Aki bujt aki nem mi megyünk......
Még 1 nap és GOOO
2 nap
Mivel sokan kérdeztétek leirom itt is....ez egy kemping 5 ágyas faházak lesznek, és majd ott beszéljük meg ki kivel szeretne aludni. ami lényeg tiszta és igényes környezet, és nagyon várnak minket
3 nap
4 nap.... forrósodik a levegő
szia!! nagyon köszönjük és várunk akkor jövőre
(Ez egy válasz norbesz üzenetére (2017. 07. 08. szombat 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 08. szombat 00:26
Sziasztok ! A tavalyi évben láttam először, hogy találkozókat rendeztek - szándékom szerint el szerettem volna menni az idei összejövetelre. Sajnálatos módon július 14-15-én munkám miatt nem tudnék ott lenni - de remélem jól érzitek magatokat majd . A szervezőknek kitartást - a résztvevőknek kellemes kikapcsolódást és jó időt kívánok !
5 naaaaap
Sziasztok ! A tavalyi évben láttam először, hogy találkozókat rendeztek - szándékom szerint el szerettem volna menni az idei összejövetelre. Sajnálatos módon július 14-15-én munkám miatt nem tudnék ott lenni - de remélem jól érzitek magatokat majd . A szervezőknek kitartást - a résztvevőknek kellemes kikapcsolódást és jó időt kívánok !
És ami még nagyon jóóóó .... Bárki bármilyen versenyszámba indul az elsö helyzett VIP tagságot kap egy idöre !!!! persze a jo kis nyeremények mellé! és persze ez a goldengate jovoltábol
Sziasztok
A következő versenyek mindenképp megtartásra kerülnek a talin: vizes póló verseny hölgyeknek, vizes gatya verseny uraknak, női tanga verseny uraknak, testfestés bárki részére akár alany akár festőként indulhatsz. Aki valamelyiken részt venne bővebb információt üzenetben kérhet és a jelentkezését is leadhatja.
Ezen kívül tombola is lesz! meg aki szeret énekelni egy jót lesz karaoke is vigyor2
Jelentkezésed nála add le: maped
A következő versenyek mindenképp megtartásra kerülnek a talin: vizes póló verseny hölgyeknek, vizes gatya verseny uraknak, női tanga verseny uraknak, testfestés bárki részére akár alany akár festőként indulhatsz. Aki valamelyiken részt venne bővebb információt üzenetben kérhet és a jelentkezését is leadhatja.
Ezen kívül tombola is lesz! meg aki szeret énekelni egy jót lesz karaoke is vigyor2
Jelentkezésed nála add le: maped
Na már csak 6 nap
Aki esetleg foglalt és nem írtam elérhetőséget és címet az légyszi írjon rám...../ csak azok akik most jönnek először, a régiek tudják /
7 nap...
Nyóóócc nap és buli
9
10
11
12
Sziasztok! Niobe nevű felhasználónak írjatok üzit.
(Ez egy válasz szivecske74 üzenetére (2017. 06. 30. péntek 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)