Volt már rá példa...
Majd mondtam neki hogy Gyere be érezd magad otthon. Erre ő: Nem tudom mit szólnál ha tényleg otthon érezném magam. Mondtam viccből talán kimennél mosogatni? Erre ő levette a melltartóját majd ledobta az ágyra. Hát gyerekek köpni nyelni nem tudtam. Olyan hirtelen történt az egész hogy az állam leesett a farkam meg majd szét durrant. Erre benyultam a szoknyája alá és már éreztem is a Frissen borotvált nedves tocsogó punciját. Vadul egymásnak estünk. Kérte hogy húzzam le a bugyiját mert őt az izgatja jobban ha a partner veszi le. Mondtam neki hogy örömmel fehér tanga volt rajta egyszerűen tökéletes teste volt minden porcikáját végigcsokoltam majd kérte hogy tegyem már be Mert nagyon kívánja. Húztam gumit aztán adjad neki minden ami belefér. Kipróbáltuk minden pózt tocsogó nedves puncija csak úgy csattogott. Féltem hogy meghallja a szomszéd Mikor végeztünk megbeszéltük hogy ez csak is kettőnk között marad mert neki is kellemetlen lenne ha kiderülne. Majd gyorsan kinyomtattam neki amiért küldte a haver és megköszönte az együttlétet amit nagyon élvezett és Elment... :( Utána még párszor hívtam telefonon mikor tudtam hogy egyedül van de közölte hogy ő ennyivel megelégszik mert neki is az volt az egyik vágya hogy velem dugjon egy jót mondjuk ez jól esett. Ugyhogy Ennyi volt. A haver még a mai napig nem tud semmiről mert heti szinten 4* beszélünk telefonon ugyhogy így szent a béke Valjuk be mi férfiak: Olyanok vagyunk mint a hal fejünk van de a farkunk irányít. Köszönöm a figyelmet!
Az ajtón lévő kukucskáló... Ezt akartam irni.
Sziasztok! Az én történetem kb. 3 éve történt. Most vagyok ott hogy nem mondom el senkinek elmondom hát mindenkinek A havernak akit már rég óta Ismerek van egy nagyon szép csinos felesége akire szemet vetettem már nagyon régen. Őt is ismerem már vagy 15 éve. Annak idején én akartam vele összejönni csak a sors máshogy rendelte el. De azt mondtam hogy akármi is lesz egyszer legalább jól megdugom. Ők ketten egy kisebb vállalkozást vezetnek már vagy 5 éve és rendszeresen nekem szólnak hogy tervezzek nekik reklám plakátot névjegykártyát stb. Konyitok valamit a grafikus dolgokhoz és nekik mindig tetszik amiket csinálok. Amikor összefutunk az utcán mindig szemezek az asszonyával de látom rajta hogy valami van a levegőben közöttünk Egyik alkalommal hív a haver hogy SOS-be kellene XY db szórólap kihordáshoz. Mondom Oké holnap délelőtt kész. Erre ő én nem leszek Itthon majd késő este érek haza de (tételezzük fel) Edina felmegy érte. Mondtam rendben 10-re jöhet. Nagyon izgatott voltam mintha az első randira készülnék. Nem tudom miért de éreztem hogy itt ma valami lesz. Edina hív fél 10-kor hogy most indul otthonról kb. 10-re ide is ér. Mondtam Gyere nyugodtan már nagyon várlak Az autón lévő kukucskálón lestem hogy mikor és hogyan jön. Kb 15 méterre látok hogy ki mikor jön. Ilyen a lépcsőház kialakítása. Jött is nagyon kecsesen szépen elegánsan kiöltözve rövid szoknya mély dekoltázs. Úgy állt a farkam majd szét durrant. Ahogy közeledett folyamatosan a haját igazgatta a dekoltázst nézegette én Meg bentről bámultam amit ő nem tudott. Odaért az ajtóhoz beleturt a hajába elővette a táskából a parfümöt és magára fújt 2-őt. Itt már tudtam hogy dugni jött Bejött nagyon kellemes illattal bájos tekintettel. Meg is jegyeztem hogy nagyon csinos vagy és nagyon finom illatod van. Mosolyogva megköszönte... Folytatás hamarosan...
Ez biztos......
