Sziasztok! Eddig sajnos csak a 45-50-es korosztályt tudtam kipróbálni, szuper! Jó lenne végre idősebb hölggyel is ismerkedni
Ez nagyon igy van!
Pedig szerintem jobban tennéd, ha megnyugodnál.
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2018. 09. 27. csütörtök 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 27. csütörtök 10:10
Tök nyugodt vagyok, semmi indulat, nincs bennem. Csk tényeket írtam.
Tök nyugodt vagyok, semmi indulat, nincs bennem. Csk tényeket írtam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 27. csütörtök 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465100)
2018. 09. 27. csütörtök 06:35
Én egyáltalán nem gondolok szexuálisan egy tizenévesre, de 18 alatt meg végképp nem.
Tehát egyetértek.
Viszont nem kell indulatoskodni! A tini az tini nem téma szexuálisan. De még a fiatal lány kategória sem föltétlenül szexuális objektum egy fölnőtt férfinek.
Tehát egyetértek.
Viszont nem kell indulatoskodni! A tini az tini nem téma szexuálisan. De még a fiatal lány kategória sem föltétlenül szexuális objektum egy fölnőtt férfinek.
Én egyáltalán nem gondolok szexuálisan egy tizenévesre, de 18 alatt meg végképp nem.
Tehát egyetértek.
Viszont nem kell indulatoskodni! A tini az tini nem téma szexuálisan. De még a fiatal lány kategória sem föltétlenül szexuális objektum egy fölnőtt férfinek. (Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2018. 09. 26. szerda 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Tehát egyetértek.
Viszont nem kell indulatoskodni! A tini az tini nem téma szexuálisan. De még a fiatal lány kategória sem föltétlenül szexuális objektum egy fölnőtt férfinek. (Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2018. 09. 26. szerda 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 26. szerda 18:47
Pacsi. Ez stim! DE! Induljon: 15ről. Mert a 10 az gyerek. A 11,12,13,14 éves gyermekért, szétbaszom rögtön, bárkinek a fejét! Nagyon kurva gyorsan, tiszta lelkiismerettel!
Akkor egy 40es legyen csak simán nő.
A milfbe bele lehet kötni.
Ez a korosztály amiben jellemző ez a milf dolog, de tényleg kell fantázia az általánosításhoz. (Ez egy válasz bpparos üzenetére (2018. 09. 26. szerda 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
A milfbe bele lehet kötni.
Ez a korosztály amiben jellemző ez a milf dolog, de tényleg kell fantázia az általánosításhoz. (Ez egy válasz bpparos üzenetére (2018. 09. 26. szerda 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 26. szerda 18:36
Csak,h teljes legyen a kép.Tényleg így értelmezhető a köznyelvben,de valójában,a 40-es csak akkor milf,ha anyuka....(Mother I`d Like to Fuck)
Ha fogalom tisztázás van akkor a MILF nem feltétlenül egy életkor maghatározás. Csak a jól kinéző nőket lehet MILF-nek nevezni és őket is csak akkor ha már szültek. Egy ronda 40+ nő semmiképpen nem MILF
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 26. szerda 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 26. szerda 17:59
Csak fogalom tisztázás: egy 40+os nő az milf.
Egy 10-es az tini. Egy 20-as az fiatal lány. Egy 30-as az fiatal nő. Egy 40-es az milf. Egy 50es az középkorú. Egy 60as az érett. Egy 70es az nagyi. E fölött beszélhetünk öregről, de csak óvatosan és nagy tisztelettel.
Egy 10-es az tini. Egy 20-as az fiatal lány. Egy 30-as az fiatal nő. Egy 40-es az milf. Egy 50es az középkorú. Egy 60as az érett. Egy 70es az nagyi. E fölött beszélhetünk öregről, de csak óvatosan és nagy tisztelettel.
igen igen
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2018. 09. 26. szerda 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 26. szerda 18:47
Pacsi. Ez stim! DE! Induljon: 15ről. Mert a 10 az gyerek. A 11,12,13,14 éves gyermekért, szétbaszom rögtön, bárkinek a fejét! Nagyon kurva gyorsan, tiszta lelkiismerettel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 26. szerda 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak,h teljes legyen a kép.Tényleg így értelmezhető a köznyelvben,de valójában,a 40-es csak akkor milf,ha anyuka....(Mother I`d Like to Fuck)
Már amelyik, már amelyik, már amelyiknek, már amelyikkel...
hmmm..még jó hogy nem olvasta: mit írsz róla, de inkább: HOGYAN IS?
