Bár kicsit régen ,de egy kollégát ünnepelve az őrsön vonulós járműben !!!
Esztergomi fürdő gőz szauna. Elég extrém?
Bár nem szeretkezés, de extrémnek elég extrém. Egy időben rendszeresen jártam egy neten megismert csajhoz. Mindig éjszaka mentem hozzá. Ez úgy nézett ki, hogy felmentem a lakásához, ő kinyitotta az ajtót, de a rácsot nem. Én kint állva a lépcsőházban belógattam a farkamat, és ő mélytorkosan leszopta, majd a végén az egész anyagot ráverte a pólójára. Eközben bent aludt a pasija. Nem tudom, volt-e már valakinek hasonló, de nekem a mai napig megkeményedek, ha rágondolok...
Mikor a feleségem egy arab repülő járaton leszopott, és a szájába élvezés után 10 másodperccel ért oda a stewardess. Nem is tudom, ha ott rajtakapnak, szerintem megköveznek.
Kettőt ér leírni??? Mindkét eset Kolléganőkkel történt, igaz térben és időben egyaránt távol egymástól.
Az egyik nagyon szexi és kívánatos Kolléganőmmel voltunk néhány hónapig szex kapcsolatban. Munkánk miatt sokat autóztunk kettesben, rengeteg időt és kilométert tettünk meg együtt. Vele számos autós illetve út menti kalandban volt részem, ezek közül az egyik kiemelkedő és a mai napig bizsergető emlék: magaslesen hátulról boldogítani a Kolleginát (aki ráadásul szeretett hangot adni az érzéseinek...) miközben formás melleibe kapaszkodtam... A magasles ringott, inogott, bárki jöhetett volna a műúton, iszonyatosan izgató volt a szituáció.
A másik Munkatársnő a cégen belül teljesen eltérő beosztásban dolgozott, férjezett és volt egy nagyon aranyos kisiskolás lánya is. Vele csak ritkán tudtunk néhány lopott órát panzióban vagy búvóhelyen eltölteni. (Közeli, de nem azonos városban dolgoztunk.) Egy értekezlet alkalmával én - mint a jó házigazda - a megyeszékhely legnagyobb mélygarázsát viszonylag jól ismerve a találkozóra hivatalos Kolléganőt lecsábítottam az alsó szintre. Mivel tudtam, hogy hol vannak a kamerák, így azt is tudtam merre kell keresni a nyugisabb részt. Na itt két személyautó között szoknyát fel, bugyit a táskába és indult is a móka. A Kollegina imádott szájjal kényeztetni, így a happy end is mindig ott történt. Nem kellett zsebkendő, hogy a velem egykorút megtisztítsam, mielőtt elrakom. A 60-65 fős értekezlet amúgy baromi unalmas volt ezek után.....
Az egyik nagyon szexi és kívánatos Kolléganőmmel voltunk néhány hónapig szex kapcsolatban. Munkánk miatt sokat autóztunk kettesben, rengeteg időt és kilométert tettünk meg együtt. Vele számos autós illetve út menti kalandban volt részem, ezek közül az egyik kiemelkedő és a mai napig bizsergető emlék: magaslesen hátulról boldogítani a Kolleginát (aki ráadásul szeretett hangot adni az érzéseinek...) miközben formás melleibe kapaszkodtam... A magasles ringott, inogott, bárki jöhetett volna a műúton, iszonyatosan izgató volt a szituáció.
A másik Munkatársnő a cégen belül teljesen eltérő beosztásban dolgozott, férjezett és volt egy nagyon aranyos kisiskolás lánya is. Vele csak ritkán tudtunk néhány lopott órát panzióban vagy búvóhelyen eltölteni. (Közeli, de nem azonos városban dolgoztunk.) Egy értekezlet alkalmával én - mint a jó házigazda - a megyeszékhely legnagyobb mélygarázsát viszonylag jól ismerve a találkozóra hivatalos Kolléganőt lecsábítottam az alsó szintre. Mivel tudtam, hogy hol vannak a kamerák, így azt is tudtam merre kell keresni a nyugisabb részt. Na itt két személyautó között szoknyát fel, bugyit a táskába és indult is a móka. A Kollegina imádott szájjal kényeztetni, így a happy end is mindig ott történt. Nem kellett zsebkendő, hogy a velem egykorút megtisztítsam, mielőtt elrakom. A 60-65 fős értekezlet amúgy baromi unalmas volt ezek után.....
