Az valoban jo lenne, de valahonnan mindig elokerul egy "nagyokosamindentjobbantudja" tipusu faszkalp es elkezd beszologatni masoknak, amibol aztan perszehogy vita lesz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 22. vasárnap 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4181652)
2019. 12. 22. vasárnap 08:09
Jó volna,ha ezt a meddő vitát abba hagynátok!!!! Itt mindenkinek "igaza"van,és úgy választ ahogy akar!!!!!
A te elso hozzaszolasod a temaban azonnal masok minositgetese es kovetkezetesen folytatod is mindegyikben.
Vettem a faradtsagot es megneztem a forumos aktivitasodat. A hozzaszolasaid kb fele szemelyeskedes es minositgetes. Ugyhogy te nekem ne probalj itt magas lora ulni, mert nincs miert. Ha nem tetszik amit a tobbiek irnak, akkor lehet tovabb lapozni. senki nem hivott, senki nem kerdezte a velemenyedet, senki sem kivancsi rad. Ha viszont te onkentesen, hivatlanul, pokhendi modon levelemenyezel masokat, akkor ne csodalkozz ha kapsz is az arcodba.
Apropo, attol hogy nem cimzed nekem a valaszt, meg eleg egyertelmu, hogy nekem szol. (Ez egy válasz Esöember üzenetére (2019. 12. 22. vasárnap 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Vettem a faradtsagot es megneztem a forumos aktivitasodat. A hozzaszolasaid kb fele szemelyeskedes es minositgetes. Ugyhogy te nekem ne probalj itt magas lora ulni, mert nincs miert. Ha nem tetszik amit a tobbiek irnak, akkor lehet tovabb lapozni. senki nem hivott, senki nem kerdezte a velemenyedet, senki sem kivancsi rad. Ha viszont te onkentesen, hivatlanul, pokhendi modon levelemenyezel masokat, akkor ne csodalkozz ha kapsz is az arcodba.
Apropo, attol hogy nem cimzed nekem a valaszt, meg eleg egyertelmu, hogy nekem szol. (Ez egy válasz Esöember üzenetére (2019. 12. 22. vasárnap 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 22. vasárnap 07:56
Szívesen beszélgetek értelmes emberekkel. De amint a stílus átmegy fölényeskedőbe,meg sértegetésbe, úgy részemről befejezem a társalgást. A kérdés nem kényes, de azt meg hogy kinek , hol ,és mit akarok elmondani had döntsem el én.

Törölt felhasználó (3989732)
2019. 12. 22. vasárnap 08:08
Jaja, úgy tűnik, még a linearitás is megvan: a másik topikban az önsajnáltató troll hirtelen eltűnt, erre itt azonnal megjelent a másik, ugyanazt a taktikát követő troll.

Jó volna,ha ezt a meddő vitát abba hagynátok!!!! Itt mindenkinek "igaza"van,és úgy választ ahogy akar!!!!!
Jaja, úgy tűnik, még a linearitás is megvan: a másik topikban az önsajnáltató troll hirtelen eltűnt, erre itt azonnal megjelent a másik, ugyanazt a taktikát követő troll.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 21. szombat 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4070622)
2019. 12. 21. szombat 23:56
Szerintem legyen szűz ilyen csipkés izével letakarva és csupán utódnemzés céljából élvezet nélkül katonásan füstölő és gregorián kórus mellett virágvasárnap a szentírással a dereka alatt a vasárnapi csülkös bableves után. Elvtársak! A provokátorok álruhában köztünk járnak. Éberség!
Szívesen beszélgetek értelmes emberekkel. De amint a stílus átmegy fölényeskedőbe,meg sértegetésbe, úgy részemről befejezem a társalgást. A kérdés nem kényes, de azt meg hogy kinek , hol ,és mit akarok elmondani had döntsem el én.
Jó korán keltél Vasárnap
Jó korán keltél Vasárnap
Azt ugye tudod, hogy a "nem valaszolok neked ezert vagy azert" is egy valasz? Arrol nem is beszelve, hogy elotte boszen valaszolgattal, amig a kenyes kerdesekre nem kerult sor.
(Ez egy válasz Esöember üzenetére (2019. 12. 22. vasárnap 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 22. vasárnap 00:09
Drága " Barátom" tudod mlért nem válaszolok a kellemetlen kérdéseidre? Hát ezért ☺ , "ne is probalj vitatkozni. Ha nem valaszolunk nem erdekelsz. Miert? Csak." ☺ ugye így már érted☺☺
Én is ezt gondolom,hogy a semmin megy a vita. Írtam is, csak lusták voltak értelmezni a mondataimat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 21. szombat 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929799)
2019. 12. 21. szombat 21:40
Igazából a semmin megy a vita, megkérdezed, azt vagy az igazat mondja meg, vagy nem. A tutit úgyis csak ő tudja. További jó vitát.
Drága " Barátom" tudod mlért nem válaszolok a kellemetlen kérdéseidre? Hát ezért ☺ , "ne is probalj vitatkozni. Ha nem valaszolunk nem erdekelsz. Miert? Csak." ☺ ugye így már érted☺☺
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 21. szombat 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)
2019. 12. 21. szombat 20:24
Osztja az eszt az erkolcsrol, mikozben hazas emberkent parokat keres egy szexforumon. Kellemetlen kerdest persze mindkettonknel valasz nelkul hagyta. En mindent elhiszek.... :P
Nem az a lényeg, hogy a párodnak hány partnere volt elötted. Ha sok, akkor tapasztalt, és kiélbezheted a tudását. Ha tapasztalatlan, akkor meg talán formálható. A lényeg az, hogy Téged szeressen és tiszteljen.
Szerintem legyen szűz ilyen csipkés izével letakarva és csupán utódnemzés céljából élvezet nélkül katonásan füstölő és gregorián kórus mellett virágvasárnap a szentírással a dereka alatt a vasárnapi csülkös bableves után. Elvtársak! A provokátorok álruhában köztünk járnak. Éberség!
Igazából a semmin megy a vita, megkérdezed, azt vagy az igazat mondja meg, vagy nem. A tutit úgyis csak ő tudja. További jó vitát.
A párom, mielőtt megismertük egymást, több pasival feküdt le, mint 20. Plusz, volt férje is. Engem ez sohasem zavart, sőt... A kapcsolatunk sokkal erősebb, mint hogy ilyeneken rágódjunk, főleg úgy, hogy nekem is volt elég.

