillanatban az brutális, mindenen átsütő erotika, párzási ösztön energiák stb. Nem volt kérdés mi fog történni. Gyakorlatilag letépte rólam a gatyát. Cumizott, aztán előredőlve pucsítva megkapaszkodott a polcban. Mögé álltam ő pedig nekipréselt a mögöttünk lévő polcsornak. Úgy mozgott, hogy végig tövig volt a farkam. Nagyon gyorsan, nyüszítve élvezett el. Én is. Amikor végeztünk annyit mondott: Na gyerünk dolgozni! Gatya fel, szoknya le ez meg elindul a kijárathoz miközben láthatóan a cucc csorog a lábán lefelé. Eddig egy szót nem tudtam szólni. Az irattár ajtó mint kiderült zárva volt, ő pedig a pultnál megtörölközött egy zsepivel és bugyit vett. Ebből már látszott, hogy készült az akcióra. Ekkor közölte velem (aki ott álltam mint egy hülye gyerek), hogy szíveskedjek nem azt terjeszteni róla mekkora bunkó, mert ennél kedvesebb már nem tud velem lenni. Életemben nem röhögtem ekkorát. Később még párszor kedveskedett. Imádtam szex közben a vehemenciáját. De a modora a mindennapokban változatlan maradt.
Egy lovardában dolgoztam és megtalált magának egy anyuka, aki a lányát hordta ki...Hétköznap délutánra szervezett egy külön kis privát órát, ahol az erdőben sétálva a combomra tette a kezét, innentől nem volt megállás, ő irányított, ott az erdőben a fának támasztva, elkapott és megbaszatta velem magát. Sok szép élménybe vezetett még be, amit azóta is felemlegetek
Soha ilyen mocskosszájú rámenős csajszival nem találkoztam, azóta sem...

Nem véletlenül mondják, hogy csendes tóban lakik a béka.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 16. hétfő 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1182652)
2018. 07. 16. hétfő 08:12
Chat ismeretség volt kb 10 éve. Lány egy szemüveges szerény kinézetü vörösha ju 30_32 éves hölgyemény. Helyszin autó , dunapart. Levetkőzött , petting, nyalás ezerrel, majd popsiba irányította az ujjaim. Nyaltam ezerrel és keményen mozgott miközben durván ujjaztam a seggét. Meglepő volt mejd nem is szopott hanem tövig akarta a sźájába, adni kellett neki a ritmus. Krákogott, de bevadult tőle. Beleélveztem a szájába, nyelte és tovább csinálta , brutálisan addig ameddig még egyszer nem kapott anyagot. Közbe pedig hátulról matattam benne. Mikor vége volt, visszaváltozott. Senki sem gondolná róla, hogy ilyen vérmes.
Kicsengetési bulin voltam a feleségemmel ( de pszt!!) egy kultúrotthonban. Kaja, pia, két zenész húzta a talp alá valót. Késő délután, inkább már este, feltűnt egy addig ismeretlen, kb. jó negyvenes, arcban nem is annyira megkapó, de gyönyörű nagy mellekkel megáldott, dekoltázs ahogy elő van írva, kerek feszes fenék, szóval minden ami kell.. Rákérdezve, hogy ki lehet ő, kiderült hogy az egyik zenész felesége aki jött hazafuvarozni őket a buli végzetével. Korán jött, pech, ilyen ez a zenész élet, várnia kellett s nem is keveset. Eléggé egyedül érezte magát az ismeretlenek között, a színpadon unatkozott a függönyök mögött, egy széken ülve várta dolgos zenélő férjét. Nem részletezem túlságosan, igen ott. Kb. félórás beszélgetés, szoknya fel, tanga oldalra húzva, hátulról akkorát amilyent eddig életembe soha! Szerintem nem is maga a dugás, hanem a helyzet volt ami naggyá tette. A férjétől kb. 3 méterre, a feleségemet is látva amint ott táncol valakivel a teremben, a combjára élvezve ami aztán szépen folydogált le. Uhhhhhh!!
Chat ismeretség volt kb 10 éve. Lány egy szemüveges szerény kinézetü vörösha ju 30_32 éves hölgyemény. Helyszin autó , dunapart. Levetkőzött , petting, nyalás ezerrel, majd popsiba irányította az ujjaim. Nyaltam ezerrel és keményen mozgott miközben durván ujjaztam a seggét. Meglepő volt mejd nem is szopott hanem tövig akarta a sźájába, adni kellett neki a ritmus. Krákogott, de bevadult tőle. Beleélveztem a szájába, nyelte és tovább csinálta , brutálisan addig ameddig még egyszer nem kapott anyagot. Közbe pedig hátulról matattam benne. Mikor vége volt, visszaváltozott. Senki sem gondolná róla, hogy ilyen vérmes.
Jo lehetett nagyon Az ilyen tortenet az ami soha nem fakul meg mert beleeg az emlekezetbe Irigyellek erte
(Ez egy válasz F_Jimmy üzenetére (2018. 07. 15. vasárnap 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)

