Párokhoz csatlakoznék mindenki -mindenkivel alapon szexre / no tabu/ szimpátia fontos / hosszútávra ….. Házibarát lennék !
Szerintem ahány pasi annyi különböző dolgok. Nálam hormon függő, van mikor normál szexre (a párommal kettesben). Van mikor többre (Párom 1 barátunkkal szexel) és van mikor több is.
(Ez egy válasz Kittycat812 üzenetére (2024. 10. 01. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 01. kedd 22:21
Igazából fogalmam sincs. Beszélgetni talán. Megtudni mi jár a pasik fejèben.
Ugyanazon csoporttagok hozzászólásait olvasgatni...
idősebb hölgy társaságát , vecsés környeken
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 07. hétfő 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4739670)
2024. 10. 07. hétfő 09:25
Ápolt egészséges nő vagyok, szülés óta megvadultam,, szeretnék találni egy nőt - ffi t esetleg párt, hosszútávra, nő esetében nemszmámit a kor, ffi és pár esetében csak 60 +ok jöhettnek nálam szóba.
Impotens ffi ak érdekesek lennének a számomra, 1-2 óra órált szívesen kiprobálnék egy impotens ffi farkával. Ápoltság, egészség nagyon nagyon adott és ELVÁRT! Vonz az alárendelt szerep, és a sado mazo dolog is. A párom támogat mindenben.
Impotens ffi ak érdekesek lennének a számomra, 1-2 óra órált szívesen kiprobálnék egy impotens ffi farkával. Ápoltság, egészség nagyon nagyon adott és ELVÁRT! Vonz az alárendelt szerep, és a sado mazo dolog is. A párom támogat mindenben.
Sziasztok Hölgyeim! Kézi levezetős videó készítéséhez keresek hölgyeket, lányokat! ..csak ennyi részletekért keress bizalommal!
Sziasztok Budapesten keresek hölgy vagy pár partnert
Talalni egy part hosszutavra! Szexre holgyet! Gangbang, swing,tobbes !!!!
Találni egy olyan párt akiket izgat ha közösen kényeztetnek kézzel,szájjal,a Hölgy tagot pedig együtt eljuttatni a csúcsra.
privátot írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 07. hétfő 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4739670)
2024. 10. 07. hétfő 09:25
Ápolt egészséges nő vagyok, szülés óta megvadultam,, szeretnék találni egy nőt - ffi t esetleg párt, hosszútávra, nő esetében nemszmámit a kor, ffi és pár esetében csak 60 +ok jöhettnek nálam szóba.
Sziasztok Hölgyeim! Kézi levezetős videó készítéséhez keresek hölgyeket, lányokat! ..csak ennyi részletekért keress bizalommal!
Hölgy örömömre Budapest ma csatlakoznak szívesen
Budapesti pár egy normális nemdohányzó
párral ismerkedne, de ennek vajmi kevés realitását látom.
párral ismerkedne, de ennek vajmi kevés realitását látom.
Sziasztok 1ma 1-től kinn leszek a reptéri kiserdőnél, hölgyeket várok minden megoldás érdekel
Igazából fogalmam sincs. Beszélgetni talán. Megtudni mi jár a pasik fejèben.
Hát én azért vagyok itt...
Kedves magányos fájós derekú hölgyek !
Masszázst nyújtok hölgyeknek Budapest területén! Tartalmaz olajos vagy krémes masszázst és kérésre kényeztetést is !! 45 éves magyar férfi vagyok aki házhoz megy s saját lakásodon masszíroz meg és kényeztet, illetve meztelenül takarítok, és igény szerint segítek az ebéd elkészítésében! A masszázs szakszerű a kényeztetés személyre szabott! Varom leveled ! Többit telefonon és személyesen csók! Időpont egyeztetés telefon / ha megírod a számod hívlak
Kedves magányos fájós derekú hölgyek !
Masszázst nyújtok hölgyeknek Budapest területén! Tartalmaz olajos vagy krémes masszázst és kérésre kényeztetést is !! 45 éves magyar férfi vagyok aki házhoz megy s saját lakásodon masszíroz meg és kényeztet, illetve meztelenül takarítok, és igény szerint segítek az ebéd elkészítésében! A masszázs szakszerű a kényeztetés személyre szabott! Varom leveled ! Többit telefonon és személyesen csók! Időpont egyeztetés telefon / ha megírod a számod hívlak
Durván cumiztatni, stb. reggelente munka előtt. Bdsm, bondage,cuckold.
Fix beszélgető partnereket szeretnék találni főleg nők személyében, nagy libidóm van és mégnagyobb fantáziám, beszélgetni másról is szeretek mint a szex.
Nem tűnik megugorhatatlan kihívásnak mégis az az elmúlt években :(
Nem tűnik megugorhatatlan kihívásnak mégis az az elmúlt években :(
Nagypuncijú nővel leveleznék egyenlőre