21 évesen volt egy nagyon extrém szexem. Amerikai autókiállítás Zamárdi. Hatalmas autó hátsóülésén élveztük egymást mikor a biztonsági őr ránk világított a lámpájával. Nem zavartatuk magunkat befejeztük. A dunaújvárosi hölgy a kocsi tulajdonosa volt és nem tudom hogy alakult ki a szex de azóta is sokat van az eszemben. Életem egyik legjob dugása Vele volt és ott!
Ez nem igazan a szex hanem ami utana tortent volt kicsit extrem, vagy inkabb mulatsagos.
Utcan futottam ossze regen egy alkalmi partnercsere ferfitagjaval. Rendor volt az eszemadta egy masik varosban. Mindketten tudtunk dolgokat de mindketten igyekeztunk ugy tenni mintha eletunkben nem lattuk volna a masikat. Valahogy nem tudtam komolyan venni mint hivatalos kozeget.
Utcan futottam ossze regen egy alkalmi partnercsere ferfitagjaval. Rendor volt az eszemadta egy masik varosban. Mindketten tudtunk dolgokat de mindketten igyekeztunk ugy tenni mintha eletunkben nem lattuk volna a masikat. Valahogy nem tudtam komolyan venni mint hivatalos kozeget.
Az első bélményem egy sráccal egy buli után történt. Nálunk volt a buli, és a párom tudta, hogy nagyon izgat a szex egy férfival. Meghívott a bulira két biszex srácot, akikről én nem tudtam, hogy biszexek. Ott alutak nálunk buli után. Mi fent a galérián, ők lent.
Az egyik srác, alment fürdeni és résnyire nyitva hagyta az ajtót. Mi meg pontosan ráláttunk a galériáról. Kis idő múlva ment utána a másik srác is, és szinte totálisan nyitva hagyta az ajtót.
Óriásira tágult a szemem, mikor láttam, hogy fürdetik egymást, és hogy a farkuk kőkemény lett, ahogy mosták egymásnak.
Persze az én farkam is felállt, és az akkori párom elkezdte szopni. Nem tudom pontosan mennyi idő telt el, de megkérdezte, nem megyünk közelebb hozzájuk? Féltem, de közelebb mentünk. Akkor már láthatóak voltunk, hogy nézzük őket, de nem zavartattál magukat, csinálták tovább az egészet. Szopták egymást, csókolták egymás testét. Gyönyörű vastag farkuk volt, de az egyik srácnak, hihetetlen nagy is. A farkam vitt előre, mert tettem egy léépést feléjük, és ekkor az egyik srác megfogta vállam, és magához húzott. Elkezdte simogatni a farkam. Azt sem tudtam mit csináljak. Nagyon jó érzés volt, és én is simogattam a farkát. Gyönyörű farka volt, és tényleg hatalmas. MIután mindenki elélvezett akkor mondta, hogy 26cm és 8cm vastag.
Jó érzés volt nagyon. Utána mindketten szopták a farkam. Annyira beizgultam, hogy én is szopni akartam a farkukat, de tudtam nagyon béna leszek, mert soha életemben nem csináltam még. Óriási érzés volt egy gyönyörű hatalmas faszt szopni. Tuti hülyén hangzik, de nem hittem, hogy be tudom kapni. Mutogatni kellett volna olyan nagy volt. Aztán azzal a nagy farokkal elkezdte dugni a másik srácot. Na ezt annyira jó volt látni, hogy szavak nincsenek rá. Először csak álltam, és néztem, majd elkezdtem szopni őt, miközben hátulról dugták. Éreztem hogy hátulról löki a seffét miközben és szopom, és szólni akartam, hogy mikor elélvez szóljon, mert hallottam, hogy nagyon élvezi a dolgot, de nem volt rá időm.
