Mi is jelentkeznénk!szívecske74
(Ez egy válasz maped üzenetére (2017. 06. 30. péntek 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
13
Mindenki szedje össze magát aki jönni akar, még vasárnapig lehet foglalni... és tudjátok vétek ilyen bulit kihagyni
14
15
16
ja és 17....
szuperrrrrrrrrr
(Ez egy válasz zsadi üzenetére (2017. 06. 25. vasárnap 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 25. vasárnap 23:01
A szabit megkaptam, így már semmilyen akadálya nincs hogy megint ott legyek.
A szabit megkaptam, így már semmilyen akadálya nincs hogy megint ott legyek.
sokan jönnek szólóban
(Ez egy válasz koma72 üzenetére (2017. 06. 25. vasárnap 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 25. vasárnap 15:26
Sziasztok! Én is szívesen mennék, de jó lenne ha egy hölgy csatlakozna hozzám....
Sziasztok! Én is szívesen mennék, de jó lenne ha egy hölgy csatlakozna hozzám....
18
Sziasztok
A következő versenyek mindenképp megtartásra kerülnek a talin: vizes póló verseny hölgyeknek, vizes gatya verseny uraknak, női tanga verseny uraknak, testfestés bárki részére akár alany akár festőként indulhatsz. Aki valamelyiken részt venne bővebb információt üzenetben kérhet és a jelentkezését is leadhatja.
Ezen kívül tombola is lesz! meg aki szeret énekelni egy jót lesz karaoke is
Jelentkezésed nála add le: maped
A következő versenyek mindenképp megtartásra kerülnek a talin: vizes póló verseny hölgyeknek, vizes gatya verseny uraknak, női tanga verseny uraknak, testfestés bárki részére akár alany akár festőként indulhatsz. Aki valamelyiken részt venne bővebb információt üzenetben kérhet és a jelentkezését is leadhatja.
Ezen kívül tombola is lesz! meg aki szeret énekelni egy jót lesz karaoke is
Jelentkezésed nála add le: maped
A narancssarga reszben van minden info!
Tenyleg ennyire nem egyertelmu???????
Tenyleg ennyire nem egyertelmu???????
Kedves GG! Szeretnék érdeklődni a találkozóról, kérlek, küldjetek számomra egy tájékoztatót.
Üdv. Laci!
Üdv. Laci!
19
szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 23. péntek 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1352302)
2017. 06. 23. péntek 08:48
Sziasztok
Sziasztok
20
csak igyekezz mert kevés hely van és a foglalást is véglegesítik nemsokára
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 22. csütörtök 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (172416)
2017. 06. 22. csütörtök 20:07
sziasztok lehet egy kis infot hogy mi is ez pontosan mikor és milyen feltételekkel??