Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Az új rendszer - bár tudjuk, hogy szokatlan - hosszas tervezés eredménye és több ezer béta tesztelő véleményét figyelembevéve készült el. Minden funkció elérhető, ami eddig is benne volt az oldalban, ettől függetlenül rengeteg saját magunk elé kitűzött feladaton dolgozunk és továbbra is olvassuk építő jellegű hozzászólásaitokat. Előre is köszönjük a türelmet. Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb kérdéseket és válaszokat, csak azért hogy ezekről egy helyről tájékozódhassatok és ne kelljen újra és újra felvetnetek (ezt a listát folyamatosan frissíteni fogjuk, hiszen napi szinten változik a helyzet):

- Minden GG TV-s és ingyenes videóba bele tudtok pörgetni bárhová, egyetlen klikkeléssel, nem kell várni amíg addig letölti, hanem egyből az új pozícióból folytatja!
- A Chat és a többi várva várt ikon (kedvenceim, üzeneteim, kapcsolataim) bekerült a jobbfelső mezőbe.
- Mostantól tényleg bátran tölthetitek fel amatő videóitokat. Megszüntettük a hosszból adódó hibákat és tényleg végig lejátszhatóak.
- Korrigáltuk a G-pontok rendszerét, mostmár minden eseményre, feltöltésre, hozzászólásra, stb... pontosan működik.
- A szavazórendszeren is reszeltünk egyet, már nincs gond az átlagok korrekt kijelzésével.
- Vicces, közérthető 404 és karbantartás alatti oldalunk van, melyeket remélhetőleg sosem fogtok látni.
- A közhiedelemmel ellentétben nem lettek fizetősök az általatok feltöltött Amatőr és a Kismalac :) videók. Eddig ezeket a videókat csak ponttal rendelkező regisztrált tagok nézhették meg. Mostantól bárki megtekintheti ezeket a videókat, még az is aki nem regisztrált.
- Az oldalt már be lehet állítani (Saját menü / Adatmódosítás) úgy is, hogy a böngészőben középre igazítva jelenjen meg, illetve úgy is, hogy a fórumok olvasása közben a jobboldali sávban ne jelenjen meg tartalom.

Megkérünk minden kedves látogatót, ha nem talál valamit az oldalon, esetleg hibát tapasztal az új oldallal kapcsolatban, használja a Segítség gombot a jobb felső sarokban, illetve írjon ugyanott Ügyfélszolgálatunkra, ahol legkésőbb 72 órán belül MINDEN levélre válaszolunk. Illetőleg itt a fórumon is szívesen vesszük az építő jellegű diskurzust, melyhez a többi fórumozó is hozzá tud szólni.

Az eddigi hozzászólások

2009. 01. 09. péntek 17:28  #558
vazelinator vazelinator VIP Admin
én, te tudjuk, hogy mi és hogy videó a dolog és rá katt és fut...
de a betérő látogatók, nem olvasnak, hanem csak képet néznek először csak.
s így, lehet leges legegyértelműbbé tenni számukra, hogy ez nem kép hanem videó.
vidóra jóval többen buknak smile

de ha tudtok jóval hatékonyabb módszert, akkor szívesen vesszük.
(Ez egy válasz f1234f üzenetére (2009. 01. 09. péntek 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 09. péntek 16:28
Szedjétek le a videók előnézeti képén éktelenkedő ocsmány nyilat. Anélkül is tudja mindenki, hogyha rákattint, akkor elindul a lejátszás.
2009. 01. 09. péntek 17:18  #557
bocsi ez a pénzéhes része a dolognak smile
megszokjátok de nekünk szükségünk volt erre az aljas türkre, hogy mindig tudjátok mi a vip tartalom.
s hátha rábukkantok egy olyan csajra amit megnéznétek vipért, és ugyan pufogva, de elő fizetek rá.
s e vipes tartalom el nem különítése miatt gondoljátok sokan, hogy vipesé tetűnk egy halom dolgot
(Ez egy válasz Dilikutya üzenetére (2009. 01. 09. péntek 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 09. péntek 09:31
Nekem csak az nem tetszik, hogy kisebb lett a kép mérete, még a már fentlevőké is.
És zavar, hogy nincs elkülönítve a VIP részleg.
2009. 01. 09. péntek 16:28  #556
f1234f f1234f
Szedjétek le a videók előnézeti képén éktelenkedő ocsmány nyilat. Anélkül is tudja mindenki, hogyha rákattint, akkor elindul a lejátszás.
2009. 01. 09. péntek 14:06  #555
Max-r Max-r VIP
Sziasztok!