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2014. 08. 17. vasárnap 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Azok jellemtelen emberek voltak!
(Ez egy válasz pinababa üzenetére (2014. 08. 17. vasárnap 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 17. vasárnap 18:31
Soha nem mennék rá barát,haver asszonyára!A volt feleségem két "barátom" is bepróbálta!Valamennyire jutottak is.....a VOLT feleségemmel!
Soha nem mennék rá barát,haver asszonyára!A volt feleségem két "barátom" is bepróbálta!Valamennyire jutottak is.....a VOLT feleségemmel!
Hmmm... meglepő ilyesmit olvasni ezen a fórumon. Meg úgy általában meglepő,(de egyben megnyugtató is) hogy akadnak akiknek vannak elveik.
Max. respect.
Max. respect.
Egy tisztességes férfi nem akarja szexuálisan a legjobb barátjának az asszonyát!Ha a legjobb barát,és annak párja kínálja fel a dolgot,akkor az már egyéni erkölcsi értékrend alapján fogadható el,avagy.......!
Te egy tisztességes EMBER vagy,míg az a nő egy NÁRCISZTIKUS ANTISZOCIÁLIS ÖSZTÖNLÉNY.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 30. hétfő 00:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (896946)
2014. 06. 30. hétfő 00:28
Részemről én a barátaim barátnőit mindig is szentnek és érinthetetlennek tartottam. Olyan dolog ez, mint a fogkefe vagy a golyós dezodor - ha többen használjátok, az mindenkinek kellemetlen. Ebből kiindulva én sosem közeledtem egyik haverom nőjéhez sem ilyen szándékkal, bár volt, amelyik igencsak tetszett. Sajnos ez egyáltalán nem mondható el a lányokról, lévén hogy több haverom csaja is nyíltan közeledett hozzám szexuálisan. Ezeket én jóbarát módjára mindig el is utasitottam. Mindhogynem egyszer megesett, hogy az egyik holgy, akit addig 3-szor azelott mar felvilagositottam az ehhez való hozzáállásomról, csóbe nem húzott. Bár már nem jártak a haverral, még nem volt köztük lezárva a sztori. A hölgy egy szakmai ürüggyel elhívott beszélgetni, ami még nem lett volna gond. Az sem zavart, hogy kihívóan jelent meg, sőt, talán már kicsit kurvás is volt az öltözék. A gond az volt, hogy én zavarba jöttem ettöl, és igyekeztem oldani saját feszültségem, ehhez ő pedig temérdek mennyiségű alkoholt biztosított. Sajnos a következő világos emlékem az, hogy a zsúfolt bárban a kezem hirtelen be lesz húzva a szoknya alá, a combfixes harisnya által biztosított körülményeknek köszönhetően pedig 3 ujjam egy tocsogó punciban találja magát. A csaj arcán kaján vigyor, nekem farkam kemény mint a beton, és logika vége, ösztönök bekapcsolva. Következő releváns emlék, hogy vadul csókolózunk egy lakáson, ő alul meztelen, felül egy vékony kis top, markolászom a seggét és egy ujjam az ánuszában. Gondoltam, mostmár akció, gyere, szállj le, tudjam elővenni, hogy beleülj. Erre elmosolyodik, feláll és azt mondja: ha eddig nem akartál tőlem semmit, most miért kapnál meg? Felveszi a bugyiját, engem meg kitessékel a lakásból. Közben meg bazsalyog, mint aki csatát nyert. Én mrg maradtam másnapra egy komoly fejfájással, bűntudattal és szégyenérzettel. Havernek egy hetig nem tudtam a szemebe nezni...
Én úgy gondolom,hogy a barátok és haverok női,feleségei tabuk,érinthetetlenek!
szerintem ha nem tiszteled barataid aszonyait,akkor sajat magad'se tiszteled.errol enyit''Pace...''
