Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 02. 26. hétfő 16:54  #126
palipali palipali
hááát, van egy pár elmélet, mindegyikben van némi igazság. az egyik, " ha nem tudom, nem fáj."

2007. 02. 26. hétfő 16:37  #125
reni-71 reni-71
Én azt tudom hogy ha megtudnám hogy a párom megcsal akkor megszakadna a szívem! szomoru1
2007. 02. 21. szerda 16:22  #124
Törölt felhasználó (7767)
Ez a régebbi!!! Tiszteld az öregeket! vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 21. szerda 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 21. szerda 16:14
szerintem van másik topic is ami ezzel foglalkozik :)))
2007. 02. 21. szerda 16:14  #123
Törölt felhasználó (69371)
szerintem van másik topic is ami ezzel foglalkozik :)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 21. szerda 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 16:12
Dakó javaslatára előrehoztam...
2007. 02. 21. szerda 16:12  #122
Dakó javaslatára előrehoztam...
2006. 07. 23. vasárnap 09:17  #121
szoral szoral
Olyan kis figyelmes vagy!Márha a pasik nem olvasnak utána ami érdekli őket!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 07. 23. vasárnap 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 23. vasárnap 09:08
Előbbre hoztam h. Tothi tudjon olvasgatni...
2006. 07. 23. vasárnap 09:08  #120
Moncy Moncy
Előbbre hoztam h. Tothi tudjon olvasgatni...
2005. 08. 17. szerda 00:36  #119
Dugger84 Dugger84
Magellan! Mi lett a story vége?
(Ez egy válasz magellan üzenetére (2005. 06. 06. hétfő 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 06. hétfő 18:25
Srácok! Nekem egy elég érdekes problémám van. 22vagyok 2éve boldog párja egy 20 éves gyönyörű, okos és imádnivaló lánynak.......de ez valakinek nem tetszik. E-maileket küld, hogy szeret, meg hogy megcsaltam vele a barátnőmet, felépített egy olyan fasza hazugságot, hogy még magam is majdnem elhittem, hogy vele voltam. Szerencsére nem a barátnőm jelenlétében nyitottam meg az első ilyen levelet, mert azt nem tudtam volna kimagyarázni. Megmutattam barátnőmnek a levelet, mert beparáztam, féltam attól, hogy durvábban fog próbálkozni az E-mail írója legközelebb. Persze nagyon sírt, de meg tudtam vigasztalni. A kis szemét viszont továbbra is küldözgeti a szemtelen hazugságait. Gondolom arra számított, h barátnőm ellenőrizgeti a mailemet, ha így lenne, már nem lennénk együtt. Szerintem nem engem akar valaki felszedni, hanem a bnőmet akrják elszakítani tőlem és utána őt felszedni, mert bevallva az igazat, jobban néz ki nálam. Ki szerint mit tegyek? Annyira köcsög emberek vannak a világon...
A legszomorúbb az, hogy soha nem csalnám meg, nagyon szeretem. Soha nem csaltam meg senki, nem tartom korrekt dolognak, erre ilyennel vádolnak...
2005. 08. 13. szombat 19:06  #118
Moncy Moncy
Így más a "leányzó fekvése" ha gyerkőc is van... Akkor tleg no persze csak egy ideig jó ez az "Egyedül nem megy" +oldás...
2005. 08. 12. péntek 15:20  #117
robinnyo robinnyo
sziasztok!
az en tortenetem: 4honapja van egy pasija a csajomnak, azt mondta csak csokoloztak, meg szexemileztek. elolvastam az emilet amit a palinak kuldott, igy buktak le. 3 eve vagyunk eggyutt, megbocsajtottam. azt mondta nem tudja miert csinalta. eddig telleg nagyon jol megvoltunk...
2005. 06. 07. kedd 10:13  #116
xxxjani xxxjani
Kössz, igyekszem!
(Ez egy válasz pelikhan üzenetére (2005. 06. 07. kedd 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 07. kedd 09:55
xxxjani! SZerintem ennél jobb megoldást nem is lehetne tanácsolni, kitalálni! Gratula hozzá!
2005. 06. 07. kedd 09:55  #115
pelikhan pelikhan
xxxjani! SZerintem ennél jobb megoldást nem is lehetne tanácsolni, kitalálni! Gratula hozzá!
2005. 06. 07. kedd 09:03  #114
magellan magellan
kösz a tippeket xxxjani!
2005. 06. 07. kedd 09:01  #113
magellan magellan
SOHA!
2005. 06. 06. hétfő 22:01  #112
Moncy Moncy
Mint a papagáj ismételgetem: soha ne mond h. soha!!
