Szia
Szinte ugyan így! (Ez egy válasz Feco-87 üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Szinte ugyan így! (Ez egy válasz Feco-87 üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 08. hétfő 15:41
Hmm.. Sziasztok! En tapasztalat csere miatt jottem.. Par ev es 40 leszek, a felesegemmel evrol evre kevesebbet szexelunk, nekem ez nagyon fontos. Szerintem atlagos igenyem van, heti min 3-4. Ez nala mar ugy nez ki, hogy havonta, 2 havonta 1X. Miutan megjön neki es elmulik van 1-2 nap amig kivanja, ez van. Akkor baromira elvezi, es mondja, hogy meg meg, csinaljuk holnap is. Aztan nem lesz belole semmi. A gyerekek sem segitenek a dolgon, mert mire elalszanak 10fele, kb nekunk is oda a maradek kedv. Na meg paromat sem kivanom mar ugy, mikor meg 50kg-os volt. Igen szar bevallani, de ez van. Nem is tesz erte sokat, hogy megkivanjam! Gondolom nem vagyok ezzel egyedul, nektek mi az elettapasztalatotok, milyen opciok vannak? Ezerszer beszeltem mar vele, hogy mik az igenyeim. Az igeretekkel tele a padlas. Most komolyan jarjak el kurvazni? Viszonyba meg nem akarok keveredni, mert akkor tenyleg buko lesz a hazassag..
Ti hogy vagytok ezzel?
Ti hogy vagytok ezzel?
Most mi? Ne már!
Leírom, mert érdekes.
Néhány éve, amikor a párommal megismerkedtünk, óriásiakat szexeltünk. Többször is volt szexuális álmom vele, főleg arról, mikor a testére, arcára élveztem. Egy alkalommal szintént szexuális álmom volt vele, mégpedig arról, hogy hátulról szexelünk és egy harmadik fél, srác beszáll és brutálisan leszopatja a páromat. Mondanom sem kell, hogy hardcore kemény farokkal ébredtem, nem tudtam eldönteni, hogy ez tetszik-e vagy sem. Sokat gondoltam erre az álomra, volt, hogy maszturbálás alkalmával is.
Aztán egy szexelésünk pillanatában csak megemlítettem ezt az álmot, majd a párom kérte, hogy részletesen meséljem el. Mire a story végére értem, már annyira állt a farkam, hogy még ő is megjegyezte, hogy látszik, tetszett nekem. Erre elmondtam, hogy gyakran gondolok erre és szívesen benne lennék. Erre a párom elmesélte, hogy a főiskolán volt egy barátja, és hármasoztak egyet a barátja haverjával, viszont annyira kemenyen megbaszták, hogy neki ez a dolog már nem jön be. Idézem:
"Annyira brutálisan csinálták, hogy nem csak a puncim fájt, de basszus nem érteztem mikor már popsiba csináltuk, mert annyira zsibbadtam. Én többet ilyet nem akarok."
Szerintetek mennyire keményen dugtunk ezután? Azóta is erről álmodom.
Leírom, mert érdekes.
Néhány éve, amikor a párommal megismerkedtünk, óriásiakat szexeltünk. Többször is volt szexuális álmom vele, főleg arról, mikor a testére, arcára élveztem. Egy alkalommal szintént szexuális álmom volt vele, mégpedig arról, hogy hátulról szexelünk és egy harmadik fél, srác beszáll és brutálisan leszopatja a páromat. Mondanom sem kell, hogy hardcore kemény farokkal ébredtem, nem tudtam eldönteni, hogy ez tetszik-e vagy sem. Sokat gondoltam erre az álomra, volt, hogy maszturbálás alkalmával is.
Aztán egy szexelésünk pillanatában csak megemlítettem ezt az álmot, majd a párom kérte, hogy részletesen meséljem el. Mire a story végére értem, már annyira állt a farkam, hogy még ő is megjegyezte, hogy látszik, tetszett nekem. Erre elmondtam, hogy gyakran gondolok erre és szívesen benne lennék. Erre a párom elmesélte, hogy a főiskolán volt egy barátja, és hármasoztak egyet a barátja haverjával, viszont annyira kemenyen megbaszták, hogy neki ez a dolog már nem jön be. Idézem:
"Annyira brutálisan csinálták, hogy nem csak a puncim fájt, de basszus nem érteztem mikor már popsiba csináltuk, mert annyira zsibbadtam. Én többet ilyet nem akarok."
Szerintetek mennyire keményen dugtunk ezután? Azóta is erről álmodom.
Párokhoz csatlakoznék mindenki -mindenkivel alapon szexre / no tabu/ szimpátia fontos / hosszútávra ….. /
Az én ötletem által kerültünk ide, elég perverz es szexmániás vagyok, a feleségem már kevésbé, de úgy tűnik érdekelnék a lányok is 3as verzióra de nehéz eset. Ismerem őt és tudom hogy kell neki egy kissebb kötődés , ismeretség a másik lánnyal. Olyan testi -lelki barinőnkké kellene válljon a hölgy és hosszú távon , és még helyi kellene hogy legyen amihez konkréttan nem is fűzök reményeket
Egy kizárólag hetero havert találni a közelböl akivel kibeszélhetjük a csajolat.
