Köszi!
Régen tagja voltam egy klubnak, ott tavaszi, nyári, őszi tali volt egy évben. (Ez egy válasz Niobe üzenetére (2017. 07. 30. vasárnap 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Régen tagja voltam egy klubnak, ott tavaszi, nyári, őszi tali volt egy évben. (Ez egy válasz Niobe üzenetére (2017. 07. 30. vasárnap 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 30. vasárnap 19:52
Évente 1 szokott lenni... de nagyon úgy tűnik hogy ez már kevés : ))
Évente 1 szokott lenni... de nagyon úgy tűnik hogy ez már kevés : ))
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 29. szombat 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1491732)
2017. 07. 29. szombat 23:30
Ilyen találkozó hányszor szokott lenni egy évben?
Ilyen találkozó hányszor szokott lenni egy évben?
Mindent nagyon köszönünk a szervezőknek és az egész társaságnak! SZUPER volt
A tali nagyon jó volt, sikerült kikapcsolódnom, jövök jövőre is ha tudok!
Köszönöm, hogy részt vehettem a talin , nagyon jól éreztem magunkat és örülök hogy sok embert megismerhettem . A jó hangulat és a kellemes beszélgetések felejthetetlenek
Sziasztok.Mi is nagyon jól éreztük magunkat,örülünk a sok új ismeretségnek.Remélem jövőre sikerül mind a három nap veletek lenni.Szuper baráti társaság volt,sajnálhatja aki nem volt ott.Pusszi mindenkinek.
Sziasztok! Örülök, hogy Veletek lehettem, mindenkinek köszönet, aki ezt a jó bulit, még szebbé tette. Sok új embert megismertem, mindenkire szeretettel gondolok. A régi ismerősöket is szuper volt ismét látni, beszélgetni velük. Köszönet a szervezőknek!!! Imádás van és nyóóócccc A kemping recepciósait valóban nem szabad említés nélkül hagyni, mindenben mellettünk voltak!! Sok, sok puszi nekik is, és mindenkinek!!
Őrölünk hogy ilyen jó társaság volt a talin,nagyon jól éreztük magunkat,külön köszönet a szervezőknek,főszakácsnak, főleg a preszoskukacoslánynak és minden rész vevőnek ! jövöre találkozunk!!
Mint résztvevő köszi a sok szorgos megrendezőnek e melóját, hogy mindent bele módjára e sűrű programokat is ---a fő atrakcióval egyetemben (a sok kaja) ----sok poénkodással, csípősséggel , jókedvben megélhettem ) ------kivéve a Gyevi-bírót-------- köszi )
Külön köszönet minden résztvevőnek akik ott voltak és emelték a hangulatot. Minden évben más, de egyre jobb.
Akik meg nem jöttek és ígérték azok nem tudják miről maradtak le. Nyóóóc
Akik meg nem jöttek és ígérték azok nem tudják miről maradtak le. Nyóóóc
Hát drágák sajnos vége lett... egy baromi jó hétvége, sok új emberrel megfűszerezve.... És hát a régiek.... imádlak titeket !!!! És mit tavaly is mit szervezőként meg kell emlitenem még 2 embert akik végig mellettünk voltak és segitettek .. ők a kemping recepciósai!!! Krisztián, Gyula köszönünk mindent ti is hozzájárultalok hogy ilyen jó buli legyen!!!
És köszönetet kell még mondanom a sok segitő kéznek mert egyedül ezt nem tudtuk volna levezényelni!! milló puszi!Vigyázz Diósjenő megyünk jövőre is !!!!!!!!
És köszönetet kell még mondanom a sok segitő kéznek mert egyedül ezt nem tudtuk volna levezényelni!! milló puszi!Vigyázz Diósjenő megyünk jövőre is !!!!!!!!
Sziasztok! nagyon jó volt a tali, bár az idő is jobb lehetett volna, bár akkor lehet hogy nem nyertem volna meg a vizespóló versenty remélem, lesz még folytatása ennek a sorozatnak! és remélem a chaten sem szakad meg az ismeretség.
Köszönöm Nektek !!! Nagyon jól éreztem magam )) Finomak voltak a kaják, jó volt a társaság élmény volt minden játék: ) Puszi Nektek jövőre veletek ugyanott: ))
Nem tudom?!....Mi van velem!!!!
sziasztok! már én is itthon! Gyerekek, ez volt az évszázad bulija!!!! Nagyon örülök, hogy bővült a csapat, jöttek újak is jónéhányan! Köszönet mindenkinek aki eljött, és külön köszönet a szervezőknek a fáradságos munkájukért, hogy ez a "Tali" ennyire jól és szórakoztatóra sikerült ! soha rosszabb bulink nem legyen!
Mi is köszönjük hogy részt vehettünk , nagyon jól éreztük magunkat és örülünk hogy sok embert megismerhettünk. A jó hangulat és a kellemes beszélgetések felejthetetlenek , köszönjük a finom ízletes lakomákat . Reméljük jövőre újra talizunk mindenkivel , sok sok pusziiii nektek
Az egyik szemem sír a masik nevet. Sír mert vegetert az idei tali. Nevet mert olyan emberek tarsaságában lehetem kikkel öröm és jókedv volt. De vigasztalodom azzal, hogy nap mint nap tudunk beszelgetni, felidézhetjük a kalndokat együtt megélt mókákat kacagást. És a következő évben újra együtt leszünk. Köszönöm a szervezőknek, hogy ezt mind lehetővé tették számunkra. És köszönöm, hogy a sok kedves régi ismerős mellett megismerhettem új arcokat. A rendezvenyek is fantasztikusak voltak. Ezuton gratulálok a győzteseknek újfent, ügyesek voltatok szuper hangulatot varázsoltatok.
Nagyon szuper a tali
Mi is úton vagyunk már. Bulira fel!