Olyan párokban, nőkben, esetleg férjekben keresek beszélgetőpartnert, akikkel alaposan kibeszélhetjük a szexuális szokásainkat, vágyainkat, fantáziáinkat!
Azért vagyok itt hogy hátha megtalálom azt amit leirtam nagyábol adatlapomon.
Adatlapomon írt dolgok valós történet alapján irodott.
Talán lesz még olyan kapcsolatom megint.
Adatlapomon írt dolgok valós történet alapján irodott.
Talán lesz még olyan kapcsolatom megint.
Sziasztok! Azért vagyunk itt hogy találjunk egy partnert aki szeretne csatlakozni hozzánk. De csak aki komolyan is gondolja persze! Borsodi pár.
Beszélgetni ismerkedni irjatok lanyok hölgyek asszonyok mamák is!
Budapesti lánnyal párral ismerkednek
Gondolod visszalépnek?
A feleség frigid... és valószínűleg nem is sejti...
Valószínűleg hatalmas élmény lehet frigid nővel szexelni... még az élettől is elmenne a kedvem :P (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 30. péntek 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
A feleség frigid... és valószínűleg nem is sejti...
Valószínűleg hatalmas élmény lehet frigid nővel szexelni... még az élettől is elmenne a kedvem :P (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 30. péntek 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4755103)
2024. 08. 30. péntek 15:57
mi az ami miatt visszalépnek?
Sziasztok!Egy valami miatt vagyok itt szeretném megtalállni azt a Lányt vagy Nőt aki bevezetne és felavatná a bejáratlan hátsómat felcsatolhatóval.Nagyon nagy vágyam ezt az érzést és helyzetet meg illetve átélni.
Halihó!
Igen jól hangzik minden... Amennyiben a làtvàny is kielégíti a szemedet ahogy csajommal gàtlàstalanul szexelünk elötted! (Ez egy válasz alco61 üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen jól hangzik minden... Amennyiben a làtvàny is kielégíti a szemedet ahogy csajommal gàtlàstalanul szexelünk elötted! (Ez egy válasz alco61 üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 14:03
Sziasztok !
Balatoni hajózás érdekel valakit hölgy vagy párra gondoltam, a hajó Gyenesdiáson van a környéken rugalmasan tudok mozogni , napfürdőzés ,fürdőzés , naplemente nézés a vízről feledhetetlen pillanatok ne csak gondolkodj rajta hanem élő is át.
Balatoni hajózás érdekel valakit hölgy vagy párra gondoltam, a hajó Gyenesdiáson van a környéken rugalmasan tudok mozogni , napfürdőzés ,fürdőzés , naplemente nézés a vízről feledhetetlen pillanatok ne csak gondolkodj rajta hanem élő is át.
Szeretném megtalálni azt a szép, formás farkat, ami már nagyon sok éve izgatja a fantáziámat!! Szeretném megmarkolni, szopni.... Nem feltétlenül egy alkalommal. Sőt!
Fiatal lányt szeretnék rövid farmernadrágban barna combokkal .
Sziasztok !
Én azért vagyok itt mert szeretnék minél több és minél nagyobb melleken élvezkedni és ha adódik meg is dugni a nőt. Szeretnék sok mindent de, úgy látom itt a szimpátia sokaknak nem számít, ami nekem fontos.
Szép faszt akit kedvemre szophatok majd megdugna és leszopna nyiregyen akinek van helye
mi az ami miatt visszalépnek?
(Ez egy válasz Felcsel üzenetére (2024. 08. 03. szombat 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 03. szombat 18:40
Sziasztok
Feleségemet kellene szexuális kozombosegebol kirangatni évek óta vannak jelentkezők de mikor oda érkeznek visszalepnek
Feleségemet kellene szexuális kozombosegebol kirangatni évek óta vannak jelentkezők de mikor oda érkeznek visszalepnek
Megbizható párt vagy hölgyet találni!!!
Keress meg
Lehet tudok segíteni (Ez egy válasz Felcsel üzenetére (2024. 08. 03. szombat 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet tudok segíteni (Ez egy válasz Felcsel üzenetére (2024. 08. 03. szombat 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 03. szombat 18:40
Sziasztok
A feleségem regisztrált ide titokban. Rájöttem. Meg szeretném tudni , hogy beszélgetett-e vele vagy meg dugta- e valaki. És ha igen vissza szeretnék vágni
Hölgyet vagy párt szeretnék találni!!!
Egy jó kis csajt keresek akivel együtt kényeztetnénk a barátnőmet
Egy értelmes,felnőtt,bevàllalós,nyitott nővel ismerkedni