Lady,figyellek!! Már kinyírtad a csávót,ne tetézd!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 21. hétfő 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)
2019. 01. 21. hétfő 14:08
Hogy Furafigurat bosszantsam....
Hogy Furafigurat bosszantsam....
Párt szeretnék találni.
Azért vagyok itt hogy találjak Heves megyéből vagy Miskolc és környékéről aki felavatná a még szűzz seggem!! Aktív 30-50kor körüli pasit keresek!
Régóta, rendszeresen böngészem a weboldalt. Tetszenek az itteni fotók, videók.
Regisztrálni azért regisztráltam, hogy találjak egy diszkrét partnert.
Regisztrálni azért regisztráltam, hogy találjak egy diszkrét partnert.
Mondjuk úgy : "szakmai ártalom".. sok éven át (nemcsak) ilyen jellegű fényképeket kellett nézegetnem.. ami roppant érdekes volt.. alapvetően kíváncsi emberként érdekel(többek közt) , h. miket irkálnak be a "népek" a fórumokra.. pl..
Már elég régen vagyok ilyen fórumokon, beszélgetni szoktam, néha itt megnézek képeket, videókat. Azt gondolná az ember, hogy egy ilyen helyen lehet találni szexpartnert, vagy hasonlót. Na ez az ami ilyen oldalakon vagy 10-20 év alatt nekem egyszer sem jött össze, ellenben pl. női portálokon több emberrel megismerkedtem és szexpartnereket is találtam.
Ugyanitt használt mosógép eladó
Ultragáz vagy... (Ez egy válasz student_sex üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Ultragáz vagy... (Ez egy válasz student_sex üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 08:02
Sziasztok!
Gondoljatok a jövőtökre! Megtakarítás, élet- és balesetbiztosítás, az aktív dolgozóknak ezen felül még saját nyugdíjmegtakarítás, illetve adójóváírás vehető igénybe.
Ezen kívül lakás és kötelező (GFB) díjcsökkentési lehetőségek.
Akit érdekel, írjon rám privátban!
Gondoljatok a jövőtökre! Megtakarítás, élet- és balesetbiztosítás, az aktív dolgozóknak ezen felül még saját nyugdíjmegtakarítás, illetve adójóváírás vehető igénybe.
Ne itt. Jo? Nem ezert olvasgatjuk a forumot. Ez pont ellenszenvet valt ki es akkor sem kereslek meg, ha akar aktualis lehet a dolog.
(Ez egy válasz student_sex üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 08:02
Sziasztok!
Sziasztok!
Mennyiszer kérdezték már ezt
Én szívesen népszerűsítem a "nem szexet" keresők táborát. Levelezni viszont bárkivel levelezek, ez az én piszkos fantáziám, amit nem bírok legyűrni. Más házaspárokkal, szingli nőkkel. Minden mást megkapok otthon, többnyire
A nok zome elofordulhat, hogy udvaroltatni jsr ide.
En nem. Randijaim is voltak innen. Szoval a ferfiak tobbsegeben szerintem szexelni vannak itt. Szingli nokent viszonylag egyszeru ismerkedni itt. (Ez egy válasz vanvalami07 üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
En nem. Randijaim is voltak innen. Szoval a ferfiak tobbsegeben szerintem szexelni vannak itt. Szingli nokent viszonylag egyszeru ismerkedni itt. (Ez egy válasz vanvalami07 üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Te is így látod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 06. vasárnap 16:01
Ez lehet.
Ez lehet.
(Ez egy válasz vanvalami07 üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 06. vasárnap 15:54
Egyáltalán nem furcsa... Az én tapasztalatom, hogy az itt lévők többsége beszélgetni van itt.
Egyáltalán nem furcsa... Az én tapasztalatom, hogy az itt lévők többsége beszélgetni van itt.
(Ez egy válasz BazsimenX üzenetére (2019. 01. 05. szombat 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 05. szombat 18:29
Sziasztok.
Lehet hogy furcsa: Beszélgetni szexről, szexuális szokásokról,embereket megismerni,levelezni vagyok itt.
Házasságban élek,nem partnert keresek,ennek ellenére biztosan akad itt olyan akinek nem mondanék nemet.
Lehet hogy furcsa: Beszélgetni szexről, szexuális szokásokról,embereket megismerni,levelezni vagyok itt.
Házasságban élek,nem partnert keresek,ennek ellenére biztosan akad itt olyan akinek nem mondanék nemet.
Sziasztok.
BÚÉK és erotikus levelezés céljából más házaspárokkal, esetleg egyedülálló lányokkal, nőkkel. Csak levelezés.
Most éppen csak azért,hogy mindenkinek Boldog új évet kívánjak.
Szerintem nem. Kíváncsi természet vagyok. Kíváncsivá tesz, egy-egy helyzetben mit váltok ki a többi emberből. Ez a regem erről szól. A másik a társkeresésről.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 30. vasárnap 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 30. vasárnap 17:57
Kicsit skizo nem?