Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2023. 08. 20. vasárnap 09:09  #671
Hans Regenkurt Hans Regenkurt
Elnézést kérek tőled előre is., de azért ez elég szánalmas.
Mármint a férjed.
Téged megértelek, és bízok benne, hogy találsz minden tekintetben kielégítő partnert.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 23. vasárnap 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4678017)
2023. 07. 23. vasárnap 21:21
Miért? Megszívatni a férjemet, aki alkalmi partnerekkel csal, két profilja is van itt, és mindig képeket kéreget, mások szex - szokásairól faggat, úgy adva elő magát, mintha nő lenne, kérdezősködik...
2023. 08. 19. szombat 09:06  #670
bisexfetish bisexfetish
Szeretném párok mindkét tagját kényeztetni,kielégíteni és teleélvezett puncit nyalni.
2023. 08. 19. szombat 08:59  #669
Törölt felhasználó (4715145)
Szeretném látni ahogy a páromat cumizzák és közben csatlakozni
2023. 08. 16. szerda 06:08  #668
jaszberenyi pasi jaszberenyi pasi
ismerkedés hölgyekkel párokkal
2023. 08. 16. szerda 05:37  #667
friendlyman friendlyman
Beszelgetni ismerkedni cuckold wifesharing temaban.
2023. 08. 15. kedd 19:00  #666
Törölt felhasználó (4696237)
Kalandokért, mint lehetőségekért.
2023. 08. 13. vasárnap 19:57  #665
parbaniek parbaniek
Sziasztok!
Megismerni valakiket akik, Maglódon, Ecseren, Vecsésen laknak. És szeretnek dumálgatni a szexről is!
2023. 08. 04. péntek 05:41  #664
Törölt felhasználó (4715017)
Elhanyagolt férjként keresem a kalandokat. Főleg cuckold helyiekkel.
2023. 08. 04. péntek 05:40  #663
Törölt felhasználó (4715017)
Elhanyagolt férjként keresem a kalandokat. Főleg cuckold helyiekkel.
2023. 08. 02. szerda 01:16  #662
Andor177 Andor177
Udv Karlsruhe kornyekerol irok 21 eves vagyok lanyokat asszonyokat keresek egy kis ido tolteshez van szabad lakásom nyitott vagyok mindenre jelentkezzetek üdv!
2023. 07. 25. kedd 06:28  #661
Kukika69 Kukika69
Ismerkedni / hölgyekkel vagy párokkal / minden jóban benne vagyok
2023. 07. 23. vasárnap 21:21  #660
Törölt felhasználó (4678017)
Miért? Megszívatni a férjemet, aki alkalmi partnerekkel csal, két profilja is van itt, és mindig képeket kéreget, mások szex - szokásairól faggat, úgy adva elő magát, mintha nő lenne, kérdezősködik...
2023. 07. 12. szerda 18:53  #659
debrecenipasi21 debrecenipasi21
Tuti hogy Ő az! Senkinek nem küldök képet, addig míg meg nem bizonyosodom hogy normális az illető. Ha meg egyből ilyen mondattal nyit, akkor egy bunkó is, illetve tuti hátsó szándék vezérli. Egyrészt van itt fent videó meg képek is rólam arccal ellátva, másrészt van videó chat. Ott is könnyen bizonyíthatom hogy eredetiek a képek és videók! Itt a goldengate-en régebben igaz, de találtam párokat is anno akikhez csatlakoztam. Most is ismerkedőfélben vagyok egy párral, akikkel akár hármasban később meg akár négyen is lehetünk! Van olyan goldengate tag jelenleg is, aki szinte az egész családi életem tudja, mai napig beszélgetek velük!
(Ez egy válasz SecretMilf üzenetére (2023. 07. 12. szerda 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 12. szerda 10:57
Szerintem ugyan azon " személy" talált be engem is!
Akkor minek vagy itt kamu nulla hazug senki vagy minek erre élvezel mert mást úgy sem tudsz és utána meg ez szöveg más képeire élvezel menjél a boltba ott nézegessed az árukat kamu köcsög buzi kamu oldalal úgy bírom az ilyeneket és csodálkozol hogy az életben is ennyi vagy és ilyenek vannak még itt szégyen

Ezt írtad:
-------------------------------------------------

Olvass adatlapot légyszíves!
Ha vennéd a fáradtságot és elolvasnád az adatlapját annak akinek írsz,sok időt megspórolnál magadnak!
Nem mellesleg nem ártana ha elolvasnád a levelet mielött elküldöd,tele helyesírási hibákkal,ékezetijelek használat nélkül egy katyvasz az egész leveled!

