nagyon várom, végre lehet kint lenni szoknyában és becsúszhat ez az
Jön a tavasz a jobb idők, a termèszet lágy öle is vár!
Uhhh végem van tőled szépség elképesztöen gyönyörű és szexi vagy szép hegyes nagy cicik kerek posid szép punci egész nap tudnám kényeztetni
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2024. 03. 23. szombat 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 23. szombat 05:51
Mi is várjuk. jön a meleg, lehet kint játszani a természetben és az autóban.

most lett az, hogy a body beelőzte nemcsak a beach-t hanem a nyarat! Ez ciki.
és nem is a fitnessz lett túltolva...
Mondjuk a mezőgazdászok biztos örülnek...
és nem is a fitnessz lett túltolva...
Mondjuk a mezőgazdászok biztos örülnek...
Imádok nyáron alsógatya nélkül. Szabadság
Wow, már látom gründoltok egy 5 star exclusive hotelt a Vörös tenger partján: Al Ass Andra Wellness, Fine Dining&Deep Diving Resort - Hurghada, Egypt
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2024. 05. 22. szerda 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönjük szépen a kedves szavakat!
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2024. 05. 01. szerda 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)

2024. 05. 01. szerda 11:17
Olyan gyönyörű, formás, kerek popsija nincs senkinek a világon, mint amilyen neked van.
Olyan gyönyörű, formás, kerek popsija nincs senkinek a világon, mint amilyen neked van.
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2024. 03. 23. szombat 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Veled én is játszanék szívesen!

mi a f...-ra várunk már a beach body is kész...

Fiatal nők könnyű, rövid nyári ruhában, és már kőkemény is a dorongom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 28. szombat 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1339692)
2022. 05. 28. szombat 17:08
Csak itt lenne már , a vékony bluzok rövid szoknyák ideje.
Csak itt lenne már , a vékony bluzok rövid szoknyák ideje.
Dehogy várom! Végre vége lett a pokoli hőségnek.
Végre nyár... Neki lehet vetkőzni, lehet kukkolni a szép hölgyeket
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2021. 05. 04. kedd 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)

2021. 05. 04. kedd 07:12
Úgy gondolom, ez a cím soha nem volt ennyire aktuális, mint most! Ilyen hosszan tartó téli hideg már rég nem volt + a vírus miatti bezártság... (Most néztem meg, még pár hétig velünk marad a hideg.) Lehet, idén nem is lesz nyár...

Úgy gondolom, ez a cím soha nem volt ennyire aktuális, mint most! Ilyen hosszan tartó téli hideg már rég nem volt + a vírus miatti bezártság... (Most néztem meg, még pár hétig velünk marad a hideg.) Lehet, idén nem is lesz nyár...

Hat kisutott a nap, de ilyen popsikat megsem latok....

Én is nagyon várom már.....

A jó idő, a szabadban sétálás, kint főzés. És a bicikli is elő kerül.