Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Az új rendszer - bár tudjuk, hogy szokatlan - hosszas tervezés eredménye és több ezer béta tesztelő véleményét figyelembevéve készült el. Minden funkció elérhető, ami eddig is benne volt az oldalban, ettől függetlenül rengeteg saját magunk elé kitűzött feladaton dolgozunk és továbbra is olvassuk építő jellegű hozzászólásaitokat. Előre is köszönjük a türelmet. Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb kérdéseket és válaszokat, csak azért hogy ezekről egy helyről tájékozódhassatok és ne kelljen újra és újra felvetnetek (ezt a listát folyamatosan frissíteni fogjuk, hiszen napi szinten változik a helyzet):

- Minden GG TV-s és ingyenes videóba bele tudtok pörgetni bárhová, egyetlen klikkeléssel, nem kell várni amíg addig letölti, hanem egyből az új pozícióból folytatja!
- A Chat és a többi várva várt ikon (kedvenceim, üzeneteim, kapcsolataim) bekerült a jobbfelső mezőbe.
- Mostantól tényleg bátran tölthetitek fel amatő videóitokat. Megszüntettük a hosszból adódó hibákat és tényleg végig lejátszhatóak.
- Korrigáltuk a G-pontok rendszerét, mostmár minden eseményre, feltöltésre, hozzászólásra, stb... pontosan működik.
- A szavazórendszeren is reszeltünk egyet, már nincs gond az átlagok korrekt kijelzésével.
- Vicces, közérthető 404 és karbantartás alatti oldalunk van, melyeket remélhetőleg sosem fogtok látni.
- A közhiedelemmel ellentétben nem lettek fizetősök az általatok feltöltött Amatőr és a Kismalac :) videók. Eddig ezeket a videókat csak ponttal rendelkező regisztrált tagok nézhették meg. Mostantól bárki megtekintheti ezeket a videókat, még az is aki nem regisztrált.
- Az oldalt már be lehet állítani (Saját menü / Adatmódosítás) úgy is, hogy a böngészőben középre igazítva jelenjen meg, illetve úgy is, hogy a fórumok olvasása közben a jobboldali sávban ne jelenjen meg tartalom.

Megkérünk minden kedves látogatót, ha nem talál valamit az oldalon, esetleg hibát tapasztal az új oldallal kapcsolatban, használja a Segítség gombot a jobb felső sarokban, illetve írjon ugyanott Ügyfélszolgálatunkra, ahol legkésőbb 72 órán belül MINDEN levélre válaszolunk. Illetőleg itt a fórumon is szívesen vesszük az építő jellegű diskurzust, melyhez a többi fórumozó is hozzá tud szólni.

Az eddigi hozzászólások

2008. 12. 17. szerda 17:59  #78
Törölt felhasználó (17375)
Sajnos semmi pozitívat nem tudok mondani az új oldallal kapcsolatban!

KÉRJÜK VISSZA A RÉGIT!!! MOOOOST!!! felkialtas
2008. 12. 17. szerda 17:51  #77
sadowsky sadowsky
Röviden: az új oldal rossz döntésnek látszik. próbálkoztam, de használhatatlannak bizonyult. remélem még fejlesztés alatt van..
2008. 12. 17. szerda 17:50  #76
Szami30 Szami30 VIP
A régi tényleg jobb volt és én sem tudom a videokat megnézni :-(
2008. 12. 17. szerda 17:39  #75
zorn zorn
Apropó örülnék ha megtudhatnám végül is,hogy mi volt a motiváció ehez az újj arculathoz?
2008. 12. 17. szerda 17:32  #74
zorn zorn
Gratulálok az új oldalhoz még ha jobb nem is lett de mindenképpen bonyolultabb igy aztán jóval többet kell egerésznem gondolom nem volt olcsó igy aztán hiába szarabb akkor is esszük nem esszük nem kapjuk vissza a régit .Igazatok van ki van fizetve ezt kell használni még ha bele döglünk is.
2008. 12. 17. szerda 17:28  #73
kicsirics kicsirics
látszik,hogy ebben az országban a jót is csak el lehet b***ni,ha ez arculatváltás volt akkor inkább arcul ütésnek nevezném sok fórumtársnak.
remélem mihamarabb javítjátok a hibákat mert borzalmasan lassú és átláthatatlan lett az oldal így.
a munkához sok sikert és türelmet kivánok
2008. 12. 17. szerda 17:26  #72
19620723 19620723
Elég furcsa ez az új megoldás. Nem tudom megnézni a videokat!
Úgylátszik, ha valahol újítanak az csak szarabb lesz!
2008. 12. 17. szerda 17:25  #71
cikof cikof
SZAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BASSZÁTOK MEG!!!!
2008. 12. 17. szerda 17:21  #70
alfreddi alfreddi
Sok előttem szólóhoz hasonlóan nem tetszik az új oldal, és a régi sokkal de sokkal jobb volt, ez számomra jelentős visszalépést mutat. Változtatni azon is lehetett volna. Újat is lehet, de ez nálam nagyon nem nyert.

