nem lesz az tudomásom szerint mivel a képek, a felhasználok által nettől gyűjtőt gyűjteménye lesz és olyanért pénzt szedni?
(Ez egy válasz Archie2048 üzenetére (2008. 12. 31. szerda 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 31. szerda 16:28
Gondolom fizetős móka lesz....
A másik a régi kategóriákat (kötözés és stb) azokata is elköltöztettétek valahová?
A másik a régi kategóriákat (kötözés és stb) azokata is elköltöztettétek valahová?
Gondolom fizetős móka lesz....
A másik a régi kategóriákat (kötözés és stb) azokata is elköltöztettétek valahová? (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 12. 30. kedd 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
A másik a régi kategóriákat (kötözés és stb) azokata is elköltöztettétek valahová? (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 12. 30. kedd 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 30. kedd 14:57
celeb nagy valószínűség szerint egy ujj domén alatt újra indul.
skacok nekem teszik az egész,csak ne lennétek ilyen kemény csávók még a végén összefosom magam
Eddig nézegettem,tetszett!Most keresek valami mást,mert ezt jol elk..tátok!Nagyon vacak.lassu és rámentetek a lovéra.Küldj SMS-t 06 90-re!Nem tetszik!CsákÓ
Nagy szar lett!!!
na,látom te hasonloan gondolkozol,mint én
(Ez egy válasz Geri0116 üzenetére (2008. 12. 30. kedd 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 30. kedd 22:10
Azt olvastam itt a szerkesztőség is elolvassa és reagál a véleményekre.Akkor szeretném én is elmondani az enyémet.Azt írtátok minden eddigi funkció elérhető.Az első és ami egyben a legjobban meglepett, hogy most már mindenért pénzt akartok az oldal látogatóitól szedni.Jó hogy regisztrálni és filmet nézni még lehet ingyenesen ha már letölteni nem is.A másik kritikám a külső lenne.Nekem a régi GG modernebbnek hatott, mint ez az egyszerű fehér hátérrel ellátott oldal.Ezen kívül még annyit, hogy ha tényleg érdekelnének a kritikák, akkor már visszaállítottátok volna az oldalt az eredetire.Sok látogatót veszítettetek el emiatt úgy vettem észre.
Nna. Az oldal szar. Összevissza van minden, köze nincs a régi felosztáshoz, megszokhatatlan. Hibák szép számmal vannak, láthatóan a kutya nem foglalkozik a javításokkal. Vajon miért nem lehet végignézni a 4-5 percnél hosszabb videókat?? Vajon miért ad random jelleggel "az oldal karbantartás alatt, nézz vissza később" üzeneteket?? Jeleztem, hogy az sms szerverrel is van valami mert mióta az új oldal van nem tudok küldeni a megadott számra, azt válaszoltátok kérdezzem a szolgáltatómat. Hát nyasgem, üzemeltetők.
Szerintem nagyon lassú nagyon szar lett,,,,,,de reméljük még javul.
Messze NEM vagyok megelegedve az uj Goldengate-tel!
1: Eltuntek a kedvenc videoim!
Szep kis gyujtemeny volt ami elveszett es most mar eselyem sincs ujra kivalogatni oket! :((
2:Az uj kulso nem modernebb vagy szebb, inkabb "fapados"-nak tunik!
Kezelhetoseg szempontjabol sem jobb, attekinthetetlen!
3:Lassu az oldal mint a lajhar, fel orat kell varni hogy lejojjon egy 3 perces kisvideo!!!
A kepekkel is hasonlo a helyzet...
Az osszeredmeny az lett hogy ez az oldal gyakorlatilag teljesen elvezhetetlenne valt.
Nem tudom miert kell a jol mukodo, bevalt dolgokat megkeverni, valtoztatni rajuk!
En tobb mint 3 eve vagyok a Goldengate latogatoja, de ezzel vege.
Csa
1: Eltuntek a kedvenc videoim!
Szep kis gyujtemeny volt ami elveszett es most mar eselyem sincs ujra kivalogatni oket! :((
2:Az uj kulso nem modernebb vagy szebb, inkabb "fapados"-nak tunik!
Kezelhetoseg szempontjabol sem jobb, attekinthetetlen!
3:Lassu az oldal mint a lajhar, fel orat kell varni hogy lejojjon egy 3 perces kisvideo!!!
A kepekkel is hasonlo a helyzet...
Az osszeredmeny az lett hogy ez az oldal gyakorlatilag teljesen elvezhetetlenne valt.
Nem tudom miert kell a jol mukodo, bevalt dolgokat megkeverni, valtoztatni rajuk!
En tobb mint 3 eve vagyok a Goldengate latogatoja, de ezzel vege.
