Előttem, időben 3 férfival volt a feleségem. Előttem már 10el
Előttem, időben 3 férfival volt a feleségem. Előttem már 10el
Ha egy nő előttetek 5 évig éli meg a szexualitását és fél évig van meg egy partnere átlagba akkor az is már 10 farok egy punciba!
Ez a férfiak száma mindkét esetben? :o
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
A kérdésre a válasz, baj, ha férfi a párunk és sok férfival feküdt le )))
Szerintem a darabszám mellékes - kit érdekel? Engem nem, bár tudom mennyi pasival volt, de hát ez nem volt mérlegelési szempont anno sem. Annyival amennyivel szeretett volna,
Szerintem mindenki pont annyi partnerrel fekszik le amennyire szüksége van ahhoz, hogy itt legyen. Mivel a "sok" egy relatív fogalom, ezért nem is lehet számszerűsíteni, de értelme sincsen, hiszen az elmúlt 20-25 év alatt annyit változott az erkölcs, hogy ennek nincs jelentősége. A kérdésed önmagában egy bizonyos féltékenységet takar, mintha a párodat akarnád kisajátítani, de ez a gondolkodás már nem vezet sehova.
SZerintem ez tök jó
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen segítek növelni a számot
(Ez egy válasz A férfi üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
nem csak fiatalon
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiatalon szeret elni egy ferfi
(Ez egy válasz tallerosyzebulon üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
és te normálisnak tartod a 35-öt?
Nálunk 52-40 évesek vagyunk és kb 35-5 az arány
MI sok nálad? Neked volt sok partnered, vagy az én ötvenemet tartod soknak?
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 22. vasárnap 10:30
Sok. Nálam sok, és 44 vagyok. Igen az asszonyok már csak ilyenek és csodálkoznak, hogy én bővíteni szoktam a számokat valóban jó lenne együtt bővíteni
Sok. Nálam sok, és 44 vagyok. Igen az asszonyok már csak ilyenek és csodálkoznak, hogy én bővíteni szoktam a számokat valóban jó lenne együtt bővíteni
Sziasztok!
Olvasgatom, hogy kinek hánypartnere volt, de sajnos csak férfiak írják meg, hogy a feleségük, barátnőjük hány férfivel volt.
Kíváncsi vagyok a pasikra is, ki hány nővel feküdt le korábban. Ha már nők nem, vagy csak kevesen írnak ide szívesen olvasnám a férfiaktól, ha leírnák, hogy hány partnere volt a párjuknak / nekik maguknak és hogy erről mit gondolnak, sok, kevés??
MOndjuk egy életkort mellé téve árnyalhatjuk még a képet.
Kezdem is:
Feleségem 50 éves, én 55, neki saját bevallása szerint kb 15 pasija volt, nekem kb 50.
Szerintem ez teljesen ok, ha neki több lett volna előttem az sem lenne gond, (sőt ha most növekedne ez a szám annak is örülnék) . Szerinte nekem az 50 elég sok, alkalmanként szokta is emlegetni, hogy azért ez nem kevés.
Kinél mennyi az annyi?
Olvasgatom, hogy kinek hánypartnere volt, de sajnos csak férfiak írják meg, hogy a feleségük, barátnőjük hány férfivel volt.
Kíváncsi vagyok a pasikra is, ki hány nővel feküdt le korábban. Ha már nők nem, vagy csak kevesen írnak ide szívesen olvasnám a férfiaktól, ha leírnák, hogy hány partnere volt a párjuknak / nekik maguknak és hogy erről mit gondolnak, sok, kevés??
MOndjuk egy életkort mellé téve árnyalhatjuk még a képet.
Kezdem is:
Feleségem 50 éves, én 55, neki saját bevallása szerint kb 15 pasija volt, nekem kb 50.
Szerintem ez teljesen ok, ha neki több lett volna előttem az sem lenne gond, (sőt ha most növekedne ez a szám annak is örülnék) . Szerinte nekem az 50 elég sok, alkalmanként szokta is emlegetni, hogy azért ez nem kevés.
Kinél mennyi az annyi?
Tudom
(Ez egy válasz A férfi üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt tudod vagy csak sejted.
(Ez egy válasz buszosati01 üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Enyèm több pasival feküdt le,mióta együtt vagyunk....
Feleségem nek bevallása szerint 9 én vagyok a 10 dik de már mi együtvagyunk 17 éve szerintem kiélte előtem magát.