Szerintem az még egy normális keret. Ha azt mondaná hogy több száz valahogy nem tudnám komolyan venni a további dolgokat ha úgy ugrál mindenki faxán mint a kenguru. Nem vonzana hogy ha bárhová mennénk lenne pasi aki mindent tud róla finoman fogalmazva
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 09. 17. kedd 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Én mindig azt mondom, hogy mi férfiak keressük vagy anno kerestük az 1 éjszakás kalandokat és az olyan lányokat akik ebbe belemennek. Én szerettem ezeket a csajokat , izgalmasnak találtam és találom egy nőben ha élvezi a szexet és él a lehetőségeivel. Miért ne feküdhetne le ő is több pasival , miért csak nekünk férfiaknak járna ez ? Nem , ettől nem lesz kurva. Élvezi az életet. Volt egy alkalmas csaj az életemben. Hatalmasat dugtunk , pedig tudtuk , hogy csak 1 alkalom lesz belőle. Tisztáztuk ezt az elején. Sex közben kérte : azért finoman mert tegnap előtt nagyon megkefélték ketten. Nagyon izgalmas volt ! És én tiszteltem érte hogy így bevállalja ha szereti a szexet. Sok nő és férfi is (szerintem) csak vágyakozik de nem meri megélni azt ami izgatja ( egészséges keretek között ). Nem vállalják fel a hölgyek ha pld 2 f@sz izgatja őket vagy ha néger vagy ilyesmi. A férfiaknál is ha valakit izgat az hogy mást is szopjon a párja vagy ilyesmi. Én felvállalom a vágyaimat és próbálom megélni őket. Párom kérdezte párszor ha itt lenne ez és ez a személy nem zavarna ha leszopná ha lefeküdne vele ? Mondtam nem. Egészségére. Ettől még 1-2 óra múlva ugyan úgy fog szeretni engem , de van egy jó élménye és kielégült egy vágya.
Nálunk 8 volt mielőtt összejöttünk. Mióta együtt vagyunk volt +1. Abszolút nem sok.
Mert ha 10-15 volt, akkor biztos a hosszútávú kapcsolat?
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (2024. 09. 16. hétfő 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 16. hétfő 10:51
Azért ha volt 10-15 az még oké de ha azt mondaná hogy kb 100ig számolta akkor már azért az ember úgy tekint rá hogy nem biztos a hosszú távú kapcsolat szerintem
Legyen némi tapasztalata, az sosem árt senkinek meg!
Szerintem egy cseppet sem. Sőt bár most tenne így
pont azért mert kiélte magát és együtt még mindig lehet csinálni.
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (2024. 09. 16. hétfő 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 16. hétfő 10:51
Azért ha volt 10-15 az még oké de ha azt mondaná hogy kb 100ig számolta akkor már azért az ember úgy tekint rá hogy nem biztos a hosszú távú kapcsolat szerintem
igazad van
(Ez egy válasz S.T.A.L.K.E.R. üzenetére (2024. 09. 16. hétfő 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Dehogy baj! Sőt....
A tiéddel én is lefeküdnék
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2024. 09. 15. vasárnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem.
hát alapvetően ez egy jó kérdés mármint maga a fórum címe is.
Attól függ .
Ha komoly párkapcsolatot szeretnénk kezdeni, akkor természetesen egy bizonyos szám felett probléma ha a hölgynek sok férfival volt dolga.
Az már más kérdés ,hogyha valakivel párkapcsolatban élünk, házasok vagyunk, több éve együtt élünk feszegetjük a hátarinkat, de akkor is közösen kell megélni azokat ,és esetleg más személyt bevonni.
Frissíteni a dolgokat.
Férfiaknál is azért szerintem probléma, ha egy bizonyos szám feletti nővel volt dolga , mivel az arra utal, hogy nem feltétlenül akar normális kapcsolatot kialakítani.
A másik fontos kérdés meg a nemibetegség . Minél több partnered van az életben, annál nagyobb az esélye, hogy elkapsz valamit, és tovább adod .
A válaszod amit az uriembernek adtál meg , hmm igen ha csak egy partnere volt, attól függően lehet béna az ágyban egy hölgy ,hiszen a pár együtt érik. Tehát ha valamelyik fél nem interaktív nem figyel a másikra, akkor nem is fejlődnek együtt. (Ez egy válasz Bettina38 üzenetére (2024. 06. 16. vasárnap 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Attól függ .