(Ez egy válasz magellan üzenetére (2005. 06. 06. hétfő 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Srácok! Nekem egy elég érdekes problémám van. 22vagyok 2éve boldog párja egy 20 éves gyönyörű, okos és imádnivaló lánynak.......de ez valakinek nem tetszik. E-maileket küld, hogy szeret, meg hogy megcsaltam vele a barátnőmet, felépített egy olyan fasza hazugságot, hogy még magam is majdnem elhittem, hogy vele voltam. Szerencsére nem a barátnőm jelenlétében nyitottam meg az első ilyen levelet, mert azt nem tudtam volna kimagyarázni. Megmutattam barátnőmnek a levelet, mert beparáztam, féltam attól, hogy durvábban fog próbálkozni az E-mail írója legközelebb. Persze nagyon sírt, de meg tudtam vigasztalni. A kis szemét viszont továbbra is küldözgeti a szemtelen hazugságait. Gondolom arra számított, h barátnőm ellenőrizgeti a mailemet, ha így lenne, már nem lennénk együtt. Szerintem nem engem akar valaki felszedni, hanem a bnőmet akrják elszakítani tőlem és utána őt felszedni, mert bevallva az igazat, jobban néz ki nálam. Ki szerint mit tegyek? Annyira köcsög emberek vannak a világon...
A legszomorúbb az, hogy soha nem csalnám meg, nagyon szeretem. Soha nem csaltam meg senki, nem tartom korrekt dolognak, erre ilyennel vádolnak...
2005. 06. 06. hétfő 19:11  #111
xxxjani xxxjani
Csak az őszinteség segíthet!!! A cselszövő pont a félelmedre és a titkolózásodra épít! Mond el a barátnődnek , hogy továbbra is kapod a "méleket" és a te nevedben válaszoljatok együtt ,de úgy,hogy a válaszok passzoljanak, nehogy eláruljátok magatokat.( mintha te akarnád a nem létező kapcsolatot létezővé tenni) Kérjetek "randit" ,amire mindketten elmentek, (te és a barátnőd / a létező ,akit szeretsz) természetesen nem kézenfogva ,hanem egy bizonyos távolságot tartva. Ha lesz ott valaki akkor megkérdezhetitek tőle mit akar, ha nem akkor a "kavarógép" téged fog igazolni azzal,hogy senki nem jött a "randira".Ha senki nem lesz ott akkor kérjetek még egyet.(vagy nézzetek körül ki leselkedik)FONTOS: A helyszínt ne közelítsétek meg együtt, ne is mutatkozzatok együtt még a környékén sem. Ha egy nő akar megszerezni és kiszúrja, hogy ott a barátnőd is tuti,hogy a nyakadba fog ugrani. B-terv: Tegyetek úgy a nyilvánosság előtt mintha már nem járnátok, és ezt hireszteljétek is el.(DE csak mások előtt tegyetek így, nehogy "pihentessétek" a kapcsolatot 1 percig sem) Kb.4-5 napon belül pofán vághatod a konkurenciát , mert azonnal rá fog startolni a kedvesedre (úgy véli végre szabad)Csak nehogy egy lány startoljon rád! Ezsem gond akkor megtudjátok végre kinek csípi a szemét szerelmetek hehe eplus2 wave
2005. 06. 06. hétfő 18:51  #110
Törölt felhasználó (368461) Admin
Szia! ez tényleg szemétség!!!!
Nem tudod törölni a postafiókod és utána egy újat létrehozni? Vagy van olyan lehetőség is (legalábbis a freemail révén), hogy blokkolod az illető email címét, így nem tud neked több levelet küldözgetni.
2005. 06. 06. hétfő 18:25  #109
magellan magellan
2005. 06. 06. hétfő 17:11  #108
xxxjani xxxjani
Szerinted kit nem csaltak még meg? Egyszer mindenkinek megtépik a lekét. Engem is megcsalt 2x-is egy lány.Az utolsó alkalomkor valahogy lekéste a randit én elmentem hozzá, mire közölte, hogy nagyon beteg és fáradt azért van ilyen kiélt kis fejecskéje. Miközben "bűzlött" egy másik ferfi illatától (gondolom jól összeizzadtak) Adni akart egy búcsú puszit ,de nem igazán kívántam ,(mert nem tudtam előzőleg mit vett a szájába) csak álltam ott mint egy bírka és néztem ki a fejemből hülyén. Nem volt erőm ,sem számonkérni, sem megszólalni. confused szomoru1
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 06. hétfő 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2005. 06. 06. hétfő 16:51
Bár, engem kétszer is megcsaltak (kétszer ugyan az a lány) mindkétszer elnéztem... ma már másképp lenne.
2005. 06. 06. hétfő 16:51  #107
Törölt felhasználó (24620)
Bár, engem kétszer is megcsaltak (kétszer ugyan az a lány) mindkétszer elnéztem... ma már másképp lenne.
/ 26