Az amatőr és Profi ZIP linket be lehetne tenni a listás nézetbe is, hogy ne kelljen belépni egyesével a sorozatokba?

Illetve nagyon jó volt, hogy az amatőröket napi rendszerességgel le lehetett tölteni egyben!
2009. 01. 09. péntek 09:31  #554
Dilikutya Dilikutya
Nekem csak az nem tetszik, hogy kisebb lett a kép mérete, még a már fentlevőké is.
És zavar, hogy nincs elkülönítve a VIP részleg.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 01. 08. csütörtök 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 08. csütörtök 21:15
én nem röhögtem, ha szakma béli vagy akkor gondold végig, hogy hány ilyen bonyolultságú és nagyforgalmú oldal van magyar országon?
"Szerintem" - hát tényleg szerinted, nálunk meg a szopás. ti a magyar siteba gondolkodtok még mindig.
de megnéztétek már hány nyelven és hány országba nyomulunk? csak gondold végig ezt, de a magyar nyelv elérése is felfutott.

naná hogy rá hajtottunk a pénzre, de nem az ingyen tartalmak elvételével és minden vipes dolog meg volt ugyan úgy anno, csak most pl.egyből ki biggyesztjük a kis képre, hogy vipes lesz ha bele mész hogy lásd is meg ilyenek... most a megjelenés szokatlansága miatt, akaratlan bele botlik mindenki a vipes cuccokba és felhívásokba míg a régin tudta hol van és elkerülte, bár de ezek szerint magyar országon gusztustalan pénzt keresni. mindent ingyen kéne szolgáltatnunk smile csak akkor, hogy tartjuk fent alapból az ingyenes cuccokat?
tényleg nem zavar az senkit hogy egy halom profi sort meg veszünk és ingyen megnézhetitek? és kisebb részért meg elmerünk kérni vipet? s már pénz éhesek vagyunk smile én ezen röhögök néha.
2009. 01. 08. csütörtök 21:24  #553
Törölt felhasználó (406956) VIP
Sziasztok!
Nem értek egyet a sok fikázó emberkével. Ez a változás jót tesz szerintem az oldalnak. Mindig előre kell fejlődni, nem visszafelé! Az, hogy vannak még problémák a működésben nem tudom miért vált ki negatív kritikát egyes emberekben. Nem lehet egy kis türelemmel lenni? Biztosan rövid időn belül minden stabilizálódik majd az oldalon és akkor jobb lesz mint a régi. Nem ócsárolni kell, hanem értelmes hozzászólásokkal, észrevételekkel segíteni kell a programozók munkáját. Nem kell elfelejteni, hogy ez az oldal, még ha most nem is 100%-os, akkor is messze a legigényesebb ilyen jellegű oldal az országban.
2009. 01. 08. csütörtök 21:15  #552
én nem röhögtem, ha szakma béli vagy akkor gondold végig, hogy hány ilyen bonyolultságú és nagyforgalmú oldal van magyar országon?
"Szerintem" - hát tényleg szerinted, nálunk meg a szopás. ti a magyar siteba gondolkodtok még mindig.
de megnéztétek már hány nyelven és hány országba nyomulunk? csak gondold végig ezt, de a magyar nyelv elérése is felfutott.

