akkor tudok csak törölni egy hsz.-t (ha hosszú) ha kitörlök belőle sok karaktert és újraküldöm...
utána már a törlés funkciónál látom a törlésgombot.
magyarul: hosszú hsz.-nél nem lehet látni a törlésgombot.
kénytelen vagyok ezeket leírni mert lehet a fejlesztők ezt nem is tudják, szerintem a bétatesztnél ezek fel sem merültek....
utána már a törlés funkciónál látom a törlésgombot.
magyarul: hosszú hsz.-nél nem lehet látni a törlésgombot.
kénytelen vagyok ezeket leírni mert lehet a fejlesztők ezt nem is tudják, szerintem a bétatesztnél ezek fel sem merültek....
szerintem is a regi jobb volt,es a kepek nagyobbak voltak.
de hat ami jo azt el kell rontani,vagy nem?
de hat ami jo azt el kell rontani,vagy nem?
saját menüben találod..
de itt a direkt linkje:
G.pontjaim (Ez egy válasz peetmoky üzenetére (2008. 12. 24. szerda 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
de itt a direkt linkje:
G.pontjaim (Ez egy válasz peetmoky üzenetére (2008. 12. 24. szerda 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 24. szerda 13:00
most hova lettek a pontjaim?alig találok meg valamit!a régi jobb volt szerintem!
elküldtem a hibát és a javaslatott
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 24. szerda 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 12. 24. szerda 13:44
hosszabb hsz-nél törölni nem lehet!
próbáljátok meg pl. a vicc topicban a #3168 számú hsz.-em akartam törölni, felugrik az ablak, de a törlésgombot nem tudom elérni.
a másik: legyetek szívesek 5000 karakterre felemelni a karakterszámot, mert ez régen is kevés volt!
próbáljátok meg pl. a vicc topicban a #3168 számú hsz.-em akartam törölni, felugrik az ablak, de a törlésgombot nem tudom elérni.
a másik: legyetek szívesek 5000 karakterre felemelni a karakterszámot, mert ez régen is kevés volt!
üzent jelzés lesz folyamatban
(Ez egy válasz WebDragon üzenetére (2008. 12. 24. szerda 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 24. szerda 11:21
Szerintem jobb lenne, ha a chat és az üzenetek külön működnének. A Saját Menü gomb felett lehetne 2 gomb az egyik a chat a másik az üzenetek, az már csak hab lenne tortán, ha valahogy jelezné az üzenet gomb, h üzenetem érkezett. Ez sok fórumon megjelenik. H már más oldalkhoz hasonlítjátok magatokat.
Kellemes Karácsonyt, és Bugmentes Újévet.. nekünk meg sok szép puncit, farkat! Ki-Ki ossza be mi kell neki!
Kellemes Karácsonyt, és Bugmentes Újévet.. nekünk meg sok szép puncit, farkat! Ki-Ki ossza be mi kell neki!
hosszabb hsz-nél törölni nem lehet!
most hova lettek a pontjaim?alig találok meg valamit!a régi jobb volt szerintem!
Szerintem jobb lenne, ha a chat és az üzenetek külön működnének. A Saját Menü gomb felett lehetne 2 gomb az egyik a chat a másik az üzenetek, az már csak hab lenne tortán, ha valahogy jelezné az üzenet gomb, h üzenetem érkezett. Ez sok fórumon megjelenik. H már más oldalkhoz hasonlítjátok magatokat.
Szerintem sokkal nevelőbb szándékú lett volna, ha csak egyszerűen azt írod... Szintén Boldog Karácsonyt Neked is!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 12. 24. szerda 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
vazze! miért nem olvasol vissza? nyomok rád 1 nap pihenőt, hogy a boldog Karácsonnyal tudjál foglalkozni, és ne csak a szidalmazásokkal ezen a napon!
(amúgy neked is Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok!)
2008. 12. 24. szerda 09:14
vazze! miért nem olvasol vissza? nyomok rád 1 nap pihenőt, hogy a boldog Karácsonnyal tudjál foglalkozni, és ne csak a szidalmazásokkal ezen a napon!
(amúgy neked is Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok!)
Ha félkövér betűkkel írok, van mikor nem az lesz belőle, bár a hsz.-ben mutatja, hogy azt szerettem volna írni.
A hsz módosításnál még mindig nem lehet képet beszúrni..
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket a fejlesztő Uraknak, lesz még munkátok!
A hsz módosításnál még mindig nem lehet képet beszúrni..
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket a fejlesztő Uraknak, lesz még munkátok!
Kérdésem merült fel: miért nem vált át az "avatár"-om??A saját menüben már azt teszi ki amit szertnék, de a HSZ-eimnél a régit.Már ki is léptem és vissza, hátha az a gondja, de nem.Jah és mégegy: szerettem volna üzenni,de ha rákattintok az illető nevére, akkor bejön a cset és nem történik semmi? ahelyett,hogy üzenni tudnék.Ez is elég xxxxxx Az avatár probléma közben úgylátom megoldódott.
te Szegény ember! ha eddig nem vetted volna észre... ha a képre klikkelsz, akkor bedobja a köv képet! nem kell görgetned! hőbörgés helyett, ismerkedj a funkciókkal! (szerintem...)