Ezt írtad:
És miért is nem akkor minek vagy itt

Ezt írtad:

Szia!

Nem!

Ezt írtad:
Helló megmutatod magadat jobban arcodal együtt szemből állva és megadod a számodat hogy beszéljünk
2023. 07. 12. szerda 10:57  #658
SecretMilf SecretMilf
Szerintem ugyan azon " személy" talált be engem is!
Akkor minek vagy itt kamu nulla hazug senki vagy minek erre élvezel mert mást úgy sem tudsz és utána meg ez szöveg más képeire élvezel menjél a boltba ott nézegessed az árukat kamu köcsög buzi kamu oldalal úgy bírom az ilyeneket és csodálkozol hogy az életben is ennyi vagy és ilyenek vannak még itt szégyen

Ezt írtad:

Olvass adatlapot légyszíves!
Ha vennéd a fáradtságot és elolvasnád az adatlapját annak akinek írsz,sok időt megspórolnál magadnak!
Nem mellesleg nem ártana ha elolvasnád a levelet mielött elküldöd,tele helyesírási hibákkal,ékezetijelek használat nélkül egy katyvasz az egész leveled!

Ezt írtad:
És miért is nem akkor minek vagy itt

Ezt írtad:

Szia!

Nem!

Ezt írtad:
Helló megmutatod magadat jobban arcodal együtt szemből állva és megadod a számodat hogy beszéljünk
(Ez egy válasz gandixxx18 üzenetére (2023. 07. 07. péntek 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 07. péntek 14:51
Ezért biztos nem: Még írni is nehézkes neki, nevet nem írok.
Üzenet váltásunk:
Érkezett: 23-07-07 14:43

Már az írásodból látszik az értelmi szinted sajnos. Én nem ma kezdtem, több mint 15 éve a goldengate.hu tagja vagyok. Na meg régebben az adultfriendfixnder tagja voltam. Már akkor úgy ismerkedtem hogy a telefonszámom leírtam másnak kérés n3lkül, majd Skype videó beszélgetés és találka. Kb 5 pár volt az életemben. Az egyik párnak 5 évig voltam a házibarátja hetero szintén! Nem hiszem hogy le kéne mást buziznod, full hetero vagyok ahogy feleségem is! Hol van kép? Értelmezni se tudod a szövegem amit írtam neked! Nekem is van egy fiókom, meg a feleségemnek is. Most ő terhes én meg kezelem a ő oldalát is! Vállalni magam? Arccal ellátott képeim videóim vannak ide feltöltve! Neked vannak ha már itt tartunk? Erről ennyit! Nézz magadba....
Minden jót!

Ezt írtad:

Miről beszélsz te kamu hazug köcsög buzi hol van kép te nyomorék és utána meg ez a duma és csodálkozol hogy az életben is ilyen hulladék vagy és ilyenek vannak még itt szégyen mi a kurva anyádért vagy itt ha ilyen nyomorék vagy magadat jellemzed és csodálkozol hogy a kutyának sem kellesz te nyomorék kamu geci oldalal és még magadat sem mered vállalni és ilyenek vannak még itt az ilyen miért nem takarodik anyjába vissza és innen el az oldalról végleg

Ezt írtad:
Szia! Leveled alapján képgyűjtögető vagy. Elég kép és videó van feltöltve arccal együtt qla másik profilunkon, de még véletlenül se adjuk meg neked! Ha ismerkedünk is, akkor Skype videó alapján! De veled tuti nem! Bunkó stílus senkinek se jön be!
További sikeres keresgélést!
Üdvözlettel: gandixxx18