Huhha itt aztàn lett vita!A nagy szàmnak semmi köze a tapasztalathoz.ugyan olyan tüzes az aki nem kurt 100 fasszal mint aki igen a termèszetètöl függ.Akit meg mindig màs dug meg hetente ott pszichès gondok vannak.Nem kell apàcànak lenni ennek ellenère persze.
Te azt gondolod azert mukodik majd rosszul a kapcsolatotok, mert a 21-ik vagy epp? Te jo eg milyen jol igazoltad a kijelentesem. Rem ostoba gondolkodasod van. A kapcsolat azert van halalra itelve eleve, mert te vagy a masik fel benne.
(Ez egy válasz Esöember üzenetére (2019. 12. 21. szombat 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)

2019. 12. 21. szombat 18:41
Azt gondolom ez önismeret kérdése. Tudom magamról,hogy rosszul érezném magam 21.-ként a kapcsolatban,így valószínű a kapcsolat sem lesz hosszútávú. Valamint a hölgyet sem szeretném ezen kérdés miatt nyaggatni,vagy megbántani ,tehát igen ,megköszönném hogy megismertem és vége. Ismerem magam, nem lenne sem kedvem sem időm feleslegesen olyan kapcsolatba belemenni amiről tudom ,hogy rosszul fog működni..
Ha a kapcsolatotokban a 32-ik vagy az tenyleg gaz.
De ha 31 ferfivel volt mar dolga es teged valasztott 32-ik kovetkezonek az miert gond? (Ez egy válasz Esöember üzenetére (2019. 12. 21. szombat 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)

De ha 31 ferfivel volt mar dolga es teged valasztott 32-ik kovetkezonek az miert gond? (Ez egy válasz Esöember üzenetére (2019. 12. 21. szombat 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 21. szombat 15:21
No, amelyik pasi ilyet vár el egy Nőtől az a tipikus magyar tarkamarha.
Én azt gondolom nem kell feltétlenül ,hogy egy Nőnek sok parnere legyen ahhoz,hogy tüzes partner legyen az ágyban.
És fordítva is azt gondolom,lehet valakinek sok partnere, de attól még önző ,avagy fadarab az ágyban.
Szerintem a nyitottság, a személyisége többet számít mint a partnerek száma.
Én annak örülnék ha mindenki nagyon boldog lenne a választott párjával, de bevallom őszintén én nem szeretnék 32. János lenni egy kapcsolatban.
Én azt gondolom nem kell feltétlenül ,hogy egy Nőnek sok parnere legyen ahhoz,hogy tüzes partner legyen az ágyban.
És fordítva is azt gondolom,lehet valakinek sok partnere, de attól még önző ,avagy fadarab az ágyban.
Szerintem a nyitottság, a személyisége többet számít mint a partnerek száma.
Én annak örülnék ha mindenki nagyon boldog lenne a választott párjával, de bevallom őszintén én nem szeretnék 32. János lenni egy kapcsolatban.
Aki ez alapjan itel, az ostoba es korlatozott. Logikus eszmefuttatas.
(Ez egy válasz Esöember üzenetére (2019. 12. 21. szombat 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 21. szombat 13:21
Tehát aki nem szeretne olyan hölgyet maga mellé akin bolgog-boldogtalan végigment, az prűd és korlátozott ..
Micsoda remek eszmefuttatás. ☺☺
Micsoda remek eszmefuttatás. ☺☺
Te kikérdezed vagy szimplán nyomozol, hogy megtudd, hányadik is vagy a sorban?
Komoly kapcsolat esetén sincs semmi közöd a párod előéletéhez, bármilyen is volt esetlegesen. Tiszta lappal indul mindenki. (Ez egy válasz Esöember üzenetére (2019. 12. 21. szombat 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Komoly kapcsolat esetén sincs semmi közöd a párod előéletéhez, bármilyen is volt esetlegesen. Tiszta lappal indul mindenki. (Ez egy válasz Esöember üzenetére (2019. 12. 21. szombat 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 21. szombat 18:41
Azt gondolom ez önismeret kérdése. Tudom magamról,hogy rosszul érezném magam 21.-ként a kapcsolatban,így valószínű a kapcsolat sem lesz hosszútávú. Valamint a hölgyet sem szeretném ezen kérdés miatt nyaggatni,vagy megbántani ,tehát igen ,megköszönném hogy megismertem és vége. Ismerem magam, nem lenne sem kedvem sem időm feleslegesen olyan kapcsolatba belemenni amiről tudom ,hogy rosszul fog működni..