A sok relatív és mindenkinek mást jelent. Részemről nem baj, sőt. Legyen tapasztalata és ez alapján úgy válasszon párt akiről tudja, hogy szex terén is mint egy nagyon fontos életterületen passzolnak. Tapasztalat nélkül nincs viszonyítási alap és gyengébb partner esetén elfogadja, hogy hát bizony a szexben ennyi van. Mint réges régen amikor szűzen illett férjhez menni, érintetlenül. Óhatatlan hogy ilyen esetben beindul a fantázia, hiszen a vágyak jelentkezni fognak amik vérmérséklettől függően dübörögnek és előtör a kíváncsiság mással milyen is lehet. Mert ez egy tapasztalatlan ámde kielégített nőnél is megjelenik. A másik véglet, hogy valaki úgymond kiélte magát és ettől hűsges. Szerintem hülyeség, mert ez olyan mint az éhség.
Engem abszolút nem zavarna. Sőt az sem, ha melletem mással is szeretne, csak beszéljük meg. Fő a nyitottság, őszinteség.
Ne haragudj,de Te egy nagyon megkeseredett pasi lehetsz,aki a sajât problémâit és csalódottssàgait màsokra is rà akarja erőltetni...
(Ez egy válasz Im1982 üzenetére (2024. 08. 17. szombat 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 17. szombat 18:53
Egészséges esetben akiknek tökmindegy azok ülnek a nemibeteg gondozóban
Minden nap átlagosan kábé 40-en és nincs az a nagy jókedv általánosan
Minden nap átlagosan kábé 40-en és nincs az a nagy jókedv általánosan
Szerintem csak színesebbé teszi az egyént és a szerzett gyakorlat csak előnyt jelent mindenkinek!
Véleményem szerint minden normális ember keresi az élvezeteket!
Akik erről másképp vélekednek azokról a "savanyú a szőlő" tipikus esete állapítható meg!
Amióta az óvszert feltalálták, azóta ismert a biztonságos szex fogalma is. Nálam mindig van óvszer és a Feleségem táskájában is alap kellék, éppen úgy, mint pl. a papírzsebkendő.
Valójában nagyon büszke vagyok rá amiért a szexben is ennyire bevállalós párom van!
Véleményem szerint minden normális ember keresi az élvezeteket!
Akik erről másképp vélekednek azokról a "savanyú a szőlő" tipikus esete állapítható meg!
Amióta az óvszert feltalálták, azóta ismert a biztonságos szex fogalma is. Nálam mindig van óvszer és a Feleségem táskájában is alap kellék, éppen úgy, mint pl. a papírzsebkendő.
Valójában nagyon büszke vagyok rá amiért a szexben is ennyire bevállalós párom van!
Egészséges esetben akiknek tökmindegy azok ülnek a nemibeteg gondozóban
Minden nap átlagosan kábé 40-en és nincs az a nagy jókedv általánosan (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 17. szombat 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Minden nap átlagosan kábé 40-en és nincs az a nagy jókedv általánosan (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 17. szombat 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4753794)
2024. 08. 17. szombat 18:43
Akinek kisebbségi komplexusa van,annak baj.Egészseges esetben kb. tökmindegy!
Akinek kisebbségi komplexusa van,annak baj.Egészseges esetben kb. tökmindegy!
Nem szoktam szűz lányokkal foglalkozni, nem kínlódom velük meg egyébként is tapasztalatlanok szex téren
Nézd aki eljár szűrővizsgálatra azzal nekem gondom nincs csak senki nem jár semmilyen szűrővizsgálatra és nem feltétlen csak a nőknek kéne szűrővizsgálatra járni hanem a férfiaknak is akik olyan vírushordozók amik a férfiakra nincsenek hatással a nőkre viszont akár halálosak is lehetnek
Én ismétlem nem dugok meg minden nőt aki elém kerül, én elég válgoatós vagyok
Persze abban igazad van, hogy ezt pont nem itt kell megtárgyallni épp ezen az oldalon (Ez egy válasz nooti üzenetére (2024. 08. 17. szombat 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Nézd aki eljár szűrővizsgálatra azzal nekem gondom nincs csak senki nem jár semmilyen szűrővizsgálatra és nem feltétlen csak a nőknek kéne szűrővizsgálatra járni hanem a férfiaknak is akik olyan vírushordozók amik a férfiakra nincsenek hatással a nőkre viszont akár halálosak is lehetnek
Én ismétlem nem dugok meg minden nőt aki elém kerül, én elég válgoatós vagyok
Persze abban igazad van, hogy ezt pont nem itt kell megtárgyallni épp ezen az oldalon (Ez egy válasz nooti üzenetére (2024. 08. 17. szombat 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 17. szombat 15:41
Imadom hogy mennyire különbözünk, masok vagyunk mindannyian. Az is baj lenné ha több tucat szűz lányt huzhatnál nyársra? Ugyanakkor a csajok is tapasztalat utjan szerzik a tudasuk. Lehet hogy az a tucat szüzike nem kefeli ki belőled úgy a lelket mint az az egy aki tapasztalattal rendelkezik. Sőt lehet hogy több faszt fogott mint kilincset de ez mellett okos és megteszi a kellő óvintézkedeseket, sőt eljár szűrővizsgálatokra. Mi van ha be sem vallja a pasik mennyiségét és összehoz vele a sors te pedig megdugod. Netán még be is kerül az eleted dugasai közé. Ne iteljük el a csajokat, ha mi pasik minden elénk kerülő puncit megdugnánk. Nem egyenlő és nem fair. Legfőbbkepp nem egy ilyen oldalon ahol szexpartnert keresünk és nem az életünk párját.
