hellloooooooo
Látom, nem vagytok kényesek:-) Sokan szavaztak arra, hogy télen a hóban izgi a meztelenkedés. Jó az ízlésük!
már megint itt vagyok, nem új mi?
Hy!
Haho
csak emilre, nem akartam ide! ott vagyok, a tudod hol....
írtam
szerintem alszol...:-(
Nekem biztosan nem! bennt vagyok a freemail-ben!
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 04. 09. szombat 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
ment 1 privi
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 09. szombat 00:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 04. 09. szombat 00:30
Köszönöm, de itt nem akarok belemélyedni. Sok a szem.... Ki fogod magad ismerni, hidd el:-)
Köszönöm, de itt nem akarok belemélyedni. Sok a szem.... Ki fogod magad ismerni, hidd el:-)
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 04. 09. szombat 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 09. szombat 00:26
Neked küldöm mert szerinte (én ) ilyen beállitottságunak képzellek el! Igen csak nem igazán ismerem ki magam azon az oldalon!
Neked küldöm mert szerinte (én ) ilyen beállitottságunak képzellek el! Igen csak nem igazán ismerem ki magam azon az oldalon!
megírtam ám! Csak annyit mondj, igen/nem. De ez a leírás most hogy jön ide?:-)
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 04. 09. szombat 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Érzékeny nő, akit alapvetően az érzelmei irányítanak. Fontos számára a múlt, szívesen veszi körül magát régi tárgyakkal, családi ereklyékkel. Mindez korántsem jelenti azt, hogy a mában ne találná meg a helyét, sőt! Rendkívül nyitott, igazi társas lény, együttérző, gondoskodó, odaadó partner, akivel jó együtt lenni. Álmodozó típus, fantáziája meglehetősen termékeny, így azokon a területeken, ahol kreativitásra van szükség, rendkívül sikeres lehet. Otthona egy kedves kuckó, amely a pihenést és feltöltődést szolgálja. Szívesen választ a meleg, inkább világos színek közül, melyekkel a barátságos hangulatot erősíti. Növényeivel éppúgy törődik, mint barátaival, családjával: nagy gonddal ápolja őket, odafigyel rájuk. Egyéniségéhez jól illenek a pasztell árnyalatok (tojáshéj szín, ibolyakék, rózsaszín, gyöngyház), az ezüst, a víz színek (algazöld, vízzöld, világos lila), valamint az áradó, vágyteljes színek és az ezekben pompázó virágok, pl. a fehér rózsa, a nárcisz, a liliom, a szegfű, a jázmin. A romantikus, érzelmes nő otthonában jól mutat a pálma, a Kalanchoe, a korallvirág, a hálóslevél (Fittonia verschaffeltii) és a Stefanotis.
2005. 04. 09. szombat 00:17
Érzékeny nő, akit alapvetően az érzelmei irányítanak. Fontos számára a múlt, szívesen veszi körül magát régi tárgyakkal, családi ereklyékkel. Mindez korántsem jelenti azt, hogy a mában ne találná meg a helyét, sőt! Rendkívül nyitott, igazi társas lény, együttérző, gondoskodó, odaadó partner, akivel jó együtt lenni. Álmodozó típus, fantáziája meglehetősen termékeny, így azokon a területeken, ahol kreativitásra van szükség, rendkívül sikeres lehet. Otthona egy kedves kuckó, amely a pihenést és feltöltődést szolgálja. Szívesen választ a meleg, inkább világos színek közül, melyekkel a barátságos hangulatot erősíti. Növényeivel éppúgy törődik, mint barátaival, családjával: nagy gonddal ápolja őket, odafigyel rájuk. Egyéniségéhez jól illenek a pasztell árnyalatok (tojáshéj szín, ibolyakék, rózsaszín, gyöngyház), az ezüst, a víz színek (algazöld, vízzöld, világos lila), valamint az áradó, vágyteljes színek és az ezekben pompázó virágok, pl. a fehér rózsa, a nárcisz, a liliom, a szegfű, a jázmin. A romantikus, érzelmes nő otthonában jól mutat a pálma, a Kalanchoe, a korallvirág, a hálóslevél (Fittonia verschaffeltii) és a Stefanotis.
Nem probléma még nem vagyik álmos + néztem köben a tv-t
Nézd meg az emiled 2perc múlva.
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 04. 09. szombat 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 09. szombat 00:13
Milyen "baleset"
Kellemes?
Mert akkor minden +van bocsájtva!
Kellemes?
De ha haragszol, megértem.
Milyen "baleset"
Kellemes?
Kellemes?
Volt egy kis "baleset", elhúzódott a dolog. Ne haragudj! De megígértem és ha kicsit késve is ugyan, de itt vagyok.
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 04. 09. szombat 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 09. szombat 00:08
Szia kedves Eryka
Nem vagyok mérges csak egy beszélgetés folyománya lett ez az ikon!
Jot pancsiztál!
Jot pancsiztál!
Szia kedves Eryka
Jot pancsiztál!
Jot pancsiztál!