Ha komoly párkapcsolatot szeretnénk kezdeni, akkor természetesen egy bizonyos szám felett probléma ha a hölgynek sok férfival volt dolga.
Az már más kérdés ,hogyha valakivel párkapcsolatban élünk, házasok vagyunk, több éve együtt élünk feszegetjük a hátarinkat, de akkor is közösen kell megélni azokat ,és esetleg más személyt bevonni.
Frissíteni a dolgokat.
Férfiaknál is azért szerintem probléma, ha egy bizonyos szám feletti nővel volt dolga , mivel az arra utal, hogy nem feltétlenül akar normális kapcsolatot kialakítani.
A másik fontos kérdés meg a nemibetegség . Minél több partnered van az életben, annál nagyobb az esélye, hogy elkapsz valamit, és tovább adod .
A válaszod amit az uriembernek adtál meg , hmm igen ha csak egy partnere volt, attól függően lehet béna az ágyban egy hölgy ,hiszen a pár együtt érik. Tehát ha valamelyik fél nem interaktív nem figyel a másikra, akkor nem is fejlődnek együtt. (Ez egy válasz Bettina38 üzenetére (2024. 06. 16. vasárnap 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 16. vasárnap 09:14
Hány pasival kellett volna lennie, hogy ne legyen iszonya béna szerinted?
Szeretted volna, ha már pasikkal válik ügyessé, mert veled nem sikerül neki? Hát...
Szeretted volna, ha már pasikkal válik ügyessé, mert veled nem sikerül neki? Hát...
A változatosság gyönyörködtet, és milyen igaz...
(Ez egy válasz Fonyódipár üzenetére (2024. 08. 17. szombat 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 17. szombat 19:07
Szerintem csak színesebbé teszi az egyént és a szerzett gyakorlat csak előnyt jelent mindenkinek!
Véleményem szerint minden normális ember keresi az élvezeteket!
Akik erről másképp vélekednek azokról a "savanyú a szőlő" tipikus esete állapítható meg!
Amióta az óvszert feltalálták, azóta ismert a biztonságos szex fogalma is. Nálam mindig van óvszer és a Feleségem táskájában is alap kellék, éppen úgy, mint pl. a papírzsebkendő.
Valójában nagyon büszke vagyok rá amiért a szexben is ennyire bevállalós párom van!
Véleményem szerint minden normális ember keresi az élvezeteket!
Akik erről másképp vélekednek azokról a "savanyú a szőlő" tipikus esete állapítható meg!
Amióta az óvszert feltalálták, azóta ismert a biztonságos szex fogalma is. Nálam mindig van óvszer és a Feleségem táskájában is alap kellék, éppen úgy, mint pl. a papírzsebkendő.
Valójában nagyon büszke vagyok rá amiért a szexben is ennyire bevállalós párom van!
Nem baj inkább jobb ha többet próbált mert akkor nyitottabb minden téren és nem kell könyörögni.
