Lényegtelen, ha sok akkor kurva, ha kevés akkor még apácának is elmegy, ez így hülyeség. Se több, se kevesebb akármennyi is volt. Gyakorlat teszi a mestert, tartja a közmondás, de a sok ismeret szerzés is sokat számít. Feleségem 66 pasi dugta meg, szerette a szexbulikat, a többest. Az ágyban egy igazi szexistennő.
Dehogyis minél több annál jobb,ahogy a srácok minénél több csajjal voltak annál jobban kitudnak elégíteni egy nőt. Ja és párom huszonhárom csajjal és ötvenöt faszi val volt együtt pár év alat,ahová természetesen együtt mentünk. Mind a ketten élvezzük és azóta fergetegesen jókat szexelünk ketesben is.
Igazad van
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 19. kedd 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (972502)
2020. 05. 19. kedd 08:30
Az örök tèma!Nem baj de tapasztalathoz nem sok köze van .Ha 6 pasival kefélt ezerszer az is van annyi tapasztalat mintha ez 30 pasira oszlana el.
Én pontos adatot, nem tudok, mert ennyire nem mentünk bele, de biztos volt pár srác előttem. Amennyire ki tudom következtetni, talán 8-10 lehetett. Egyáltalán nem baj, sőt, jobb, hogy előttem élte ki magát.
Messengeren szoktunk"szexelni" feleségemmel. Sokszor az előzö kapcsolatairól faggatom. Tudja hogy engem ez felizgat ezért mégha nem is örül neki , de elmeséli amit tudni akarok.
Például hogy hányan élveztek a szájjába elöttem és hogy hol.
Elesélte volt egy olyan nap mikor két fasi is szájba élvezte, de külön - külön egyik délelött a másik este. Ez volt élete legvadabb napja.
Például hogy hányan élveztek a szájjába elöttem és hogy hol.
Elesélte volt egy olyan nap mikor két fasi is szájba élvezte, de külön - külön egyik délelött a másik este. Ez volt élete legvadabb napja.
Azon túl, hogy több ferfitől több tapasztalatot szerez egy nő, roppant izgató, mikor elmeseli 1-1 régebbi szexelését. Nekem nagyon fel tud állni tőle a farkam
Az enyém sem az a típus volt aki megvetette volna a faszt... Fiatal kora ellenére nem volt alacsony az a szám
a Egyszer hárman dugták meg, azt is elmeselte egy borozgatós estén. Persze állítólag leitatták meg hasonlók. Reggel meztelenül ébredt a kádban

EZ IGAZ
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 19. kedd 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (972502)
2020. 05. 19. kedd 08:31
Maximum több mindent làtott.a lènyeg ,hogy együtt jó legyen a szex
Mint nő mondom, hogy nem látom azt miért lenne baj ha sok pasival szexelünk, ti pasik .. baj ha sok puncit raktatok rendben, vica-versa . . .
nana hogy baj ha no vagy es aferjedrol van szo

A pasikat inkàbb az foglalkoztatja hány fasz èlvezte az ő kis hercegnőjüket.
Maximum több mindent làtott.a lènyeg ,hogy együtt jó legyen a szex
Az örök tèma!Nem baj de tapasztalathoz nem sok köze van .Ha 6 pasival kefélt ezerszer az is van annyi tapasztalat mintha ez 30 pasira oszlana el.
Sokkal jobb a tapasztalt punci... Minél többen dugtak meg, annal jobb
Én egy kicsit elvarázsolt vagyok az enyém kb. 50-el, de jobban szeretném ha sokkal többel dugott volna.
Szerintem lényegtelen, hogy sok vagy kevés. Már az is nagy kérdés mi számít soknak ill. kevésnek. Akiknél megvan a vonzalom, a megértés miért rágódnának a múlton. A múlt arra jó, hogy tanuljunk belőle nem a hibákat keresni. Azokat ki kell javítani.
Én keresnék, de a korom miatt már se sem sz...nak, a még potenciálisan szűzies életkorba tartozók. Azért a "szűz" és a "csak két szeretője volt, a János meg a város" típusú hölgyek között van még néhány variáció!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 15. péntek 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4181652)
2020. 05. 15. péntek 19:25
Most is szüzet keresel?
Most is szüzet keresel?
(Ez egy válasz Macibácsi üzenetére (2020. 05. 15. péntek 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem zavarna!
En azt mondom, ha elöttem volt mar massal akkor nem vennem el felesegül . az tuti. de sajna akkor nem igy gondolkodtam, -(((