Kicsit próbálkozz és kiderül.
(Ez egy válasz Jakabgabi üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 13. hétfő 09:04
Értem hát nem tudom mi lenne az egyértelmű jel? Amit tudok 8 ége egy kapcsolatban és nemigen van huzogatva szerintem,a srácnak a hobbija fontosabb
Értem hát nem tudom mi lenne az egyértelmű jel? Amit tudok 8 ége egy kapcsolatban és nemigen van huzogatva szerintem,a srácnak a hobbija fontosabb
Egy kirakott cici még nem jel semmire, a párom sem hord melltartót, és ha épp áll a bimbi akkor áll, akkor sem vesz fel ha itt van valaki, így érzi jól magát.
(Ez egy válasz Jakabgabi üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 13. hétfő 08:22
Szerintem egyáltalán nem is figyelte egyébként,de nekem kiszúrja a szemem ez eddig 3 szor fordult elő ezért nem tudom mire vélni a dolgot
Szerintem egyáltalán nem is figyelte egyébként,de nekem kiszúrja a szemem ez eddig 3 szor fordult elő ezért nem tudom mire vélni a dolgot
(Ez egy válasz Sauer1900 üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Párod nem vett le ebből semmit?
(Ez egy válasz Jakabgabi üzenetére (2025. 01. 12. vasárnap 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 12. vasárnap 21:32
Van egy haver akinek a csajàt nagyon megkúrnám amikor átmegyünk hozzájuk párommal is a kaján kis mosoly ott az arcán illetve melltartó nélkül flangàl hatalmas legalább 95 D melleklel álló bimbóval nehéz róla levenni a szemet,szerintetek ez jelzés értékű? Ti hogy állnátok neki?
Nem tudom még hogy kérdezzek rá mit szeretne de minden esetre durva hogy ezt csinálja
(Ez egy válasz Danielll üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 13. hétfő 00:58
Szia
Szerintem jelzésértékű.Mindenképp.
Nem minden nő mászkál a vendégei előtt lobogó csöcsökkel és álló stoplikkal!
Valamit szeretne,valamit jelezne,valami kevés.
Ha minden este 'rendbe van rakva,ki van csontozva' akkor nem dobálja a melleit szanaszét......szerintem.
De ők nők!Bárminek az ellentétje is hamis lehet!!!
Azért cirógatva kérdezz rá!
Ha minden este 'rendbe van rakva,ki van csontozva' akkor nem dobálja a melleit szanaszét......szerintem.
Azért cirógatva kérdezz rá!
Szia
Azért cirógatva kérdezz rá! (Ez egy válasz Jakabgabi üzenetére (2025. 01. 12. vasárnap 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért cirógatva kérdezz rá! (Ez egy válasz Jakabgabi üzenetére (2025. 01. 12. vasárnap 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 12. vasárnap 21:32
Van egy haver akinek a csajàt nagyon megkúrnám amikor átmegyünk hozzájuk párommal is a kaján kis mosoly ott az arcán illetve melltartó nélkül flangàl hatalmas legalább 95 D melleklel álló bimbóval nehéz róla levenni a szemet,szerintetek ez jelzés értékű? Ti hogy állnátok neki?
Ő nem a barátunk volt. Öt 8tt találtuk. A fórum címe a barátom asszonya. Ha lenne egy olyan barátom akivel kefél az a párom. A kettő nem ugyanazt
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2024. 12. 19. csütörtök 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 19. csütörtök 20:16
2023. február 16. Feleségem meg nem én
ha már megvolt akkor most miről beszélsz?
ha már megvolt akkor most miről beszélsz?
Szerintem nem önzőség.Én is hasonló képen voltam Az első alkalommal kettesbe voltak.Azóta hármasba szexelünk!
(Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2024. 08. 28. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 28. szerda 10:16
Én engedném a feleségemnek hogy keféljen másokkal,csak ott szeretnék lemni,élvezni a látványt! Csak így,ez önzőség?
2023. február 16. Feleségem meg nem én
ha már megvolt akkor most miről beszélsz? (Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2024. 12. 18. szerda 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
ha már megvolt akkor most miről beszélsz? (Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2024. 12. 18. szerda 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 18. szerda 17:07
Egy jó lenne egy ilyen barát. Átjöhetne néha és megkefélhetné a feleségem. Az igazi barátaim pocakos "öregemberek"
Èn is így vagyok.
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2024. 12. 18. szerda 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy jó lenne egy ilyen barát. Átjöhetne néha és megkefélhetné a feleségem. Az igazi barátaim pocakos "öregemberek"
Sok sikert.
Szerintem mindkettőnknek jó lenne! Vagy inkább mindhármunknak!
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 12. 18. szerda 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
A feleségednek vagy neked lenne jó?
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2024. 12. 18. szerda 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Két haverom barátnőjével is voltam. Mind a két csajjal hónapokig találkozgattam. Soha nem én kezdeményeztem, de nem tudtam ellenállni. Nagyon izgalmas és emlékezetes kaland volt. Igazi jóbaráttal soha nem tenném meg.
Karácsonyi vásárban árulok és a szomszéd árust úgy megy dugnám.
Főleg hogy még kellett is magát.
Annyiból izgató hogy a férje is ott van és mégis kellett magát.
Vékony alkat nagy mellek és melirozott szőke hajú.
Nem utolsó sorban Milf.
Azon szoktam fantáziálni hogy kopasz e?
Gyengém a kopasz punci.
Főleg hogy még kellett is magát.
Annyiból izgató hogy a férje is ott van és mégis kellett magát.
Vékony alkat nagy mellek és melirozott szőke hajú.
Nem utolsó sorban Milf.
Azon szoktam fantáziálni hogy kopasz e?
Gyengém a kopasz punci.
Reálisan az életben a helyzet a következő, oda és vissza természetesen... .
Amennyiben te nem, megteszi ezt más. Sok mindentől függ , nincsenek véletlenek.
Amennyiben te nem, megteszi ezt más. Sok mindentől függ , nincsenek véletlenek.
Van pár haver akinek a csaját vagy feleségét szívesen kinyalnám. Egy van akinek a csaja nem olyan jó mint hiszi magáról őt csak perverzkedésre