naná hogy rá hajtottunk a pénzre, de nem az ingyen tartalmak elvételével és minden vipes dolog meg volt ugyan úgy anno, csak most pl.egyből ki biggyesztjük a kis képre, hogy vipes lesz ha bele mész hogy lásd is meg ilyenek... most a megjelenés szokatlansága miatt, akaratlan bele botlik mindenki a vipes cuccokba és felhívásokba míg a régin tudta hol van és elkerülte, bár de ezek szerint magyar országon gusztustalan pénzt keresni. mindent ingyen kéne szolgáltatnunk smile csak akkor, hogy tartjuk fent alapból az ingyenes cuccokat?
tényleg nem zavar az senkit hogy egy halom profi sort meg veszünk és ingyen megnézhetitek? és kisebb részért meg elmerünk kérni vipet? s már pénz éhesek vagyunk smile én ezen röhögök néha.
(Ez egy válasz xdriver üzenetére (2009. 01. 08. csütörtök 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 08. csütörtök 19:38
"magyar honból összes itt dolgozik aki vágja" hát ezen nagyot röhögtem, de szerintem te is amikor írtad ! !
Szerintem a forgalom nem akkor nőtt meg hirtelen amikor átálltatok az újra és a régi működött rendesen ez meg nem,így az érvelésed az új mellet kicsit sántít !
A pénzre menést meg csak a vak nem látja, de ezt sokan mások is megénekelték már.
Na mindegy, hidd el nem cseszegetni akarlak benneteket,de nem sikerült meggyőznöd ,persze nem is feltétlen kell. Legfeljebb ha nem tetszik ,majd nem jövök ide, ennyi.
2009. 01. 08. csütörtök 19:38  #551
xdriver xdriver
"magyar honból összes itt dolgozik aki vágja" hát ezen nagyot röhögtem, de szerintem te is amikor írtad ! !
Szerintem a forgalom nem akkor nőtt meg hirtelen amikor átálltatok az újra és a régi működött rendesen ez meg nem,így az érvelésed az új mellet kicsit sántít !
A pénzre menést meg csak a vak nem látja, de ezt sokan mások is megénekelték már.
Na mindegy, hidd el nem cseszegetni akarlak benneteket,de nem sikerült meggyőznöd ,persze nem is feltétlen kell. Legfeljebb ha nem tetszik ,majd nem jövök ide, ennyi.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 01. 08. csütörtök 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 08. csütörtök 19:08
szak ember smile
magyar honból összes itt dolgozik aki vágja az ilyen bonyolultságú és nagy forgalmú oldalak programozását és optimalizálását. sajna ez van, pedig lenne melo, de kérlek jelezd, ha te ebben ilyen jártas vagy és innen származik a megállapításod, ha nem akkor kérlek ne irkálj ilyet. köszönőm megértésed is előre.

igen a régi jó volt, de elavult és már nem tudott kiszolgálni ekkora forgalmat.
pénzre menni? úgy hogy jóval több tartalmat tetűnk ingyenesé, nem kérünk értük semmi ellenértéket?
2009. 01. 08. csütörtök 19:08  #550
szak ember smile
magyar honból összes itt dolgozik aki vágja az ilyen bonyolultságú és nagy forgalmú oldalak programozását és optimalizálását. sajna ez van, pedig lenne melo, de kérlek jelezd, ha te ebben ilyen jártas vagy és innen származik a megállapításod, ha nem akkor kérlek ne irkálj ilyet. köszönőm megértésed is előre.