(Ez egy válasz najszman üzenetére (2018. 09. 25. kedd 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Dugott már valaki öreg pasival?
Akkor hanyagold a monitort egy idore. Nem tesz jot a szemnek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 25. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1061142)
2018. 09. 25. kedd 21:13
Egyszerr igen .csakn hegesztetm .kótohartyan gyuldson van.
Egyszerr igen .csakn hegesztetm .kótohartyan gyuldson van.
Leirnad magyarul? Nem tudtam elolvasni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 25. kedd 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1061142)
2018. 09. 25. kedd 17:36
Sziasztok.Sajnos nem sajnos...én a Pàrom keresztmuterjàt dugom.11 éve.57 éves.ugy kezdődőttt .hogy egyszer elmentem hozzà .mivel arra jàrtam.és gondltam .Csendes falu.az utcàba dlgoztam.lehett h észrevesz a boltba.vag kint.nelegyen ciki.bementem köszöntem.ő ült.én àltam.modom neki .h lehettne valakie màr.mert egyedül azért csak .magànyos az ember.erre ő.:ha korombelit választanék.a legtöbb.iszik v impotens.
Fiatalabbnak meg nemkellenék.erre én miért.? Nem.kérdezi hogy mi A Pàrommal sokat sexelünk? Mondom attol füg.hogy hogyan adja ki.de igen.és Andika élvezi.mondom.igen.akkor biztos nagyvan neked?.mondom.egy huszasom.gyó az nagy .lenne neki.mondom neki; megnézi kérdem tőle.à nem nem.
Erre én kivettem.àltam.és mndom neki.ekkora .és megis foghatod.nyalta a szàjàt.megfogta.mondom neki.h ved be a szàdba.juj azt nem mondja ő.majd dugtam a szàjafelé.és bekapta.ugy levette.h nyelőcsővig.20;percig huztam.majd fele a szàjàba.fele az arcàra.ment.utàna.picit beszélgettünk még.és eljöttem.mondtam neki.h pàrnap mulva.bemegyek.kb 4fele.du tàn.legyen csupaszon.nem mentem be.sokàig.de télen.felhivtam h megyek 18 oràra.legyen csupaszon.elmentem hozzà.benéztem az ablakon(.ja beugrottam a keritésen... ) és csupaszon fekudt.tv t nézzet.kimasztam.becsengettem kinyitotta a kaputelefonon keresztül.a kaput.bementem szopattam.majd negykezlabb 2x megraktam.utàna mar olyan szófogadólet.h a mai napig.dugom.sőt van h egy lànyt viszek hozzâ.dugni.és màr A keresztlànyàt is dugtam .elötte.v dugattam vele.felcsatolhatóval.2.3 oràn àt.nos ennyi a Storym.szivesen meghalgatok véleményeket.ajânlatokat.főleg idősebb ffiaktól.nőktől.
Fiatalabbnak meg nemkellenék.erre én miért.? Nem.kérdezi hogy mi A Pàrommal sokat sexelünk? Mondom attol füg.hogy hogyan adja ki.de igen.és Andika élvezi.mondom.igen.akkor biztos nagyvan neked?.mondom.egy huszasom.gyó az nagy .lenne neki.mondom neki; megnézi kérdem tőle.à nem nem.
