Hopp! ittenvótam!
Na-na! ne emlegesd ,mert Shakespeare ezerrel forog a sírjában "Óh Rómeó mért vagy te Rómeó tagadd meg atyád s dobd el neveved" (folytasd ,ha tuduod, de könyv nélkül mint én)
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 05. 20. péntek 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 20. péntek 16:37
Sőtt,lehet hogy tiltólistára rakatom magam,olyan lelkiismeretfurdalást okoztál nekem.
NEM
Nem méltó hozzám ezek után ez a név,Romeo,inkább Én is öngyilkosságot követek el mint "hősszerelmesősöm", Isten veled kedves János...
NEM
Nem méltó hozzám ezek után ez a név,Romeo,inkább Én is öngyilkosságot követek el mint "hősszerelmesősöm", Isten veled kedves János...
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
![violent](images/smilies/violent.gif)
![worship](images/smilies/worship.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Sőtt,lehet hogy tiltólistára rakatom magam,olyan lelkiismeretfurdalást okoztál nekem.
NEM
NEM
![worship](images/smilies/worship.gif)
Nevezd már meg légyszíves hogy hol???
Mert lehet hogy nem láttam,és ennek tükrében már másképp állok kettőnk viszonyához.
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 05. 20. péntek 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert lehet hogy nem láttam,és ennek tükrében már másképp állok kettőnk viszonyához.
![confused](images/smilies/confused.gif)
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
Mintgépálatt!!!(el hiheted
)
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 05. 20. péntek 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
2005. 05. 20. péntek 15:34
igyekszemigyekszemigyekszemigyekszemigyekszemigyekszemigyekszemigyekszem, de vajon jóJánosunk is igyekszik e majd???
Nyujtottam békejobbomat,de ö biznyítani szeretne...(?)
Ühüm az...
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 05. 20. péntek 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
igyekszemigyekszemigyekszemigyekszemigyekszemigyekszemigyekszemigyekszem, de vajon jóJánosunk is igyekszik e majd???
Meg egyébként is unatkoznánk.
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 05. 20. péntek 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Soha,inkább a halál!!!
![zavart1](images/smilies/zavart1.gif)
![beka3](images/smilies/beka3.gif)
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
2005. 05. 20. péntek 13:54
Egyik legváltozatosabb nyelv a világon a magyar, nem igaz,hogy nem talász szavakat.
Egyik legváltozatosabb nyelv a világon a magyar, nem igaz,hogy nem talász szavakat.
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 05. 20. péntek 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
halleeee
![zavart2](images/smilies/zavart2.gif)
![mf1](images/smilies/mf1.gif)
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
2005. 05. 19. csütörtök 20:30
Tudod csak azt sajnálom ilyenkor, hogy a nögyógyász akinél születtél ,elveszítette a "kukazsákot" amit a szüleidtöl kapott.....
OK! ne haragudj,de mééért b@szogat akkor is ha másnak írogat!
Nem tudok aludni így egyedül - ó, a párom már"ott küzd a sereggel"- bekukkanok hát: KUKK!
Tudod csak azt sajnálom ilyenkor, hogy a nögyógyász akinél születtél ,elveszítette a "kukazsákot" amit a szüleidtöl kapott.....
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 05. 19. csütörtök 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem vagytok rokonok xxxjanival???
Kb. ugyanaz a szint...
Kb. ugyanaz a szint...
![zavart2](images/smilies/zavart2.gif)
Mostanában nem szokás itt elköszönni, de én megteszem, szóval:
![](http://www.kepfeltoltes.hu/050518/goodnight.gif)
Szerintem rakd fel újra.
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 05. 15. vasárnap 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
![mf1](images/smilies/mf1.gif)
![levele](images/smilies/levele.gif)
2005. 05. 15. vasárnap 18:51
Szia! Nekem még tegnap volt fenn pár "izgalmas" képem, de letörölték.Azokon lehetett volna diskurálni.