Ezt írtad:
Helló szívesen kielégíteném a hölgyet többször is több alkalommal megmutatja magát jobban arcával együtt szemből állva és megadja a számát hogy beszéljünk
2023. 07. 09. vasárnap 17:04  #657
debrecenipasi21 debrecenipasi21
Ez az a profilom amit írtam neki. Csak hogy lássátok nem kamuból írtam azt amit. Azóta nem válaszoltam a következő két levelére. Szebbnél szebb üzeneteket írt elhihetitek!
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2023. 07. 08. szombat 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 08. szombat 07:39
Minden normális fórumozó nevében köszönöm! Tökéletes intő példa. worship
2023. 07. 08. szombat 07:39  #656
Kutyu14cm Kutyu14cm
Minden normális fórumozó nevében köszönöm! Tökéletes intő példa. worship
(Ez egy válasz gandixxx18 üzenetére (2023. 07. 07. péntek 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 07. péntek 14:51
Üzenet váltásunk:

Már az írásodból látszik az értelmi szinted sajnos. Én nem ma kezdtem, több mint 15 éve a goldengate.hu tagja vagyok. Na meg régebben az adultfriendfixnder tagja voltam. Már akkor úgy ismerkedtem hogy a telefonszámom leírtam másnak kérés n3lkül, majd Skype videó beszélgetés és találka. Kb 5 pár volt az életemben. Az egyik párnak 5 évig voltam a házibarátja hetero szintén! Nem hiszem hogy le kéne mást buziznod, full hetero vagyok ahogy feleségem is! Hol van kép? Értelmezni se tudod a szövegem amit írtam neked! Nekem is van egy fiókom, meg a feleségemnek is. Most ő terhes én meg kezelem a ő oldalát is! Vállalni magam? Arccal ellátott képeim videóim vannak ide feltöltve! Neked vannak ha már itt tartunk? Erről ennyit! Nézz magadba....
Minden jót!

Ezt írtad:

Miről beszélsz te kamu hazug köcsög buzi hol van kép te nyomorék és utána meg ez a duma és csodálkozol hogy az életben is ilyen hulladék vagy és ilyenek vannak még itt szégyen mi a kurva anyádért vagy itt ha ilyen nyomorék vagy magadat jellemzed és csodálkozol hogy a kutyának sem kellesz te nyomorék kamu geci oldalal és még magadat sem mered vállalni és ilyenek vannak még itt az ilyen miért nem takarodik anyjába vissza és innen el az oldalról végleg

Ezt írtad:
Szia! Leveled alapján képgyűjtögető vagy. Elég kép és videó van feltöltve arccal együtt qla másik profilunkon, de még véletlenül se adjuk meg neked! Ha ismerkedünk is, akkor Skype videó alapján! De veled tuti nem! Bunkó stílus senkinek se jön be!

Ezt írtad:
Helló szívesen kielégíteném a hölgyet többször is több alkalommal megmutatja magát jobban arcával együtt szemből állva és megadja a számát hogy beszéljünk
2023. 07. 07. péntek 14:51  #655
gandixxx18 gandixxx18
Üzenet váltásunk:

Minden jót!

Ezt írtad:

Ezt írtad:

Ezt írtad:
2023. 07. 06. csütörtök 21:26  #654
Bobby12345 Bobby12345
2023. 07. 05. szerda 19:46  #653
kalandvagy1986 kalandvagy1986
Sziasztok! Hasonló "játékszabályokkal" vagyunk jelen mi is az oldalon... Vizuálisan szeretnék tanúja lenni párom csajos szárnypróbálgatásainak... smile
(Ez egy válasz Nyerőparos1989 üzenetére (2023. 07. 04. kedd 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 04. kedd 19:17
Mi 34 éves pár vagyunk és szeretnénk harmadiknak egy lányt a feleség örömére úgy hogy a férj és a másik lány között nem lenne szexuális kapcsolat.
2023. 07. 04. kedd 19:17  #652
Nyerőparos1989 Nyerőparos1989
Mi 34 éves pár vagyunk és szeretnénk harmadiknak egy lányt a feleség örömére úgy hogy a férj és a másik lány között nem lenne szexuális kapcsolat.
/ 42