Részemről én a barátaim barátnőit mindig is szentnek és érinthetetlennek tartottam. Olyan dolog ez, mint a fogkefe vagy a golyós dezodor - ha többen használjátok, az mindenkinek kellemetlen. Ebből kiindulva én sosem közeledtem egyik haverom nőjéhez sem ilyen szándékkal, bár volt, amelyik igencsak tetszett. Sajnos ez egyáltalán nem mondható el a lányokról, lévén hogy több haverom csaja is nyíltan közeledett hozzám szexuálisan. Ezeket én jóbarát módjára mindig el is utasitottam. Mindhogynem egyszer megesett, hogy az egyik holgy, akit addig 3-szor azelott mar felvilagositottam az ehhez való hozzáállásomról, csóbe nem húzott. Bár már nem jártak a haverral, még nem volt köztük lezárva a sztori. A hölgy egy szakmai ürüggyel elhívott beszélgetni, ami még nem lett volna gond. Az sem zavart, hogy kihívóan jelent meg, sőt, talán már kicsit kurvás is volt az öltözék. A gond az volt, hogy én zavarba jöttem ettöl, és igyekeztem oldani saját feszültségem, ehhez ő pedig temérdek mennyiségű alkoholt biztosított. Sajnos a következő világos emlékem az, hogy a zsúfolt bárban a kezem hirtelen be lesz húzva a szoknya alá, a combfixes harisnya által biztosított körülményeknek köszönhetően pedig 3 ujjam egy tocsogó punciban találja magát. A csaj arcán kaján vigyor, nekem farkam kemény mint a beton, és logika vége, ösztönök bekapcsolva. Következő releváns emlék, hogy vadul csókolózunk egy lakáson, ő alul meztelen, felül egy vékony kis top, markolászom a seggét és egy ujjam az ánuszában. Gondoltam, mostmár akció, gyere, szállj le, tudjam elővenni, hogy beleülj. Erre elmosolyodik, feláll és azt mondja: ha eddig nem akartál tőlem semmit, most miért kapnál meg? Felveszi a bugyiját, engem meg kitessékel a lakásból. Közben meg bazsalyog, mint aki csatát nyert. Én mrg maradtam másnapra egy komoly fejfájással, bűntudattal és szégyenérzettel. Havernek egy hetig nem tudtam a szemebe nezni...
Barátom csaját nyúltam le, Ő a feleségem tíz éve már. A baráttal meg utána kibékültünk.
és azok a képek megvannak még neked?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 26. csütörtök 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (812093)
2013. 12. 26. csütörtök 11:44
Összeborultunk és pihengtünk szótlanul. Kezdett a helyzet kellemetlen lenni a csendben, ő törte meg azzal hogy fantasztikus volt, de ez soha nem derülhet ki stb. Igazából nekem így volt a legjobb! Felöltöztem, a számát azért megadta és volt is még néhány mocskos óránk együtt... Totál perverz volt, igazából sexfüggővé váltam mellette. Egy darabig men ez így aztán lett komoly barátnőm és abbahagytuk, szeretők voltunk és nagyon jóban maradtunk. A szülinapmon is hívot majd küldött magáról 4 nagyon durva fotót! Az hogy megcsináltam egy barátommal azért büszke nem vagyok rá, de ahogy azzal a lánnyal viselkedett igazából nem is csináltam belőle gondot. Megérdemelt e vagy nem nemtudom, az más kérdés hogy nem értettem a lány miért volt a sráccal. Azóta is együtt dolgozunk és inkább haverok vagyunk mint barátok, viszont ők már nincsenek együtt.
Mert aztan te tudod h en hanyszor kspom meg az asszonyt.. Te.....
(Ez egy válasz jager üzenetére (2014. 01. 18. szombat 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 18. szombat 13:58
Ezt te is csak szeretnéd,még egyedűl sem kapod meg hetente 3*,nem hogy heti3*party.Ugyan már?.....
Ezt te is csak szeretnéd,még egyedűl sem kapod meg hetente 3*,nem hogy heti3*party.Ugyan már?.....
(Ez egy válasz nézem23 üzenetére (2014. 01. 10. péntek 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 10. péntek 23:23
Asszonnyal bevettuk a legjobb baratomat a szexbe mar ket eve heti 2-3 alkalommal. Mi imadjuk nagyon.
És más asszony férje jöhet, a hármasba?
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2014. 01. 10. péntek 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
no igrn az ok
Na de ha a barátom kínálja fel a feleségét, hogy ott előtte dugjam? Akkor azért az piszok finom buli, egyetértesz?
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2014. 01. 10. péntek 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)