AZ első spriccelés a számba ment, utána az arcomra, számra, mellemre. Forró volt, és meglepően nem volt rossz íze. Közben folyamatosan néztem a párom, mit szól a dologhoz, nem -e kiábrándító, de ő is teljesen be volt izgulva, hogy látta hogy egy másik srác farkával foglalkozom.
Kicsit később a másik srác is elélvezett. A hatalmas farkából messzire Lőtte a G vitamint. Azt hittem vége lesz, és én majd elélvezek a párommal, de mondták, hogy együtt szopják a farkam, míg elélvezek. Totál be voltam indulva, és mondtam, hogy izgassák a seggemet is. Nyalták csókolták, majd egyikük mögém állt, és odatette a farkát. Én meg toltam rá magam, mert nagyon kívántam. Mikor tövig bennem volt nagyon jó érzés volt. Nem mozgott csak bennem volt, és én úgy éreztem, hogy a nagy szerszámot is akarom. Előre léptem, a srácfarka kicsusszant belőlem, és megfordultam a másik srác felé.
Az egyik srác, alment fürdeni és résnyire nyitva hagyta az ajtót. Mi meg pontosan ráláttunk a galériáról. Kis idő múlva ment utána a másik srác is, és szinte totálisan nyitva hagyta az ajtót.
Óriásira tágult a szemem, mikor láttam, hogy fürdetik egymást, és hogy a farkuk kőkemény lett, ahogy mosták egymásnak.
Persze az én farkam is felállt, és az akkori párom elkezdte szopni. Nem tudom pontosan mennyi idő telt el, de megkérdezte, nem megyünk közelebb hozzájuk? Féltem, de közelebb mentünk. Akkor már láthatóak voltunk, hogy nézzük őket, de nem zavartattál magukat, csinálták tovább az egészet. Szopták egymást, csókolták egymás testét. Gyönyörű vastag farkuk volt, de az egyik srácnak, hihetetlen nagy is. A farkam vitt előre, mert tettem egy léépést feléjük, és ekkor az egyik srác megfogta vállam, és magához húzott. Elkezdte simogatni a farkam. Azt sem tudtam mit csináljak. Nagyon jó érzés volt, és én is simogattam a farkát. Gyönyörű farka volt, és tényleg hatalmas. MIután mindenki elélvezett akkor mondta, hogy 26cm és 8cm vastag.
Jó érzés volt nagyon. Utána mindketten szopták a farkam. Annyira beizgultam, hogy én is szopni akartam a farkukat, de tudtam nagyon béna leszek, mert soha életemben nem csináltam még. Óriási érzés volt egy gyönyörű hatalmas faszt szopni. Tuti hülyén hangzik, de nem hittem, hogy be tudom kapni. Mutogatni kellett volna olyan nagy volt. Aztán azzal a nagy farokkal elkezdte dugni a másik srácot. Na ezt annyira jó volt látni, hogy szavak nincsenek rá. Először csak álltam, és néztem, majd elkezdtem szopni őt, miközben hátulról dugták. Éreztem hogy hátulról löki a seffét miközben és szopom, és szólni akartam, hogy mikor elélvez szóljon, mert hallottam, hogy nagyon élvezi a dolgot, de nem volt rá időm.
AZ első spriccelés a számba ment, utána az arcomra, számra, mellemre. Forró volt, és meglepően nem volt rossz íze. Közben folyamatosan néztem a párom, mit szól a dologhoz, nem -e kiábrándító, de ő is teljesen be volt izgulva, hogy látta hogy egy másik srác farkával foglalkozom.
Kicsit később a másik srác is elélvezett. A hatalmas farkából messzire Lőtte a G vitamint. Azt hittem vége lesz, és én majd elélvezek a párommal, de mondták, hogy együtt szopják a farkam, míg elélvezek. Totál be voltam indulva, és mondtam, hogy izgassák a seggemet is. Nyalták csókolták, majd egyikük mögém állt, és odatette a farkát. Én meg toltam rá magam, mert nagyon kívántam. Mikor tövig bennem volt nagyon jó érzés volt. Nem mozgott csak bennem volt, és én úgy éreztem, hogy a nagy szerszámot is akarom. Előre léptem, a srácfarka kicsusszant belőlem, és megfordultam a másik srác felé.
