Mindenki így kezdi,aztán az utcán sétálva,egyszercsak azon találja magát,hogy egy netcafe-ban ül, mert fel akarok menni a g.g-re A durvábbak laptopot vesznek és hónuk alatt viszik,hogy bármikor megtehessék.
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 21:30
2 vagy 3 hónapja..de annyira rászoktam hogy mindennap fellépek ) bár nem minden nap írok a fórumba..sokszor csak nézgelődök, olvasgatok, tanulgatok és gyűjtöm a tapasztalatokat..
2 vagy 3 hónapja..de annyira rászoktam hogy mindennap fellépek ) bár nem minden nap írok a fórumba..sokszor csak nézgelődök, olvasgatok, tanulgatok és gyűjtöm a tapasztalatokat..
Atyég, már nem is tudom...
2005 májusában már biztos volt regisztrációm, azóta viszonylag, szeptember óta pedig abszolút aktív tag vagyok
2005 májusában már biztos volt regisztrációm, azóta viszonylag, szeptember óta pedig abszolút aktív tag vagyok
Amióta megvan a net!(KB)A GG.volt az első oldal ahova beregisztráltam!
[#worshi p]
Nem tudom? Engem úgy kényszeritettek!Csak az űgyvédem engedélyével szolgáltatok ki adatokat.
10 perce,de jok a dumak bar van par barom
Minimum 2 éve rendszeresen olvasom csak ritkán irok
huh, fogalmam sincs.
De nem lehet valahogy megkeresni? Engem is érdkelne, ugyanis kisebb-nagyobb megszakításokkal már több éve.
De nem lehet valahogy megkeresni? Engem is érdkelne, ugyanis kisebb-nagyobb megszakításokkal már több éve.
Rosszúl emlékszem, mert 2004 év vége óta.
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2002 óta ha jól emlékszem.
kb 1,5 év, ( apa mindig leszidott,)
sokkal később kezdtem fórumozni, mint a GG-t nézni. kellett egy kis idő a beszokáshoz ;-)
Köbö azóta GGzek mióta van ez a topic:D Csak akkor még Carras és kismalac:D
"töketlen taplófejűnek" ....az ilyen jelzőket azok alkotják másokról....akik ebben szenvednek....és azt hiszik ha mást illetnek meg eme nemes jelővel ., lemoshatják magukróóóól.....
Te akkor is fasza csávó vagy lennél....ha ez a jelző ékesitene.....na szoval.....tsóóóóóóóóóóóók
Te akkor is fasza csávó vagy lennél....ha ez a jelző ékesitene.....na szoval.....tsóóóóóóóóóóóók
Én is azóta ismerek egy tökös gyereket....valami tom nevezetűt!
Én lennék az?
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Asszem 1 hónapja. Friss Kakasnak számítok!
2004.-óta
Szio Moncy: jó látni hogy maradtál azon kevesek között akik ide nem ...ogatni jönnek hanem csevegni.Érezd jól magad újra közöttünk már akik maradtunk.