igen a régi jó volt, de elavult és már nem tudott kiszolgálni ekkora forgalmat.
pénzre menni? úgy hogy jóval több tartalmat tetűnk ingyenesé, nem kérünk értük semmi ellenértéket?
(Ez egy válasz xdriver üzenetére (2009. 01. 08. csütörtök 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 08. csütörtök 18:22
Én egy türelmes ember vagyok, de szépen lassan elfogyott a cérna ! A dizájn sem tetszik igazán,de azzal ha muszáj megbarátkoznék,az ugyanis ízlés kérdése,hasonlóan mint az orális szex ! crazya
Az viszont elfogadhatatlan,hogy az oldal iszonyúan lassú,akadozó,sőt gyakran le is fagy. A rengeteg -karbantartás,nézz vissza később- ről nem is beszélve. Szóval sikerült " elkúrnotok" nem kicsit, nagyon !
Lehet,hogy sokat dolgoztok -ezt ti hangoztatjátok- a hibák kijavítása miatt,de lássuk be ennek nem sok látható jele van!
Az is egyértelműen látszik, hogy több bevételt szeretnétek kihozni az oldalból,ami nem feltétlen lenne baj,de talán jobb lett volna először egy kis zsét betenni oly módon,hogy megfelelő szakembereket alkalmaztok az oldal átalakításához, mert a sokak által felrótt hibák egyértelműen ennek hiányára utalnak!
Szóval ki kell mondanom ,bizony a régi jobb volt ! Sajnálom de így van. Azért sok sikert kívánok!
2009. 01. 08. csütörtök 18:22  #549
xdriver xdriver
Én egy türelmes ember vagyok, de szépen lassan elfogyott a cérna ! A dizájn sem tetszik igazán,de azzal ha muszáj megbarátkoznék,az ugyanis ízlés kérdése,hasonlóan mint az orális szex ! crazya
Az viszont elfogadhatatlan,hogy az oldal iszonyúan lassú,akadozó,sőt gyakran le is fagy. A rengeteg -karbantartás,nézz vissza később- ről nem is beszélve. Szóval sikerült " elkúrnotok" nem kicsit, nagyon !
Lehet,hogy sokat dolgoztok -ezt ti hangoztatjátok- a hibák kijavítása miatt,de lássuk be ennek nem sok látható jele van!
Az is egyértelműen látszik, hogy több bevételt szeretnétek kihozni az oldalból,ami nem feltétlen lenne baj,de talán jobb lett volna először egy kis zsét betenni oly módon,hogy megfelelő szakembereket alkalmaztok az oldal átalakításához, mert a sokak által felrótt hibák egyértelműen ennek hiányára utalnak!
Szóval ki kell mondanom ,bizony a régi jobb volt ! Sajnálom de így van. Azért sok sikert kívánok!
2009. 01. 08. csütörtök 14:42  #548
adminkiller adminkiller VIP
Eddig azt gondoltam,hogy milyen egyszerű kezelni a gg-t,de most már rá jöttem mekkora egy pénzéhes szemét ***** oldal,ti meg a ********pók vagytok!váltsam ki a vip jogot utána meg kérjek kódot!mondjátok meg annak a ***** kovinak ******* meg a ********* és ******* bele a pénzébe!amúgy nyugodtan letilthatsz minek legyek itt ha a pontoknak semmi értelme?

ui:csak azért hogy olvasgass egy kicsit!!!!!

(az obszcén szavak kimoderálva + végleges tiltás, mert nem ez a megoldás és a "k.anyázás" az észrevételeid megoldására!) :tom ejnye1
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2009. 01. 07. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
iNfeSter iNfeSter VIP Admin
2009. 01. 07. szerda 14:10
Mert az nem VIP jog, a letölthető filmek külön életet élnek. Minden más oldalon lévő dolog, a GG tv, a letöltések és extra funkciók VIP jogok.

Olvass kicsit: Vip tagság ismertető
2009. 01. 08. csütörtök 10:24  #547
T-A-M T-A-M VIP
Lassan azért alakul az oldal, igaz vannak dolgok amikkel nehéz megbarátkozni, de már szemmel látható, hogy Dolgoznak rajta.....lehet, hogy nem fogom az új arculatot megszeretni, de megbarátkozom vele.... smile
További jó és sikeres munkát a fejlesztőknek!
2009. 01. 08. csütörtök 09:22  #546
madman71 madman71
Nekem még most sem tetszik az új arculat...a "régi" sokkal jobb volt!
2009. 01. 08. csütörtök 02:17  #545
"de nem fogom mégegyszer begépelni a 2 levelet" - aki segíteni akar az nem egyszer teszi, segítő szándék egy nekifutás utána ki is hunyhat?

utolsó felszólítás ne azt keresd amit sérelmezhetsz.

(egy halomszor jeleztem itt, hogy mindenki irja meg az emailra mi a hiba, továbbra is ezt szeretném, ennek ellenére én is átfutom mindig, és ami nagyobb gikszer azt én is külön bejelentem, de ez a téma még mindig nem a hiba bejelentésre van)
(szabályok szerint, modemrációt semmilyen formában nem lehet felhozni a témákban, csak az erre kijelöltekben, s nem a te jogaidnak a megkurtítása a szerepe, hanem a témák védelme /tele lennének a témák ilyen kérdésekkel miértekkel és nem a témáról lenne szó/ de emelet tényleg megnyilvánulhatok a megfelelő témákban)
(véleményeket várunk itt, és vissza jelzéseket, amit elolvasunk, tudomásul vesszük, de nem fog eldőlni azonnal, hogy mi legyen vele. sőt nekem és angelh-nak sem tiszte eldönteni, tehát bekerül az ötlet tárba és nincs válasz. attól, hogy 20 szor felhozod, ugyan úgy nincs.
de ennek ellenére, minden témától eltérő dolgot is igyekszünk megválaszolni. pedig nem itt a helye.)