Talán az amikor 18-19 éves lehettem és összejöttem egy 40 körüli nővel, aki válófélben volt. Lementünk a Balatonhoz, mert az ő barátai - házaspárok- ott voltak. Én is ismertem őket. Szóval elkaptam őt a balatonban kb. 15-20 méterre a barátaitól. A barátok néha szóltak hozzá ő meg válaszolgatott - ha tudott, miközben keféltünk. Nagyon izgalmas volt. Szerintem mindenki tudott mindent, de jó volt.
Több is volt, de az egyik legemlékezetesebb, amikor eg yvitorlás hajón szeretkeztünk úgy, hogy egy másik pár is ott volt... Akkor és ott , nem zavert minket...! ...és máskor sem zavarna...!
Ez egy jó kis történet mintha az én egyik esetemet mesélted volna el csak nem dörzsöltük egymáshoz.
(Ez egy válasz darita üzenetére (2018. 09. 27. csütörtök 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 27. csütörtök 10:35
Így utólag nekem sem hangzik túl jól, de egy alkalommal, amikor pasit kerestünk és éppen egy "első randin" voltunk egy étteremben, nagyon megkívántam mindkettőjüket.
Kicsit remegő hangon, de megkérdeztem őket, hogy nem akarják-e, hogy most azonnal leszopjam őket?
Párom nézett kerek szemekkel, a pasi meg csak nyelt egyet, de nem mondtak nemet.
Bementünk a férfi wc-be és az egyik fülkében egyszerre szoptam a két farkat.
Mivel volt forgalom, elég nehezen mentek el a fiúk, ezért inkább a kezükbe adtam az irányítást, míg én a heréiket simogatva vártam az áldást.
Ők a nyitott szám előtt egymáshoz dörzsölve a makkjaikat verték és szinte egyszerre élveztek a számba. Isteni volt...
Aztán persze otthon én is kiköveteltem, hogy segítsenek a nagyon nedves puncim éhségén enyhíteni. Megtették...
Kicsit remegő hangon, de megkérdeztem őket, hogy nem akarják-e, hogy most azonnal leszopjam őket?
Párom nézett kerek szemekkel, a pasi meg csak nyelt egyet, de nem mondtak nemet.
Mivel volt forgalom, elég nehezen mentek el a fiúk, ezért inkább a kezükbe adtam az irányítást, míg én a heréiket simogatva vártam az áldást.
Ők a nyitott szám előtt egymáshoz dörzsölve a makkjaikat verték és szinte egyszerre élveztek a számba. Isteni volt...
Aztán persze otthon én is kiköveteltem, hogy segítsenek a nagyon nedves puncim éhségén enyhíteni. Megtették...
Így utólag nekem sem hangzik túl jól, de egy alkalommal, amikor pasit kerestünk és éppen egy "első randin" voltunk egy étteremben, nagyon megkívántam mindkettőjüket.
