Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2005. 02. 28. hétfő 21:34  #5
Before Before VIP
Igazad van, Eros, de sajnos vannak olyan helyzetek, amikor a legkomolyabb intelligencia sem segít. Sajnos tudom, tapasztalatból.
2005. 02. 28. hétfő 21:32  #4
eros007 eros007
Én fél éve megfogadtam nem szólok bele más kapcsolatába, de most mégis érzek egy kis késztetést, hogy megtegyem.

Ezt meg kell vele beszélned, hogy pontosan miért tette, de szerintem, ha egy pasi félre dug akkor vagy a sex nincs rendben a partnerével és nem elégíti őt ki teljesen, vagy kifele nézeget a kapcsolatból. Ha jól végig gondolod a kapcsolatotkat akkor rá fogsz jönni, hogy melyik az igaz vagy létezik egy 3. variáció vagy akár egy 4.. Egyetlen dolog fontos, hogy ezt ne tartsd magadban mert abból semmi jó nem sül ki, esetleg késöbb rájössz, hogy ezt nem tudtad megbocsájtani neki és késöbb nehezebb lesz kilépni a kapcsolatból.
Azt gondolom, hogy meg kell próbálni józanul végig gondolni és nem mások véleményét kikérni mert sem mi sem mások nem látunk bele a kapcsolatodba, (én például egyáltalán nem ismerlek csak néha látlak a cheten), de szerintem biztosan vagy olyan inteligens nő, hogy tudod mit kell tenned és ezt nem nekünk kell megmondani.
2005. 02. 28. hétfő 21:18  #3
Before Before VIP
Szerintem ne nagyon hidd el, hogy benned van a hiba. A férfiak alapvetően vágynak a másra, az újra, rengetegszer előfordul, hogy egy bombanőt sokkal kevésbé vonzó nővel csalnak meg. Létezik aztán az a fajta testi vonzalom, aminek szinte lehetetlen ellenállni, ez biokémia, megint csak nem a te hibád.
Sajnos elég nehéz így ismeretlenül tanácsot adni, mivel sem rólad, sem a helyzetről, sem pedig a többi szereplőről sem tudok semmit. Enélkül marhaság bármit is mondani. Nincs általános recept, mindenki másképp képes kezelni és mindenki másképp reagál a különböző felelősségrevonási próbálkozásokra.
Mindenesetre elég pragmatikusan fogod fel a dolgot a hozzászólásod alapján ítélve, így javasolnék egy - lehetőség szerint - nyugodt szembesítést. Mindenképpen tudd meg, hogy a párod mit lát a másikban. Ha nagyon mismásol, akkor aggódhatsz, de még ha bele is szeretett, akkor sem veszett el minden. Az is elmúlik, ha nem is egyhamar. Persze mindez az önbecsülésed kérdése, bár én azt vallom, ilyen helyzetekben a büszkeség, főleg a sértett büszkeség semmit nem ér.
CSak egy végső megjegyzés: nekem soha nem voltak kicsapongó gondolataim, amikor többesben szexeltünk...
2005. 02. 28. hétfő 20:58  #2
e-rektor e-rektor
Talán meg kellene tudnod, hogy miért volt másra szüksége, te miért nem voltál neki elég, mit nem kapott meg tőled, vagy netalán az érzései irántad már nem olyanok, mint esetleg korábban. A balhé sztem nem segít, csak a női fifika, de ehez én nem értek.
2005. 02. 28. hétfő 20:53  #1
pinkód22 pinkód22
A napokban jöttem rá, hogy az én egyetlenem másnál is vigaszra talál. Nagyon lesújtott, és nem tudom, hogyan reagáljak rá, mert nem szeretném elveszíteni Őt. Talán valaki segít közületek....
/ 26