2018. 07. 15. vasárnap 10:38
Csak egynyári kaland voltunk egymásnak. Egy késő délutáni zivatar bekényszerített egy templom előterébe. Tömjénszag és nedves testjeink keveredő illata. Ólomablakra festett szentek villám körvonalzata szemrehányó arca. Tabu, bűntudat fokozta vágy. Legborzongatóbb petingelés valaha.
Csak egynyári kaland voltunk egymásnak. Egy késő délutáni zivatar bekényszerített egy templom előterébe. Tömjénszag és nedves testjeink keveredő illata. Ólomablakra festett szentek villám körvonalzata szemrehányó arca. Tabu, bűntudat fokozta vágy. Legborzongatóbb petingelés valaha.
hu de izgis kérdés sziasztok
Egeszsegetekre a baratnömet Jennifernek hivjak jo ötlet üdv aus Österreich
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2018. 07. 14. szombat 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 14. szombat 08:59
Nem extrém, hanem inkább morbid(nak tűnhet).
Csirke korom óta szeretem Falco-t. Tegnap Jeanny c. számára szexeltünk, és hatalmasat élveztem. Persze nem a tartalom, hanem a zene és F. hangja miatt
Csirke korom óta szeretem Falco-t. Tegnap Jeanny c. számára szexeltünk, és hatalmasat élveztem. Persze nem a tartalom, hanem a zene és F. hangja miatt

Nem extrém, hanem inkább morbid(nak tűnhet).

Szeret szexelni mint minden ember , de nem duci, kifejezetten nyálcsorgató teste van és valóban hálás teremtés

Fürdőhelyek csendesebb medencéiben,öltözőfülke,próbafülke,mozi,női mosdó,erdő,rét,autóban elől,hátul,motorháztetőn,a Hunyadi hajó vezetői kabinjában,motorcsónakban,katamaránon,melóhelyen az irodában,zuhany alatt,kádban,konyhaasztalon,mosógép tetején,hálószoba,nappali,pince,padlás,terasz,hintaágy stb...bárhol ahol épp nem zavartak és két ember nyugodtan egymásba tudott feledkezni.Nem mind volt extrém,de mind nagyon finom és jó volt.Amugy meg partnerfüggő.Valaki csak az ágyat szereti.Én mindent.
Melóhelyen
Volt néhány extrémebbnek nevezhető, strandon, tesco ruhafülkéjében, buliban a ruhatárban, egy étterem konyhájában, edzőteremben, de volt, hogy a buszon szopott le a feleségem vagy egy kávézó vécéjében.
Most Szombaton 3mas szex a párnál ahol voltam.
a
Értem én, csak vicceltem
Bár ami igaz, az igaz, ahogyan Mara-Manó is írta, a meséknek, vagy nevezzük írói vénák kibontakoztatásának van megfelelőbb helye is s az nem a "Mi volt eddig a legextrémebb szeretkezésed és hol?" topic. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 15. péntek 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Bár ami igaz, az igaz, ahogyan Mara-Manó is írta, a meséknek, vagy nevezzük írói vénák kibontakoztatásának van megfelelőbb helye is s az nem a "Mi volt eddig a legextrémebb szeretkezésed és hol?" topic. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 15. péntek 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)
2018. 06. 15. péntek 22:47
Nincs egyebkent bajom azzal, hogy a fantaziaja szulemenye. De legalabb lenne ertheto.
Nincs egyebkent bajom azzal, hogy a fantaziaja szulemenye. De legalabb lenne ertheto.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 15. péntek 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2018. 06. 15. péntek 22:09
Jaaaj, hát nem értitek.....
Az benne az extrém, hogy érthetetlen és extrém hazugságokkal teletűzdelt

Törölt felhasználó (1574052)
2018. 06. 15. péntek 22:09

(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 15. péntek 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (3715492)
2018. 06. 15. péntek 20:57
"Az anyósommal már majd 3 éve tart a viszonyunk....Mi még nem találkoztunk nem is tudta hogy a lányát vettem el."
Ez neked egyertelmu?
Ez neked egyertelmu?