Most csak levelezni, chatelni szeretnék természetesen szexuális tartalmú témákról. Főleg nőkkel, de pasikkal is szóba állok.
Jó lenne találni, harmadiknak egy megfelelő pasit... lány már van
Sziasztok!
Szeretnék olyan barátságot kialakítani(egy hölggyel vagy párral),ami kielégíti a testi és lelki szükségleteket is.(testi-lelki jó barát)
Szeretnék olyan barátságot kialakítani(egy hölggyel vagy párral),ami kielégíti a testi és lelki szükségleteket is.(testi-lelki jó barát)
Még mindig keressük az egy(!) igazit...
Sziasztok!
Ismerkedni jófej párokkal és hölgyekkel. És természetesen gabalyodni
Ismerkedni jófej párokkal és hölgyekkel. És természetesen gabalyodni
Sziasztok!
Ismerkedni hasonlóan szabad elvű hölgyekkel
Ismerkedni hasonlóan szabad elvű hölgyekkel
Kíváncsiságból, tapasztalatokat cserélni, beszélgetni
Sziasztok!
Ismerkedni,barátkozni,egy jól működő,tartós,viszont kötöttségektől mentes,kizárólag testi kapcsolat reményében.
Ismerkedni,barátkozni,egy jól működő,tartós,viszont kötöttségektől mentes,kizárólag testi kapcsolat reményében.
Keresnénk egy normális biszex pasit, nagy mérettel, lehetőleg hosszabb távra.
Vagy lányt...
Vagy lányt...
Sziasztok!
Amatőr fotós vagyok, eddig természetfotókat lőttem de szeretném fejleszteni magam a portrék világában és azon belül a boudoir és a fehérneműs fényképek területén is. Van itt esetleg olyan nő,akit érdekelhet?
Amatőr fotós vagyok, eddig természetfotókat lőttem de szeretném fejleszteni magam a portrék világában és azon belül a boudoir és a fehérneműs fényképek területén is. Van itt esetleg olyan nő,akit érdekelhet?
Olvasgatni, nézelődni, értelmes és érdekes emberekkel beszélgetni. Aztán meglátjuk mi lesz belőle.
Ismerkedni, beszélgetni! Autós kalandokat keresni csajokkal, párokkal esetleg fiatal igényes pasikkal.
Keresek egy hölgyet orálisan ! Kényeztetni visszonzas nélküli akár!!
Párt keresni vagyunk itt gabalyodni barátkozni hosszabb távon 49eves korig.Ha van itt olyan pár azonnal ragadjtok tollat és írjátok.
Beszélgetni vagyok itt olyanokkal akiknek van tapasztalatuk 2 férfi 1 nő felállásban, esetleg cuckoldban... mi is tervezzük a későbbiekben drága kis feleségemmel.
Szétnézni, beszélgetni.
Alkalmi partnert keresek péntekre. Fiú,lány,férfi,nő,néni,bácsi, pár mindegy akár kukkolásra is csak helye legyen. Lehetőleg Budapesten.
Már magam sem tudom! Találkozni senki nem akar csak írogatni.
Én,hogy találjak egy párt 3ra,többesre,gangbang,bukake.
Mi egy normális párt keresünk, akivel egymás előtt, gátlástalanul szeretkezhetunk és a továbbiakban a parcseretol sem zarkozunk el. Van ilyen?