A hozzállás két oldalú dolog férfi és női részről egyaránt,enélkül nem valósul meg a szex sem
Mondjuk én a mai nők hozzállását nem értem a szexhez, hogy mit kínlódnak és bohóckodnak a férfiakkal
Tőlem aligha kapnak el bármit is, sosem voltam semmilyen nemibeteg, én világéletemben megválogattam kibe rakom a farkam több opció alapján, nem pedig úgy mint egy állat akire ha rájön a kangörcs akkor az első nőt felhúzza aztán az Isten tudja mit kap el (Ez egy válasz Miisketten2 üzenetére (2024. 08. 17. szombat 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondjuk én a mai nők hozzállását nem értem a szexhez, hogy mit kínlódnak és bohóckodnak a férfiakkal
Tőlem aligha kapnak el bármit is, sosem voltam semmilyen nemibeteg, én világéletemben megválogattam kibe rakom a farkam több opció alapján, nem pedig úgy mint egy állat akire ha rájön a kangörcs akkor az első nőt felhúzza aztán az Isten tudja mit kap el (Ez egy válasz Miisketten2 üzenetére (2024. 08. 17. szombat 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 17. szombat 15:24
Ez a hozzáállás az a baj mert lehet hogy ez veled született betegség így tehát tőled kapják el. A (kórt)
Imadom hogy mennyire különbözünk, masok vagyunk mindannyian. Az is baj lenné ha több tucat szűz lányt huzhatnál nyársra? Ugyanakkor a csajok is tapasztalat utjan szerzik a tudasuk. Lehet hogy az a tucat szüzike nem kefeli ki belőled úgy a lelket mint az az egy aki tapasztalattal rendelkezik. Sőt lehet hogy több faszt fogott mint kilincset de ez mellett okos és megteszi a kellő óvintézkedeseket, sőt eljár szűrővizsgálatokra. Mi van ha be sem vallja a pasik mennyiségét és összehoz vele a sors te pedig megdugod. Netán még be is kerül az eleted dugasai közé. Ne iteljük el a csajokat, ha mi pasik minden elénk kerülő puncit megdugnánk. Nem egyenlő és nem fair. Legfőbbkepp nem egy ilyen oldalon ahol szexpartnert keresünk és nem az életünk párját.
(Ez egy válasz Im1982 üzenetére (2024. 08. 17. szombat 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 17. szombat 15:12
Baj
Nem szeretem ha túl sok férfival feküdt le a nő, voltak nők akikkkel lefeküdthettem volna egyértelműen de kihagytam őket mert tudtam, hogy már igen sok dákó járt bennük aztán a franc akar elkapni bármit is
Nem szeretem ha túl sok férfival feküdt le a nő, voltak nők akikkkel lefeküdthettem volna egyértelműen de kihagytam őket mert tudtam, hogy már igen sok dákó járt bennük aztán a franc akar elkapni bármit is
Ez a hozzáállás az a baj mert lehet hogy ez veled született betegség így tehát tőled kapják el. A (kórt)
(Ez egy válasz Im1982 üzenetére (2024. 08. 17. szombat 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 17. szombat 15:12
Baj
Baj
Így van. Meg lehet tanítani a nőt a jó szexre, ha vevő rá. Csak a pasinak akarnia kell. De ha a nő nem is akarja, akkor tovább kell lépni. Akkor ott nem passzolnak a dolgok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 19. szerda 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 06. 19. szerda 10:18
de az is lehet te vagy az
de az is lehet te vagy az
(Ez egy válasz vasiboy78 üzenetére (2024. 06. 14. péntek 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 14. péntek 16:05
Az én párom csak egy pasival volt előttem. De látszik is rajt, mert iszonyat béna az ágyban. Jobb ha több pasival volt előttünk a az akivel lekötelezzük magunkat.
csak azért irok, mert nem szép dolog ilyet írni a párunkról hogy iszonyat béna . . . ez roppant degradáló dolog, de inkább ez téged minősít....
(Ez egy válasz vasiboy78 üzenetére (2024. 06. 14. péntek 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Az én párom csak egy pasival volt előttem. De látszik is rajt, mert iszonyat béna az ágyban. Jobb ha több pasival volt előttünk a az akivel lekötelezzük magunkat.
Teljesen igazad van, egyetértek veled is nekem is volt anno rengeteg partnerem, de az már a múlt, azon miért kellene kattogni ? Sőt mi meg is beszéltük ezeket már többszőr, és ha neki vagy nekem jut eszembe és ez a téma, akkor meg is dumáljuk, mi és hogy volt
(Ez egy válasz duplaélvezet66 üzenetére (2024. 06. 19. szerda 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért lenne baj már együtt csináljuk
Sziasztok,
az enyem eleg sokkal es hebe-hoba mesel dolgokat.. Diszko utani szopatasairol vagy csak egy ejszakas aktusokrol. Izgatott sokaig de mostanaban ahogy kiderult alaposan meg meg sugtak akar nevtelenul is mar nem annyira jo az erzes...
az enyem eleg sokkal es hebe-hoba mesel dolgokat.. Diszko utani szopatasairol vagy csak egy ejszakas aktusokrol. Izgatott sokaig de mostanaban ahogy kiderult alaposan meg meg sugtak akar nevtelenul is mar nem annyira jo az erzes...
Mi a kérdés? Régebben vagy mielőtt haza érek? Egyébként nem
Nem értünk veled egyet..
Mindent meg lehet beszélni. Vágyakat és igényeket. És primán fog működni minden. (Ez egy válasz vasiboy78 üzenetére (2024. 06. 14. péntek 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindent meg lehet beszélni. Vágyakat és igényeket. És primán fog működni minden. (Ez egy válasz vasiboy78 üzenetére (2024. 06. 14. péntek 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk 7 volt mielőtt összejöttünk volna, 1 azóta.