Én is.
Már a tavasszal ki lennék békülve, nemhogy a nyár...
Majdhogynem fotoszintetizálok, napfény nélkül. a téli szürkeségben szenvedek.
Majdhogynem fotoszintetizálok, napfény nélkül. a téli szürkeségben szenvedek.
Én is
megyünk a margitszigetre a fák közé megint..
A textilmentes napozás - és közben az ilyen látvány - miatt várom már a nyarat!
Várjátok már a nyarat,én nagyon várom,mert akkor irány a Balaton!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy vészelitek át ezt a forróságot?
hmm ebből egy nyalás és azok a gyönyörűséges ízkavalkádok..., ha szétolvadnak... és selymesen szerteoszlanak a szájban...felborzolva minden egyes ízlelőbimbót
ÓÓÓHHH... totális gasztronómiai orgazmus
ÓÓÓHHH... totális gasztronómiai orgazmus
Vártuk... hát eljött, de már az árnyékot is kívánja az ember főleg így
Én is mindig nagyon várom a nyarat , mert ilyenkor cset buli a BARÁTAIMMAL
Azért ezek a kis hideghullámok jól jönnek, de most meg ismét csak várhatjuk a nyarat..., hogy nekünk mindig az nem jó ami éppen van
Igen,igazad van a tavasz is csodálatos.bár,a locs pocsot a sarat utálom.
Nekem a nyár a lét elemem.Ilyenkor kezdek ki olvadni,ámbár ahogy öregszem egyre kevésbé birom a napozást.Ha tehetem ,ezért le is vetek magamrol minden ruhát.
hogy miért várom a nyarat? mert akkor végre kabát nélkül, egy szál rövidnadrágban is ki lehet ülni a teraszra vízipipázni...
Nem kell pólót, 2 pulcsit, vastag zoknit, kabátot, sálat, kesztyűt, sapkát felvenni ahhoz hogy végre relaxálhassak egy picit
...de ez most hogy jött ide, fogalmam sincs
Nem kell pólót, 2 pulcsit, vastag zoknit, kabátot, sálat, kesztyűt, sapkát felvenni ahhoz hogy végre relaxálhassak egy picit
...de ez most hogy jött ide, fogalmam sincs
Natessék..itt a tavasz.... ...ilyenkor mínusz fokoknak kéne lennie és térdig érő hónak!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha ilyen marad az idő,borzalmasabb nyarunk lesz,mint tavaly.....ökológiai katasztrófa;terméskiesések
EZ KATASZTRÓFA! (Bocsánat a nagybetűért...ez borzalom (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 02. 16. szombat 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha ilyen marad az idő,borzalmasabb nyarunk lesz,mint tavaly.....ökológiai katasztrófa;terméskiesések
EZ KATASZTRÓFA! (Bocsánat a nagybetűért...ez borzalom (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 02. 16. szombat 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 16. szombat 18:49
Én már a tavasznak is nagyon tudnék örülni,utána hurráá nyár,kinti buli s mindent amit a szexben a természet megbir
Én már a tavasznak is nagyon tudnék örülni,utána hurráá nyár,kinti buli s mindent amit a szexben a természet megbir
Nahŕt:)
A helicopter pad meleti első bungi az enyém stipi-stopi
Vŕrjuk!