Na!
Most mindenki szieszta?
Kiveve a motorosokat?
Most mindenki szieszta?
Kiveve a motorosokat?
Már nem is vagyok itt. Rohadtul hányingerem van és fáj a fejem, biztos a citosztatikumoktól. A következő lépes az lesz, hogy majd kihullik a hajam. Megyek is és beadok magamnak egy szurit. Sziasztok!
Joooo regggggggelt Magyarorszag!
Na tessék....amikor itt vagyok és írok, utána mindenki elmegy...Most rámentem arra a rohadt chat-re, ahol szintén halálra untatnak, erre itt jön a válasz, aminek jobban örültem volna, ha itt vagyok.....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, kitépem a hajam!
Takarítottam, de marha lassan ment....
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Na de most mar neked is jooccakat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 11. szombat 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
Admin
2005. 06. 11. szombat 23:01
nagyon jó érzékkel bírtok az iránt, hogy amikor én jövök, ti akkor..mentek:-(
Jó éjt...
Jó éjt...
Azert meg teged megvartalak.
Hol s merre voltal?Csak nem melo? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 11. szombat 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol s merre voltal?Csak nem melo? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 11. szombat 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2005. 06. 11. szombat 23:01
Jó éjt...
Jó éjt...
Jó éjt... (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 11. szombat 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó éjt... (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 11. szombat 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Jooccakat nektek is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 11. szombat 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 06. 11. szombat 22:40
Lassan a beugrásom ellenkező előjelű lesz....Úgyhogy mindenkinek nyugodalmas jóccakát kiván:
Katinka
Katinka
Lassan a beugrásom ellenkező előjelű lesz....Úgyhogy mindenkinek nyugodalmas jóccakát kiván:
Katinka
Katinka
Orvendek, hogy ismet jo formaban vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 10. péntek 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 06. 10. péntek 23:13
Szép álmokat!
ohhhh
Néha én is, mint most:-)
De közben teszek-veszek, s most elkezdek főzni.
Te szombaton is melózol?
De közben teszek-veszek, s most elkezdek főzni.
Te szombaton is melózol?
Szia-mia! tök jól esett,amit írtál...:-)))
Jo reggelt mindenkinek!
Bocs ha az ejjel tragarkodtam.
Faradt is voltam es bennem volt egy jo adag v.bor.
U.i.
De amit mondtam,azt mondtam...!
Bocs ha az ejjel tragarkodtam.
Faradt is voltam es bennem volt egy jo adag v.bor.
U.i.
De amit mondtam,azt mondtam...!
tényleg mindenki alszik?Én most értem haza a melóbol
Hat visszaertem sajat magamig a listan. Most mar tenyleg mindenki alszik.
Es ez igy szep es jo.
Jo ejjt mindenkinek!
Es ez igy szep es jo.
Jo ejjt mindenkinek!
Szia!
Hat te ki vagy?
Hat te ki vagy?
Ezt szepen mondtad.
De mindenhez a Nap kell! Kell,Kell.Kell!!!
A nelkul semmi nincs! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 10. péntek 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
De mindenhez a Nap kell! Kell,Kell.Kell!!!
A nelkul semmi nincs! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 10. péntek 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2005. 06. 10. péntek 20:36
Ha ehhez a Nap kell.....
Az igazi meleg és éltető erő bennünk van és a sugárzás az, amikor valaki általunk lesz fényesebb és szebb....
Az igazi meleg és éltető erő bennünk van és a sugárzás az, amikor valaki általunk lesz fényesebb és szebb....