Hmm.. Sziasztok! En tapasztalat csere miatt jottem.. Par ev es 40 leszek, a felesegemmel evrol evre kevesebbet szexelunk, nekem ez nagyon fontos. Szerintem atlagos igenyem van, heti min 3-4. Ez nala mar ugy nez ki, hogy havonta, 2 havonta 1X. Miutan megjön neki es elmulik van 1-2 nap amig kivanja, ez van. Akkor baromira elvezi, es mondja, hogy meg meg, csinaljuk holnap is. Aztan nem lesz belole semmi. A gyerekek sem segitenek a dolgon, mert mire elalszanak 10fele, kb nekunk is oda a maradek kedv. Na meg paromat sem kivanom mar ugy, mikor meg 50kg-os volt. Igen szar bevallani, de ez van. Nem is tesz erte sokat, hogy megkivanjam! Gondolom nem vagyok ezzel egyedul, nektek mi az elettapasztalatotok, milyen opciok vannak? Ezerszer beszeltem mar vele, hogy mik az igenyeim. Az igeretekkel tele a padlas. Most komolyan jarjak el kurvazni? Viszonyba meg nem akarok keveredni, mert akkor tenyleg buko lesz a hazassag..
Ti hogy vagytok ezzel?
Ti hogy vagytok ezzel?
A közelből megismerkedni egy bisex párral,ahol a kedvese előtt leszophatnám a férfit.
Hát biztos nem a csillagokért, átlagokért, pontszámokért inkább a különlegesért egyediért, izgalmasért.
kedvelem a gg-t, érdekes emberek, képek és sztorik vannak itt! és most beszállnék én is egy talán, érdekes ajánlattal, és az se biztos, hogy jó helyre írom szóval, egy igen márkás, szerintem a legmárkásabb csiklóizgatót ajándékoztam páromnak, volt már ilyenünk, az bevált, gondoltam, ez még jobb lesz - már az ára is ezt sugalta de nem tetszett neki, egyszer próbáltuk, azt mondta, ez neki erős....ki nem dobhatom, vissza nem adhatom, nekem nincs csiklóm, valamit, kezdeni kellene vele, azt gondoltam bartelben legyen azé, akinek kelhet egy womanizer légfúvós-szívos csiklóizgató! de! szeretném 1x látni, ahogyan használja, és hát engem is kielégíthetne vaéahogy...ha már, és ha még cizellálhatnám, legyél Pesti, vagy petkörnyéki - bocs, az igényeimért!
Nekem fura fetisem van de remelem talalok ra vallalkozo szellemut! Fiu/lany/par is szoba johet. Fotozni szeretnem a jelentkezot kolcsonos szimpatia alapjan. Termezsetesen erotikus kepekrol volna szo, melyeket sehol nem hasznalnek fel. Parok eseten szexrol is lehet szo. Fotos vagyok igy akar muveszi kepek is keszulhetnek
Azért vagyok a GG-n mert nagyon szimpatikusak az itteni novellák, az amatőr párok/lányok által készített fényképek. Az írott szövegből olyat is ki lehet olvasni, amit le sincs írva. Hálistennek nem kell a hónom alá dugni egy helyesírási szótárt, meg egy Radnóti-kötetet. De számítok arra - legalábbis bizakodó vagyok - hogy részem lesz egy kötetlen, de laza, humoros, de ugyanakkor nem tőmondatos beszélgetésre. Tudom, csodákat ne várjak.
lassan semmiért mert ugyan az mint máshol,
írhatsz bármilyen normális levelet szarnak válaszolni még annyit se hogy "köszi mást keresek" pedig itt nem kerül pénzbe a levél küldés.
Nem is tudom miért csodélkoznak a csajok ha a pasik bunkón viselkednek amikor Ők is ugyan ilyenek.
írhatsz bármilyen normális levelet szarnak válaszolni még annyit se hogy "köszi mást keresek" pedig itt nem kerül pénzbe a levél küldés.
Nem is tudom miért csodélkoznak a csajok ha a pasik bunkón viselkednek amikor Ők is ugyan ilyenek.
Miért ne?
szexpartnert ,masztitársat keresek hosszabb távra!
Sziasztok!
Szexpartnert keresek hosszabb távra!!!!
Szexpartnert keresek hosszabb távra!!!!
Sziasztok!
Keresnék egy bi beállítottságú partnert.....a lényeg hogy itt az oldalon nagyon nagyon sok üzenetet kaptam már,de sajnos se időm nem engedi hogy mindenkinek vissza írjak,napokig tartó képcsere...ki mit szeret....bele fáradtam a felesleges beszélgetésekbe!sokszor kamus profilokba...ki tudna esetleg melegbárt vagy bármi olyan helyet ajánlani ahova párommal el mennénk és lehetne személyesen is ismerkedni vagy bármi több...köszönöm
Veszprém megyében vagy körzetében
Keresnék egy bi beállítottságú partnert.....a lényeg hogy itt az oldalon nagyon nagyon sok üzenetet kaptam már,de sajnos se időm nem engedi hogy mindenkinek vissza írjak,napokig tartó képcsere...ki mit szeret....bele fáradtam a felesleges beszélgetésekbe!sokszor kamus profilokba...ki tudna esetleg melegbárt vagy bármi olyan helyet ajánlani ahova párommal el mennénk és lehetne személyesen is ismerkedni vagy bármi több...köszönöm
Veszprém megyében vagy körzetében
Ismerkedés,beszélgetés,és találkozás ha a szimpátia megvan.
Egy olyan biszex pasival megismerkedni,aki tud fogadni minket,nem kamus és elsőre csak 3-as orális játékokban lenne benne, "ismerkedés" gyanánt.
Szeretnék olyan párral megismerkedni -barátra lelni ahol a férj valamilyen okból kifolyólag nem tudja a párját kielégíteni.