Sziasztok
Én örülnék ha frigid feleségem végre élvezné egy jót szinte boldog lennék mert olyan mint a jég legalábbis Velem szemben
Én örülnék ha frigid feleségem végre élvezné egy jót szinte boldog lennék mert olyan mint a jég legalábbis Velem szemben
Érdekes konzervatív beállításod van, mégis itt vagy a GG,n fura, a párodra úgy tekintesz mint a tulajdonodra akinek van szabad akarat, hmm részvétem nekik és üzenem meneküljenek, mert végül is veled is egyel többen jártak bennük és mivan ha a következő pasinak épp ez az egy plusz dákó a kizáró ok, mert itt a limit a sok dákó kevés dákó között
(Ez egy válasz Im1982 üzenetére (2024. 08. 18. vasárnap 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 18. vasárnap 09:54
Nem én nem vagyok megkeseredve csak el vagyok már fáradva a mai nőktől és fölfdönkívüli randizási szokásaiktól ez az egyik
A másik az, hogy én mindig figyeltem arra, hogy kibe rakom a dákóm bele nem mint egy vadbarom akit a hormonjai fűtenek belerakom mindenkibe aztán meg ülök a nemibeteg gondozóban és ha csak egy tripperem van akkor örülhetek
Több mint másfél évtizedig jártam a nemibeteg fertőzőre hóban fagyban szélben melegben esőben
Reggel négykor keltem sötéttel és kábé délután 3kor értem haza
Az átlagos betegszám 40 körül mozog minden nap és senki nincs túlságosan feldobva, hogy ott kell neki ülnie
Legkésőbb reggel 7-re már ott kell lenned üres gyomorral a vérvétel miatt, utána vagy 2-3 órát várni a főorvosra jó kemény műanyag padokokon ülni, xarni hugyozni ki sem lehet menni mert sorrend vagy van vagy nincs és csak egyszer szólnak ki a rendelőből ha azt lekésed akkor senkit nem érdekel
Utána ha három óra várakozás után bejutsz a főorvossal papírmunkát lerendezni és beszélni az orvossal kábé 11-11:30-ra végzel
Másnap ugyanez a műsor, a véreredmény teszt miatt mert azt csak személyesen adják ki, csak már vérvétel nélkül
Nézd ha ez hiányzik valakinek akkor én csak gratulálni tudok hozzá
A másik az, hogy én mindig figyeltem arra, hogy kibe rakom a dákóm bele nem mint egy vadbarom akit a hormonjai fűtenek belerakom mindenkibe aztán meg ülök a nemibeteg gondozóban és ha csak egy tripperem van akkor örülhetek
Több mint másfél évtizedig jártam a nemibeteg fertőzőre hóban fagyban szélben melegben esőben
Az átlagos betegszám 40 körül mozog minden nap és senki nincs túlságosan feldobva, hogy ott kell neki ülnie
Legkésőbb reggel 7-re már ott kell lenned üres gyomorral a vérvétel miatt, utána vagy 2-3 órát várni a főorvosra jó kemény műanyag padokokon ülni, xarni hugyozni ki sem lehet menni mert sorrend vagy van vagy nincs és csak egyszer szólnak ki a rendelőből ha azt lekésed akkor senkit nem érdekel
Utána ha három óra várakozás után bejutsz a főorvossal papírmunkát lerendezni és beszélni az orvossal kábé 11-11:30-ra végzel
Másnap ugyanez a műsor, a véreredmény teszt miatt mert azt csak személyesen adják ki, csak már vérvétel nélkül
Nézd ha ez hiányzik valakinek akkor én csak gratulálni tudok hozzá
Nem én nem vagyok megkeseredve csak el vagyok már fáradva a mai nőktől és fölfdönkívüli randizási szokásaiktól ez az egyik
Nézd ha ez hiányzik valakinek akkor én csak gratulálni tudok hozzá (Ez egy válasz KisNagy87 üzenetére (2024. 08. 17. szombat 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Nézd ha ez hiányzik valakinek akkor én csak gratulálni tudok hozzá (Ez egy válasz KisNagy87 üzenetére (2024. 08. 17. szombat 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 17. szombat 20:52
Ne haragudj,de Te egy nagyon megkeseredett pasi lehetsz,aki a sajât problémâit és csalódottssàgait màsokra is rà akarja erőltetni...
A sok relatív és mindenkinek mást jelent. Részemről nem baj, sőt. Legyen tapasztalata és ez alapján úgy válasszon párt akiről tudja, hogy szex terén is mint egy nagyon fontos életterületen passzolnak. Tapasztalat nélkül nincs viszonyítási alap és gyengébb partner esetén elfogadja, hogy hát bizony a szexben ennyi van. Mint réges régen amikor szűzen illett férjhez menni, érintetlenül. Óhatatlan hogy ilyen esetben beindul a fantázia, hiszen a vágyak jelentkezni fognak amik vérmérséklettől függően dübörögnek és előtör a kíváncsiság mással milyen is lehet. Mert ez egy tapasztalatlan ámde kielégített nőnél is megjelenik. A másik véglet, hogy valaki úgymond kiélte magát és ettől hűsges. Szerintem hülyeség, mert ez olyan mint az éhség.
Engem abszolút nem zavarna. Sőt az sem, ha melletem mással is szeretne, csak beszéljük meg. Fő a nyitottság, őszinteség.