Nekem van ilyen aki tetszik. Jóbarát asszonyát semmiképpen, de pl az egyik szomszédban élő feleséget... Jóban vagyunk, összejárunk gyerekestül családostul és nagyon izgatja a fantáziámat... Jó lenne, de nyilván nehezen kezdeményezik így az ember
Engem nem érdekelne ha megdugná egy haverom! Csak törtrnne már meg! ( nem igen akarja a csajom :( )
hát igen jó is lenne
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 09. szerda 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4632102)
2024. 10. 09. szerda 17:00
Ez egy igen izgalmas, érdekes téma..
Nézhetjük szinte, bármilyen szemszögből ugyebár....
Ez egy igen izgalmas, érdekes téma..
Velem rendszeresen dugatják a haverjaim a csajaikat, feleségeiket. Persze amikor nekem van olyan nőm aki ilyesmire kapható mindig viszonzom a szivességet.
Engem haverom asszonya nem igazán izgatott soha, inkább párom barátnője izgatja én és párom fantáziáját is, jó barinők, füzzük a fejét, de még nem adta be a derekát, reméljük hamarosan!
Az is izgalmas, amikor várom. Tudom, hogy hazajön és újra az enyém lesz.
(Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2024. 08. 28. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 28. szerda 10:16
Én engedném a feleségemnek hogy keféljen másokkal,csak ott szeretnék lemni,élvezni a látványt! Csak így,ez önzőség?
Én engedném a feleségemnek hogy keféljen másokkal,csak ott szeretnék lemni,élvezni a látványt! Csak így,ez önzőség?
(Ez egy válasz levendula78 üzenetére (2024. 08. 28. szerda 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 28. szerda 07:56
Az én kedvesem elmegy ismerőssel, ismeretlennel, barát is volt már közöttük.
Azért végül mindig hozzám jön haza és én várom nagyon. Használtan, vagy sem mindegy. Az említett férfiakra sem neheztelek.
Azért végül mindig hozzám jön haza és én várom nagyon. Használtan, vagy sem mindegy. Az említett férfiakra sem neheztelek.
Az én kedvesem elmegy ismerőssel, ismeretlennel, barát is volt már közöttük.
"Ha meg kell baszódni akkor meg kell baszódni "
Soha nem zavart ja barát nőjével volt dolgom, ha nem velem akkor mással lesz , én meg soha nem röhögtem ki az ismerőst azért mert a nője velem csalta meg.. nem értem miért lenne valaki ezért féreg.. ha engem csalt meg valaki akkor meg soha nem arra haragudtam akivel megcsalt ,hiszen nem ő csalt meg .. szóval a kivel az mellékes teljesen
Soha nem zavart ja barát nőjével volt dolgom, ha nem velem akkor mással lesz , én meg soha nem röhögtem ki az ismerőst azért mert a nője velem csalta meg.. nem értem miért lenne valaki ezért féreg.. ha engem csalt meg valaki akkor meg soha nem arra haragudtam akivel megcsalt ,hiszen nem ő csalt meg .. szóval a kivel az mellékes teljesen
Ebben tökéletesen egyet értek. Igazi féreg aki rámegy a barátja nöjére. Mondjuk ha bele megy a csaj az is megérne egy verést !!
(Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2024. 08. 27. kedd 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 27. kedd 16:32
Semmiképpen sem feküdnék le barát feleségével, barátnőjével. Ellenben a barátommal szívesen nézzük egymás feleségeinek a képeit,izgalmas időtöltés.....
Semmiképpen sem feküdnék le barát feleségével, barátnőjével. Ellenben a barátommal szívesen nézzük egymás feleségeinek a képeit,izgalmas időtöltés.....
Nekem is van olyan "barátom", inkább nagyon jó ismerősöm, akinek a nejével gondolkodás nélkül szexelnék!
Kimondottan szeretek maszturbálni barátaim csajaira (is). Mondjuk ha valami hasonlóan perverz sráccal lehetne ezt közösen, az még jobb lenne.
Nem
Elvből nem, mégha tetszik is a spanom nője akkor sem maximális pofátlanság amiből utólagosan komoly gond is lehet
Régen talán ha most gruppenezni hívtak volna akkor esetleg belementem volna, ma már nem
Elvből nem, mégha tetszik is a spanom nője akkor sem maximális pofátlanság amiből utólagosan komoly gond is lehet
Régen talán ha most gruppenezni hívtak volna akkor esetleg belementem volna, ma már nem
Szerintem is fantsztikus hölgy.
Szia dehogy , köszönöm szépen ,
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 03. szerda 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1464492)
2021. 11. 03. szerda 10:48
Képeid alapján párod isteni nő, nem hiszem ellen
lehet állni neki...
Remélem nem volt ez sértő számodra.
lehet állni neki...
Remélem nem volt ez sértő számodra.
Képeid alapján párod isteni nő, nem hiszem ellen
lehet állni neki...
Remélem nem volt ez sértő számodra. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 02. kedd 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
lehet állni neki...
Remélem nem volt ez sértő számodra. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 02. kedd 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4604712)
2021. 11. 02. kedd 14:35
Szia nàlunk is ez volt de volt egy kis behatolàs is , de csak piszka miszka.
Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 03. szerda 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856058)
2021. 11. 03. szerda 08:28
Szia ismered a részleteket? Elmeséled?
Szia ismered a részleteket? Elmeséled?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 02. kedd 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4604712)
2021. 11. 02. kedd 14:35
Szia nàlunk is ez volt de volt egy kis behatolàs is , de csak piszka miszka.