fentieket ajánlom mindenki figyelmébe
(Ez egy válasz kapika üzenetére (2009. 01. 07. szerda 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 07. szerda 20:31
Ne haragudj, de nem fogom mégegyszer begépelni a 2 levelet.Mindenesetre köszi.Ja a fejlécért meg gratula: végre valami pozitív változás.
2009. 01. 07. szerda 20:31  #544
kapika kapika
Ne haragudj, de nem fogom mégegyszer begépelni a 2 levelet.Mindenesetre köszi.Ja a fejlécért meg gratula: végre valami pozitív változás.
(Ez egy válasz AngelH üzenetére (2009. 01. 07. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
AngelH AngelH VIP Admin
2009. 01. 07. szerda 17:05
Küldd el légyszíves mégegyszer, figyelni fogom.
2009. 01. 07. szerda 17:05  #543
AngelH AngelH VIP Admin
Küldd el légyszíves mégegyszer, figyelni fogom.
(Ez egy válasz kapika üzenetére (2009. 01. 07. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 07. szerda 15:08
Igen.A lap alján lévő e-mail re kattintva küldtem.Ezek szerint valamiért nem ment.
2009. 01. 07. szerda 15:47  #542
toratoratora toratoratora VIP
látom kikerült a fejlécre a kedvenceim, üzenetek...
örülök, hogy egyre jobb lesz! eljen
2009. 01. 07. szerda 15:08  #541
kapika kapika
Igen.A lap alján lévő e-mail re kattintva küldtem.Ezek szerint valamiért nem ment.
(Ez egy válasz AngelH üzenetére (2009. 01. 06. kedd 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
AngelH AngelH VIP Admin
2009. 01. 06. kedd 22:34
Az ügyfélszolgálatra nem érkezett üzenet. Legalábbis ha oda írtál. Valaki más is tapasztalt már hasonló problémát?
2009. 01. 07. szerda 14:14  #540
"profin fotóztok" nem fotózunk, senkit nem is fogunk, csak a nyerteseket fotózzuk le azaz a díj átadót, összeférhetetlenség miatt.
csak igazság szerint egy baj van amatőrt és a profit ti a képek minőségével azonosítjátok holott ab szorult mindegy milyen minőségűek a képek, amatőr módon vagy profin készítve.
amatőr: önmagad, és mások szórakoztatására készült fotóid, amit felénk ingyen osztasz meg és mi ezt egy egyszerű regisztrációért, megtekinthetővé tesszük mindenki számára.(s nem képminőség és készítési mód, hisz beállíthatsz egy profi műterembe fotóztatni, mi és a felhasználok csak örülni tudunk a profi fotóknak)
profi: na ezt pénzért kufárkódjuk össze, azaz bocsi hozzánk jönnek a kufárok és hozzák a különböző fotó sorokat pénzért, amit egyszer a modellek anno pénzé tettek valakinek, ami azóta x kézen át elterjed a világba ( ezek a sorok csak profi minőségűek hisz ha már veszünk, akkor igényt is támaszthatunk, és válogatunk)
tehát még mindig rosszul kezeled az ügyet, "Sharon" exhibicionista csaj volt, aki be robbant ide, elkezdte a sorozatait, feltölteni az oldalra, amatőr ként (most hogy ezeket valahol csináltat magáról és esetleg valahova eladásra is szánta, egyéni soc problémája, nekünk amatőr jog viszonyba osztotta meg).oldalra járva rá harapott az egyik partnerünk hirdetésére, és jelentkezett is rá. mi e partnerünk szolgáltatása számára biztosítottuk a nevünket, azaz a mi nevünk alatt futott, pedig csak jutalékos és reklám kapcsolatunk volt a céggel.
tehát sharonnak velünk továbbra is csak amatőr kapcsolata volt, míg a másik céggel profi.
s lám elkezdtétek gyártani az össze esküvés elméleteteket.
pl. mint te is most:"Aki meg megnézte, az már bekajálta az amatőrök között elrejtett reklámban is Sharont, és rohant a videochatre izzadni."
s ezért kerültek le a képei, mert az egész gg eböl állt. s igazán nem kellet ez nekünk.(ugyan a partnerünknek jó reklám lett, de nekünk negatív reklámmá vált)
s azért közös megegyezéssel, mert a amatőr jog viszony megbontására semmien törvényes okunk ne volt így közös megegyezés lehetett csak.