Budapest, éjszaka, budai oldal, stoppol egy szép, fiatal lány. Fölveszem s megkérdezem tőle, hova lehetne még ilyenkor elmenni meginni valamit? A Búsuló Juhász még nyitva van, mondja. Nincs is messze, menjünk oda. Nyár volt, kerthelyiség, ragyogtak felettünk a csillagok. A lányon miniszoknya és egy ritka szövésű, vékony, rövid ujjú pulóverszerűség. Ezt már akkor vettem észre, miután leültünk. Melltartó nem volt rajta és a ritka szövésű anyagon egy-egy mozdulatnál kikandikált a mellbimbója is. Záróra előtt az utolsó pillanatban kaptunk még valami italt, már nem emlékszem rá, hogy mit. A lényeg, hogy az utolsó vendégek is elmentek, a pincérek is kezdték a nem túlságosan kivilágított kerthelyiségben lerámolni az asztalokat s végül kettesben maradtunk. Elkezdtünk csókolózni, simogattam a mellét, majd ő maga húzta feljebb a blúzát, hogy a melleit is csókolgathassam, majd előkotorta az ágaskodó farkamat és csodálatos odaadó technikával leszopott. Az anyag mind a szájába landolt, le is nyelte szépen. Én meg közben néztem a budai éjszakai fényeket és a csillagos eget. Nagy szép élmény marad a számomra. Amikor, ritkán, Budapesten jártam, találkoztunk. Egyszer elvittem a barátom lakására, ahova vasárnapi ebédre voltam hivatalos. Bemutattam Mariannt. Egy üveg lengyel vodkát is vittem magammal, azt felbontottuk, s kb. a felét, egészen gyorsan Mariann termelte be. Amikor kimentem a fürdőszobába, utánam jött és bezárta az ajtót. Ledobta a ruháit (nem sok minden volt rajta) és szó szerint nekem esett. Szopta a farkamat, miközben én ujjaztam a csupasz pináját, aztán a kád szélét fogva terpeszbe állt, háttal, úgy zavartam be neki hátulról s élveztem tele csodálatosan lucskos, szűk pináját. Mire kimentünk, a húsleves az asztalon gőzölgött és az egész család ránk várt. Eléggé ciki volt. Azon törtem a fejem, hogyan is kérjek bocsánatot, vagy egyáltalán mit mondjak, hogy viselkedjek, de a barátom anyukája megoldotta. Annyit mondott, hogy mi nem láttunk semmit, mi nem hallottunk semmit, üljünk asztalhoz, jó étvágyat kívánok.
Strandon nappal. A napágy kölcsönzős lány,csak félrehúzta a fürdőruháját és beleült
Több volt,de a legextrémebb talán az volt amikor a Kossuth tér metró kijárat mellett cumiztak le hajnalban. Már világos volt.
Decameron + Sörgyári capricco
(Ez egy válasz RedZone üzenetére (2018. 07. 24. kedd 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 24. kedd 18:53
Nem a legextrémebb hely, de a szitu egész jó. Az előző csajom magasföldszinten lakott. Egyszer rendeltünk pizzát, és amíg vártuk elkezdtünk szexelni. A futár hamarabb kiért, mint ahogy befejeztük. Felcsöngetett kaputelefonon, a csajom meg mondta neki, hogy hozza az ablak alá, és adja fel. A csajom kihajolt az ablakon, csak a sötétítő függönyt húzta a cicije elé, miközben lenyúlt a pizzáért. A futár meg csak felnyújtotta a visszajárót. Miközben zajlott az átadás-átvétel én közben folyamatosan dugtam hátulról a csajom. Izgalmas volt.
Egy húsfeldolgozó üzem műbél raktárában a padláson egy kb 2 hetes kismamát dugtam meg mai napig emlékszem a szűk forró pinájára ahogy körbe fogta a farkamat,tele élveztem "mert úgy is mindegy"
Plusz csavar a dologban , hogy a párja meg lent dolgozott az üzembe ... Perbál ról ha olvassa valaki rám irhatna ))
Plusz csavar a dologban , hogy a párja meg lent dolgozott az üzembe ... Perbál ról ha olvassa valaki rám irhatna ))
Nem a legextrémebb hely, de a szitu egész jó. Az előző csajom magasföldszinten lakott. Egyszer rendeltünk pizzát, és amíg vártuk elkezdtünk szexelni. A futár hamarabb kiért, mint ahogy befejeztük. Felcsöngetett kaputelefonon, a csajom meg mondta neki, hogy hozza az ablak alá, és adja fel. A csajom kihajolt az ablakon, csak a sötétítő függönyt húzta a cicije elé, miközben lenyúlt a pizzáért. A futár meg csak felnyújtotta a visszajárót. Miközben zajlott az átadás-átvétel én közben folyamatosan dugtam hátulról a csajom. Izgalmas volt.
Szép reggelt!