(Ez egy válasz yozomozo üzenetére (2008. 12. 24. szerda 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 24. szerda 08:52
Tenyleg senkit nem zavar ebbol a debil lo-design-bol adodo allando fel-le gorgozes?? Nezem a kismalac kepeket, es kurvara idegesito mindig kep megnez, legordul, klikk, megnez, GORDUL, klikk.
Ez a sok nagy ures ter, borzaszto. Csak ismetelni tudom magam; windows setup toloszekes ficsorok...
Egyebkent mi lett a vip pontokkal? Azt mar b....uk? Merakkor nem lett volna rossz szolni 1-2 honappal elotte, hogy "vigyazz vaze, mar csak 1 honapod van a bevaltasig, mer valtozas lesz!". Najohogy kulonosebben nem erdekeltek ezek a pontok (5000 felett volt, arra emlekszem, ebbol latszik is...), de akkor "elhasznaltam" volna.
Ez a sok nagy ures ter, borzaszto. Csak ismetelni tudom magam; windows setup toloszekes ficsorok...
Egyebkent mi lett a vip pontokkal? Azt mar b....uk? Merakkor nem lett volna rossz szolni 1-2 honappal elotte, hogy "vigyazz vaze, mar csak 1 honapod van a bevaltasig, mer valtozas lesz!". Najohogy kulonosebben nem erdekeltek ezek a pontok (5000 felett volt, arra emlekszem, ebbol latszik is...), de akkor "elhasznaltam" volna.
(amúgy neked is Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok!) (Ez egy válasz yozomozo üzenetére (2008. 12. 24. szerda 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 24. szerda 08:52
Tenyleg senkit nem zavar ebbol a debil lo-design-bol adodo allando fel-le gorgozes?? Nezem a kismalac kepeket, es kurvara idegesito mindig kep megnez, legordul, klikk, megnez, GORDUL, klikk.
saját menüben (belépés-kilépés felett) van egyenlőre a chat, majd később ki lesz téve a főmenük közé!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 24. szerda 01:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (50686)
2008. 12. 24. szerda 01:30
Sziasztok egyszer már kérdeztem itt ,de nem tudtam jönni és nem is találom a választ,a chat-et hol találom meg,könyörgöm mondja meg valaki.Köszönöm.
Ui:bocs a keverésért nem válasz akar lenni Kovi üzenetére csak el...tam és nincs időm javítani.
Ui:bocs a keverésért nem válasz akar lenni Kovi üzenetére csak el...tam és nincs időm javítani.
Sziasztok egyszer már kérdeztem itt ,de nem tudtam jönni és nem is találom a választ,a chat-et hol találom meg,könyörgöm mondja meg valaki.Köszönöm.
Ui:bocs a keverésért nem válasz akar lenni Kovi üzenetére csak el...tam és nincs időm javítani. (Ez egy válasz Kovi üzenetére (2008. 12. 20. szombat 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Ui:bocs a keverésért nem válasz akar lenni Kovi üzenetére csak el...tam és nincs időm javítani. (Ez egy válasz Kovi üzenetére (2008. 12. 20. szombat 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 20. szombat 20:35
Én ma délután chataltam. Illetve néztem a működését. Találomra megkérdeztem valakit, hogy elégedett-e az új GG-vel. A válasza az volt, hogy "nagyon".
Üdv
Kovi
Üdv
Kovi
Csettet es ugy eldugtak,hogy csak csettfüggök tanaljak meg
Infoval nem tudok szolgalni,mivel en is csak egy mezitlabas forumozo vok,millio be nem valtott pontocskaval
Moderalas ? Censura? Nem letezik csak xxxxx Szar helyett.... Es az uj az nagyon xxxxxxxxxxxxxx (Ez egy válasz kapika üzenetére (2008. 12. 23. kedd 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Moderalas ? Censura? Nem letezik csak xxxxx Szar helyett.... Es az uj az nagyon xxxxxxxxxxxxxx (Ez egy válasz kapika üzenetére (2008. 12. 23. kedd 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 23. kedd 20:14
Látom a moderálás az megy.Amúgy teljesen idevágó volt a hozzászólásom, de már megsem lepődöm. Elkell, hogy keserítselek, mert az idelátogatók többsége szerint nem nekik/ nekünk lett az új "oldal" csinálva.Énis lehetnék VIP tag, mert annyi G pontom van,mint égen a csillag, de nem váltom be, mert marhaság az egész. Ha meg már erre jársz: áruld már el,hogy a fehér háttér mikor lesz megszüntetve?Válaszod előre is köszönöm!
A régi sokkal átláthatóbb jobban működő a frankóbb volt! Kár volt így elrontani.
Tetszik:
Ha rákattintok egy képre vagy videóra alapból nagyobb.
Le van írva a videó hossza még az előtt , mielőtt még el kezdem nézni.
Nem Tetszik:
Lassabb a letöltés .
Nem lehet kismalac képeket elküldeni ismerősöknek. / Inkább még a videókra is meg kellett volna engedni az elküldést.
Nem olyan átlátható.
Ha rákattintok egy képre vagy videóra alapból nagyobb.
Le van írva a videó hossza még az előtt , mielőtt még el kezdem nézni.
Nem Tetszik:
Lassabb a letöltés .
Nem lehet kismalac képeket elküldeni ismerősöknek. / Inkább még a videókra is meg kellett volna engedni az elküldést.
Nem olyan átlátható.