Nem csak hogy nem tetszik, de ez soha nem is fog tetszeni, ebben biztos vagyok, ehhez soha nem szokom hozzá. Vannak a neten még ilyen oldalak a számomra ami soha nem fog tetszeni, nem ez az egyetlen.

Aki ehhez a formához akar hozzászokni, annak egészségére. Nem leszek egyedül a véleményemmel, és szerintem a többség is így látja.

Modjuk mi lenne, ha tartanátok egy szavazást az ügyben
2008. 12. 17. szerda 17:18  #69
YvetteBaby YvetteBaby
Sziasztok!
Tegnap felakartam jönni egy kicsit,nemtudtam, mert az az üzenet volt a fórumon,hogy karbantartás miatt nem lehet forumozni.
Ma felnézek,és elöször nem ismertem meg az oldalt.
De másodjára sem.
Nekem Pannonos mobilinternetem van,ami alapbol lassu. De a legtöbb oldal élvezhetö. Ez sajnos nem.A bejelentkezés 2 percig tartott,a forum kezdölapja 1 perc alatt jött be.
Pedig 3G-s a mobilnetem.
Ha ilyen lassu marad,akkor sajnos el is köszönök,mert igy nemtudom élvezni ezt az oldalt,pedig kezdtem megkedvelni.
Nehogy ezzel a nagy ujitással sok régi kuncsaftot elveszitsetek.
2008. 12. 17. szerda 16:48  #68
RSmart RSmart
Sikerült egy jól müködő bevált oldalt elcsessznetek! Ez így NULLA! Nap mint nap megnézem a G.G.-t De Mostantól azt hiszem hanyagolom.
2008. 12. 17. szerda 16:43  #67
emisszio emisszio
Kicsit még szokatlan és egyelőre nem működik minden ,de jó lesz!
2008. 12. 17. szerda 16:26  #66
f1234f f1234f
Zavaró, hogy jobb oldalon van a fix (toplista, stb) sáv, át kellene tenni balra. Miért pont fix 1024 széles az oldal? Már mindenkinél 17"-es monitor van (legalább), ennél nagyobb szélességgel. Álló smile monitorra terveztétek?? Itt a fórumon, és máshol is feleslegesen nagyon például a hozzászólás fejlécének sávjai. Elég lenne pont akkora, hogy a név, stb. szöveg elférjen rajta. Így nagyon szétesik egy fórum oldal. A fotók nézeténél nagyon zavaró a jobb oldali (lista, stb.) sáv. A felső menüsor nem rossz, és elég jól használható, de az is nagyobb a kelleténél.
2008. 12. 17. szerda 16:15  #65
Törölt felhasználó (354681)
Elnézést kérek mindenkitől, akit most megbántok, de ez az oldal valami ritka szar lett. És, bár éssel nem kezdünk mondatot.... Amikor megláttam úgy megréműltem, hogy a bejelentkezéshez tartozó jelszavamat is elfelejtettem.A grafikája, az elrendezése a külalakja szinte olyan, mint amit 10-15 évvel ezelött egy iskolai szakkörön készítettek.
Szóval hihetetlenül gagyi. Grafikus barátomnak megmutattam, fetrengett a röhögéstől. Ez a lap sokkal de sokkal többet érdemelne.
2008. 12. 17. szerda 15:59  #64
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
a képfeltöltés most megy IE-vel is és Firefox-al is, köszönet...........
ALAKUL

eljen
2008. 12. 17. szerda 15:34  #63
jehavon jehavon
Még annyit hozzátennék, lehet a 2.0b rövidítés a 2.0 byte/sec oldalsebesség lenne? nyes )
2008. 12. 17. szerda 15:29  #62
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
a szövegmezőben képfeltöltéskor az "Ide írd a hozzászólásod!" szöveg állandóan visszaugrik, külön ki kell törölni belőle, szerintem ki kell onnan venni, mert nagyon sok kép felett bennt fog maradni. (ez is IE-rel van tesztelve).......amúgy is oda van írva, hogy "Szólj hozzá te is!"

most néztem mozillával, és azzal nem is lehet feltölteni képet, na majd alakul.......
2008. 12. 17. szerda 15:19  #61
Törölt felhasználó (123759)
ez a mostani oldala nagyon szr.a régi sokkal jobb volt.átláthatóbb,könnyebben kezelhető.gyorsabb.miért kellett megváltoztatni_?
2008. 12. 17. szerda 15:14  #60
jehavon jehavon
Ha az volt a cél, hogy átláthatatlan legyen az oldal, akkor azt hiszem sikerült. Ahhoz a sok gportal-os oldalhoz hasonló, mint amit tizenéves kislányok szórnak tele mindenfélével, és nem tudni "ki kivel van". Úgy gondolom, az arculatváltás nem azt jelenti, hogy a jól működő dolgokat is ki kell "dobni". Végül is mindegy, mert úgy is így marad, és majd megszokjuk. smile
2008. 12. 17. szerda 15:06  #59
Bond_007 Bond_007
Szerintem nem rossz az új arculat, csak meg kell szokni.
Nos, ez a magyar embereknek mindig gondot jelent smile
/ 50