Egy friss élmény! Az anyósommal mér 5 éve tart a viszonyunk. Volt egy bakancslistás vágya; Tegnap megszervezte és teljesült amit szeretett volna. 3 fiatal 22-27 éves fiatal srác és én addig dugtuk felváltva amíg nem kérte hogy fejezzük be mert annyit élvezett. Meglepődve nyugtáztam magamba, nem semmi a szex étvágya az anyósomnak. 9órakor kezdtük és 13:47 végig dugtuk mindig volt benne valaki. Elmondása szerint 39 elélvezése volt. Poénból mondtam neki a végén, hogy egyet a negyvenediket még egy vibrizéssel adhassak meg nekik.
3 hétig szervezte, hogy összejöjjön úgy, hogy én is ott tudjak lenni. Feleségem a sógoroknál dolgozik. Ne legyen itthon mikor az akció van
Elmondtam neki én is a vágyamat. Mondta segít megszervezni, és éljük át azt is együtt. Nem más mint a barátnőjével és annak az unokahugával és természetes vele szexeljünk egy hétvégét .nem megállás nélkül de sokat és ott tudom lehet a mindenki mindenkivel.
Egy friss élmény! Az anyósommal mér 5 éve tart a viszonyunk. Volt egy bakancslistás vágya; Tegnap megszervezte és teljesült amit szeretett volna. 3 fiatal 22-27 éves fiatal srác és én addig dugtuk felváltva amíg nem kérte hogy fejezzük be mert annyit élvezett. Meglepődve nyugtáztam magamba, nem semmi a szex étvágya az anyósomnak. 9órakor kezdtük és 13:47 végig dugtuk mindig volt benne valaki. Elmondása szerint 39 elélvezése volt. Poénból mondtam neki a végén, hogy egyet a negyvenediket még egy vibrizéssel adhassak meg nekik.
3 hétig szervezte, hogy összejöjjön úgy, hogy én is ott tudjak lenni. Feleségem a sógoroknál dolgozik. Ne legyen itthon mikor az akció van
Elmondtam neki én is a vágyamat. Mondta segít megszervezni, és éljük át azt is együtt. Nem más mint a barátnőjével és annak az unokahugával és természetes vele szexeljünk egy hétvégét .nem megállás nélkül de sokat és ott tudom lehet a mindenki mindenkivel.
Hogy mennyire extrém, azt mindenki döntse el maga...Pár éve történt...Nyáron késő este tartottam hazafelé a 6-os főúton.Már sötétedett, iszonyúan fáradt és álmos voltam, gondoltam kicsit megállok valahol, innivalóm a hűtő táskában a csomagtartóban volt...Befordultam egy fasor melletti útra és kiszállva a csomagtartóhoz mentem. Ekkor vettem csak észre, hogy tőlem pár méterre a bokrok között áll egy szürke autó, amiben éppen egymásba volt feledkezve egy középkorú pár. Kicsit zavarba is voltam, de ekkor megszólalt a páros hölgy tagja: "ne félj, nem harapunk..." És az autó hátsó üléséről kilépve anyaszült meztelenül felém indult. Meglepettségemet nem igazán tudtam titkolni és mire szólhattam volna a hölgy már előttem is állt és óvatosan ,de határozottan az ülepem felé nyúlt. Pillanatok alatt történt az egész és mire magamhoz tértem már a rövid nadrágom szárában volt a keze. A pár lépésnyire lévő autójukhoz húzott és egy határozott mozdulattal a hátsó ülésre huppanva magához rántott. Férje ez idő alatt az eldöntött első ülésen ült és bennünket nézett. A felesége eközben már bokámig húzta le a nadrágomat és elkapta a farkamat, ami ekkora már igen csak ágaskodott. Olyan szopásban volt részem, hogy beleremegtek a lábaim... Már nem is tudom, hogy a szájába vagy a melleire élveztem-e? Aztán a férj elindította az autót, az asszonyka berántotta az ajtót és lassan elindultak...Kellett pár perc, mire magamhoz tértem és felfogtam mi is történt...?Hazáig azon agyaltam, hogy ilyen nem létezik...ha nem velem történik el sem hiszem. Szívesen megismételném, átélném bármikor!!!