"Nem ronda ez a csaj, csak érdekes az arca" de tökéletes világban ő az egyedi és kitűnik a sokaságból
(Ez egy válasz Bradley üzenetére (2009. 01. 07. szerda 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 07. szerda 09:54
Kedves Vazelinator!
Köszönöm válaszait, már csak egy kis kiegészítés.
1, A "Sharon üggyel" nekem nem ez volt a bajom. De a többieknek sem. Igazad van, attól még, ha egy amatőrt (nem pénzért és munkaszerűen meztelenkedőt) profin fotóztok, még amatőr marad. Ez teljesen igaz. De ha az AMATŐRÖK rovatban jelennek meg a képei, hirtelen szokatlanul nagy számban (minden nap egy nagy sorozat ) és KÖZBEN MÁR megjelenik egy fizetős szolgáltatáson, akkor már nem amatőr. A legnagyobb hibát (időrendben ott követtétek el, hogy már fenn volt a képe a fizetős szolgáltatásokon, de még mindig megjelentek az amatőrök fotó között a képei újra és újra. (az csak nekem tűnt fel, hogy SOHA egy képet nem küldött be a csaj előtte, a webkamerás szolgáltatás indulása előtt, és azon a héten pedig hirtelen minden nap, ahogy Te is írtad egy PROFI SOROZATOT). Majd- ahogy-írjátok, nem magatok szedtétek automatikusan a képét-hanem azért, mert mi "hőbörögtünk" Én úgy érzem rosszul kezeltétek az ügyet.
2, A hőbörgéssel keltett ingyen reklámról meg annyit, hogy igazad van, ez Nektek plusz bevétel, de nem biztos, hogy ez így is van. Akit nagyon bántott a dolog, az levonta a következtetéseket, és soha nem nézte meg a webkamerás Sharont. Aki meg megnézte, az már bekajálta az amatőrök között elrejtett reklámban is Sharont, és rohant a videochatre izzadni.
3, Régen a GG gyakorlatilag egyszerűbb alapokon ment. Igényes, tartalmas, érdekes tartalommal és gyakorlatilag teljesen ingyenesen. Azután egyre több banner, reklám stb, jelent meg és azokkal nem volt semmi gond, mert a "fő témák" szélein, általában jobb oldalon parkoltak ezek. Már az átrendezések előtt Kovi óta hirtelen megnövekedtek a reklámok, bannerek, hirdetések, fizetős tartalmak. Még ezzel sincs baj (a beetetések kivételével) hiszen mindenkinek meg kell élnie valamiből, és az nem mehet, hogy Ti nagyrészt ingyen dolgozzatok.
De a mosatni átalakítás után gyakorlatilag a fizetős tartalmak mellé kerültek az ingyenesek. (megjelenési-felületi szempontból) Ezzel sincs baj, mert ügyesen csináljátok, és sokan fognak rámenni a fizetős tartalmakra. Én nem, mert nem ezért jártam eddig ide, de ez kizárólag az én problémám, és majd az eddigi napi feljövetel helyett, a mostani-sokkal ritkább verzióban jövök
4, Én arra nem is reagáltam, hogy mennyi hiba volt (és van) az oldalban, mert tudom milyen munkával jár ez. Szerintem még ahhoz képest ügyesen is megoldottátok.
Ezt írtad:
második felvetésedre meg: lehet az a baj a "használhatatlan" inkább csak nagyon szokatlan a régi felépítéshez.

Én pedig így egy mondással fejezem be a levelem (remélem nem megsértve senkit)
"Nem ronda ez a csaj, csak érdekes az arca"
2009. 01. 07. szerda 14:10  #539
iNfeSter iNfeSter VIP Admin
Mert az nem VIP jog, a letölthető filmek külön életet élnek. Minden más oldalon lévő dolog, a GG tv, a letöltések és extra funkciók VIP jogok.

Olvass kicsit: Vip tagság ismertető
(Ez egy válasz adminkiller üzenetére (2009. 01. 07. szerda 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 07. szerda 07:59
Végre vip tag lettem,viszont lenne egy olyan problémám,hogy ha letöltök a pornófilmek közül kidob egy olyan ablakot .hogy jelszó kell hozzá mi ez a szarság?
/ 50