Jó helyen laksz. Nálunk egész nap esett szinte:-(
"To be, or not to be--that is the question"...
vagggyok
Csak ismetelni tudom magam ma is!
Jo reggelt mindenkinek!
Az lehet mertčn mčg itthon egy koncert utŕn
beszčltem veluk egy pŕr szňt! A Kŕdŕr Evŕval
voltam ott! Kulonben egy rŕdiň riportban
hallottam hogy Munchenben čl. (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
beszčltem veluk egy pŕr szňt! A Kŕdŕr Evŕval
voltam ott! Kulonben egy rŕdiň riportban
hallottam hogy Munchenben čl. (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Azota Berlinben el!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 14. kedd 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 20:25
Ja azt tudom! Azthiszem Krisztŕnak hivtŕk!
Munchenben čl! Talŕlkoztam vele szemčlyesen!
De mŕr az nagyon rčgen volt..:-(
Majd benčzek a galčriŕba!
Majd benčzek a galčriŕba!
Ja azt tudom! Azthiszem Krisztŕnak hivtŕk!
Majd benčzek a galčriŕba! (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Majd benčzek a galčriŕba! (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 20:02
Persze. Szemelyesen is egy parat.Majdnem u.a.amit regen csak egy kisse megoregedtek.
Festegetnek Szentendren es kornyeken.Wahorn neha zenel,de neki is jok a kepei.A csajszi N.o-ban el.
Festegetnek Szentendren es kornyeken.Wahorn neha zenel,de neki is jok a kepei.A csajszi N.o-ban el.
Ja esvan egy galeriajuk Szentendrena varoshazaval szembe.Ott lathatod/vasarolhatod kiallitott munkajukat. Ocsi szep szobrokat is csinal.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 14. kedd 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 19:21
Tudsz rňluk valamit? Most mit csinŕlnak?
Kulonben mŕr becsuletes munkŕval nem lehet
pčnzt keresni.:-( A tobbi meg ůgyvan ahogy irod!
Persze. Szemelyesen is egy parat.Majdnem u.a.amit regen csak egy kisse megoregedtek.
Festegetnek Szentendren es kornyeken.Wahorn neha zenel,de neki is jok a kepei.A csajszi N.o-ban el. (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 14. kedd 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Festegetnek Szentendren es kornyeken.Wahorn neha zenel,de neki is jok a kepei.A csajszi N.o-ban el. (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 14. kedd 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 19:21
émmár ettem :)
pčnzt keresni.:-( A tobbi meg ůgyvan ahogy irod! (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
pčnzt keresni.:-( A tobbi meg ůgyvan ahogy irod! (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 18:25
Jooolll tttetttteddd!
Fasza csavok voltak, de ma is azok.
Sokkal jobbak mint amit manapsag ebben a szar TV-ben,sztarparadekban, szuper sztar, legyel te is milliomos stb... latni lehet.
Minden hulye, szar jatekkal milliokat lehet nyerni ebben az orszagban, csak eppen arra nem tanitjak meg az embereket,hogy becsuletes es odaado munkaval,hogy lehet penzt keresni.
Sokkal jobbak mint amit manapsag ebben a szar TV-ben,sztarparadekban, szuper sztar, legyel te is milliomos stb... latni lehet.
Minden hulye, szar jatekkal milliokat lehet nyerni ebben az orszagban, csak eppen arra nem tanitjak meg az embereket,hogy becsuletes es odaado munkaval,hogy lehet penzt keresni.
Na mi van ? Mindenki vacsorazik?
Hat ezt a pangast!?
Hat ezt a pangast!?
Jooolll tttetttteddd!
Minden hulye, szar jatekkal milliokat lehet nyerni ebben az orszagban, csak eppen arra nem tanitjak meg az embereket,hogy becsuletes es odaado munkaval,hogy lehet penzt keresni. (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 14. kedd 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Minden hulye, szar jatekkal milliokat lehet nyerni ebben az orszagban, csak eppen arra nem tanitjak meg az embereket,hogy becsuletes es odaado munkaval,hogy lehet penzt keresni. (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 14. kedd 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
7Hallottam/
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 14. kedd 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 18:03
Sokszor hallotam oket a Fiatal Muvčszek
Klubjŕban! /bŕrcsak m0st lenne/
Klubjŕban! /bŕrcsak m0st lenne/
Sokszor hallotam oket a Fiatal Muvčszek
Klubjŕban! /bŕrcsak m0st lenne/ (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Klubjŕban! /bŕrcsak m0st lenne/ (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
kitalaltad. A "Versek"-ben elolvashatod az egeszet.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 14. kedd 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak benéztem:)
beugrottam
Ez nem a rčgi BIZOTTSŕG zekartňl van?
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 05:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 05:54
Na jo reggelt!
"Mar megint itt van a szerelem,
Mar megint izzad a tenyerem.
Kopni kell,kopni kell..."
Na el is rohantam. Csa!
"Mar megint itt van a szerelem,
Mar megint izzad a tenyerem.
Kopni kell,kopni kell..."
Na el is rohantam. Csa!