Csa
Hy sztem is szar lett !!! A régi jobb volt! Nemtudom,hogy milyen okból de nállam sokkal lassabban jön be minden mint a régin ! Meg sok olyan van amit be se tölt sztem SZAR
A fórumon belül, hogyan lehet rákeresni egy témára vagy szóra?
Goldengate 2.0....... katasztrófa....
Goldengate 2.0....... katasztrófa....
Azt olvastam itt a szerkesztőség is elolvassa és reagál a véleményekre.Akkor szeretném én is elmondani az enyémet.Azt írtátok minden eddigi funkció elérhető.Az első és ami egyben a legjobban meglepett, hogy most már mindenért pénzt akartok az oldal látogatóitól szedni.Jó hogy regisztrálni és filmet nézni még lehet ingyenesen ha már letölteni nem is.A másik kritikám a külső lenne.Nekem a régi GG modernebbnek hatott, mint ez az egyszerű fehér hátérrel ellátott oldal.Ezen kívül még annyit, hogy ha tényleg érdekelnének a kritikák, akkor már visszaállítottátok volna az oldalt az eredetire.Sok látogatót veszítettetek el emiatt úgy vettem észre.
igen,de én felszoktam rakni telomra a jobbakat,amit most ugye nemtudok.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 12. 30. kedd 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 12. 30. kedd 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 30. kedd 15:55
továbbiakban is. de amúgy korlátlanul nézheted meg ahányszor akarod. nem?
De választ még mindig nem kaptam a javaslatomra.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 12. 30. kedd 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 30. kedd 15:01
léci ne minősítsd a másikat, mert én minősítelek akkor szavad sem lesz.
Amúgy miért mondjátok, hogy a kismalac videókat VIP tagsággal lehet csak nézni??? Tapasztalatom szerint nem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 30. kedd 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (64961)
2008. 12. 30. kedd 15:28
hali.
a kismalac videokat a továbbiakban is csak vip ranggal rendelekzőknek lehet letölteni vagy visszaáll majd a régi rendszer?
mert az jobban bejött
a kismalac videokat a továbbiakban is csak vip ranggal rendelekzőknek lehet letölteni vagy visszaáll majd a régi rendszer?
mert az jobban bejött
kell nekem valami konkrétabb is, hogy még egy ilyen és ne rúgjalak ki?
ha neked ennyire mindegy, hogy javítunk, megfontolunk, át dolgozunk, kíváncsiak vagyunk? (Ez egy válasz -Vendég- üzenetére (2008. 12. 30. kedd 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
ha neked ennyire mindegy, hogy javítunk, megfontolunk, át dolgozunk, kíváncsiak vagyunk? (Ez egy válasz -Vendég- üzenetére (2008. 12. 30. kedd 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
továbbiakban is. de amúgy korlátlanul nézheted meg ahányszor akarod. nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 30. kedd 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (64961)
2008. 12. 30. kedd 15:28
hali.
mert az jobban bejött
mert az jobban bejött
Kell ennél konkrétabb????
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 12. 30. kedd 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
hali.
mert az jobban bejött
mert az jobban bejött
http://www.goldengate.hu/amator-mufftar
rendezésnél beállíthatod, hogy akarod nézni,rendezni (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 30. kedd 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
rendezésnél beállíthatod, hogy akarod nézni,rendezni (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 30. kedd 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (334723)
2008. 12. 30. kedd 13:32
Sziasztok,
Nekem alapjában véve tetszik az új design, de van 1-2 dolog amit hiányolok. (bár könnyen lehet hogy csak én nem találom)
pl: a "régi" oldalon az amatőr muff-tárba beküldők listáját egy nagy legördülő menüben lehetett látni, vagyis ott volt az összes név akik valaha beküldtek sorozatot és mellé írva, hogy hányat küldtek be ha jól emlékszem.
Most ezt nem találom, pedig másképp szinte lehetetlen egy beküldöt megtalálni ha nem tudom a pontos nevét akkor meg pláne... Ezt a funkciót kiszedtétek vagy csak én vagyok béna?
Puszi
Ancsi
Nekem alapjában véve tetszik az új design, de van 1-2 dolog amit hiányolok. (bár könnyen lehet hogy csak én nem találom)
pl: a "régi" oldalon az amatőr muff-tárba beküldők listáját egy nagy legördülő menüben lehetett látni, vagyis ott volt az összes név akik valaha beküldtek sorozatot és mellé írva, hogy hányat küldtek be ha jól emlékszem.
Most ezt nem találom, pedig másképp szinte lehetetlen egy beküldöt megtalálni ha nem tudom a pontos nevét akkor meg pláne... Ezt a funkciót kiszedtétek vagy csak én vagyok béna?
Puszi
Ancsi