Erre én kivettem.àltam.és mndom neki.ekkora .és megis foghatod.nyalta a szàjàt.megfogta.mondom neki.h ved be a szàdba.juj azt nem mondja ő.majd dugtam a szàjafelé.és bekapta.ugy levette.h nyelőcsővig.20;percig huztam.majd fele a szàjàba.fele az arcàra.ment.utàna.picit beszélgettünk még.és eljöttem.mondtam neki.h pàrnap mulva.bemegyek.kb 4fele.du tàn.legyen csupaszon.nem mentem be.sokàig.de télen.felhivtam h megyek 18 oràra.legyen csupaszon.elmentem hozzà.benéztem az ablakon(.ja beugrottam a keritésen... ) és csupaszon fekudt.tv t nézzet.kimasztam.becsengettem kinyitotta a kaputelefonon keresztül.a kaput.bementem szopattam.majd negykezlabb 2x megraktam.utàna mar olyan szófogadólet.h a mai napig.dugom.sőt van h egy lànyt viszek hozzâ.dugni.és màr A keresztlànyàt is dugtam .elötte.v dugattam vele.felcsatolhatóval.2.3 oràn àt.nos ennyi a Storym.szivesen meghalgatok véleményeket.ajânlatokat.főleg idősebb ffiaktól.nőktől.
Sziasztok.Sajnos nem sajnos...én a Pàrom keresztmuterjàt dugom.11 éve.57 éves.ugy kezdődőttt .hogy egyszer elmentem hozzà .mivel arra jàrtam.és gondltam .Csendes falu.az utcàba dlgoztam.lehett h észrevesz a boltba.vag kint.nelegyen ciki.bementem köszöntem.ő ült.én àltam.modom neki .h lehettne valakie màr.mert egyedül azért csak .magànyos az ember.erre ő.:ha korombelit választanék.a legtöbb.iszik v impotens.
Ezért imádom ezt a korosztályt....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 15. szombat 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3806512)
VIP
2018. 09. 15. szombat 09:29
nem tudom ki mit gondol az idősebb korosztályról,mit jelent az öreg. Én 52 évesen jobban kívánom a szexet mint 20 évesen .
Érdekes viszony lehetett, az ágyban szex tanítónő. A köznapi érintkezésben meg szomszéd néni. Nem volt zavaró? Hogy éltétek meg?
(Ez egy válasz farokko47 üzenetére (2018. 09. 22. szombat 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 22. szombat 12:57
Hogy emlékszem e? Minden percére hiszen az első baszásom volt!Mikor este átmentem hozzá "beszélgetni"nem tudtam mi lessz azt hittem elárul a szüleimnek.Mikor bementem virágmintás pongyola volt rajta mondta most mosakodtam de te ugyis tudod.Elkezdett faggatni hogy miota lesem ki és miért.Mondtam hogy nagyon tetszik a pinája aztán kérdezte csak lesem e én mondtam ha nem árul be elmondom.Mondtam hogy ki szoktam verni kérdezte hogy mire gondolok mikor élvezek én akkor már tiszta vörös voltam izzadtam de elmondtam hogy arra hogy csinálom vele.Odaült az ölembe és szétnyitotta a pongyoláját a kezem a mellére tette simogathatod mondta hatalmas logó mellei voltak mégis szépek belemarkoltam aztán szájon csokolt de nem úgy mind a lányok hanem fogta a fejem és tövig nyomta a nyelvét a számba aztán behuzott a szobába a klottgatyám lerántotta rálökött az ágyra és már rajtam is volt éreztem ahogy a faszom becsuszik a nedves pinájába és abban a pillanatban el is élveztem.Mikor magamhoz tértem szégyeltem magam hogy ilyen hamar elélveztem de mondta nembaj majd ő felállitja elkezdett csókolni ölelni simogatta a faszom számba tette a mellét és pillanatok alatt már állt is hanyattfeküdt betette és elkezdtem baszni persze elég sután de megmarkolta a seggem és ugy mozgott hogy én jóformán nem is csináltam semmit de szerencsére most együtt élveztünk el.Ami nagyon felizgatott hogy ordenáré disznó dolgokat mondott közben el se akartam hinni hogy egy nő ilyeneket beszél.Hát ennyi nagyon jó tanitónak bizonyult máig szeretettel emlékszem rá bárki bármit gondol!!!