Mi is jártunk ott párszor.Van akinek bejött és van akinek nem....nekem igen ,páromnak kevésbé.
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2025. 10. 27. hétfő 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 27. hétfő 10:15
Sok helyen voltam az országban, de a békési bulik voltak a legjobbak. Hosszú ideig jártam oda, nagyon jó volt a csapat, szép emlékeim vannak. Kár, hogy már néhány éve megszünt. Azért összefutnék a régiekkel!
Férje elött...közben harapta a nyelvemet,, mamii
Sok helyen voltam az országban, de a békési bulik voltak a legjobbak. Hosszú ideig jártam oda, nagyon jó volt a csapat, szép emlékeim vannak. Kár, hogy már néhány éve megszünt. Azért összefutnék a régiekkel!
Békésen nagyon jó bulikvoltak , minden korosztály képviseltette magát....
(Ez egy válasz clausz üzenetére (2025. 08. 20. szerda 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 20. szerda 19:34
Sziasztok igen volt szerencsem a kovid elott swingerbulik voltak Bekesen sok 60+ no volt csak ajanlani tudom ki kell probalni megeri
Irnál erről a sztoriról?
(Ez egy válasz Szerelő01 üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 11. hétfő 07:21
A 72éves szomszédasszony,jobban baszik mint 30éves feleségem,minden rése dugható,nyeli az anyagot nem gondoltam róla mekkora kúrógép,!
Eddigi életem folyamán még nem jött össze .de nem adom fel .
Sajnos ritkán... Egyre nehezebb ismerkedni érett Hölgyekkel....
75 éveset.
Sok sikert, és természetesen várjuk a beszámolódat!!!
(Ez egy válasz elcondor üzenetére (2025. 08. 28. csütörtök 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 28. csütörtök 22:08
Ma még látogattam keresztmamit , ez szuperül indult , a végén szájra puszi És többször is el mondta szépen , szeretlek , nos , ha így megy ,én is szeretni fogom., nagyon .
Ma még látogattam keresztmamit , ez szuperül indult , a végén szájra puszi És többször is el mondta szépen , szeretlek , nos , ha így megy ,én is szeretni fogom., nagyon .
(Ez egy válasz elcondor üzenetére (2025. 08. 20. szerda 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 20. szerda 16:16
Nekem kersztannyat céloztam be , O szokott mesélni a csajoknak a nemregi kefeleseirol , na ezzel fel izgatott rendesen . Meg fogom látogatni véletlen , hátha valami . A közelében nincsenek jó mamák ,sajnos , rá mennek szívesen .
Nem. Mi nem videóztunk, fotóztunk, a nő nincs is fent ilyen oladalakon. A párjával futottunk össze ilyen portálon és így találtunk egymásra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 20. szerda 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (802079)
2025. 08. 20. szerda 14:56
Nem kóborol fotó vagy videó róla?
Sziasztok igen volt szerencsem a kovid elott swingerbulik voltak Bekesen sok 60+ no volt csak ajanlani tudom ki kell probalni megeri
Van egy 72 év és barinom, hát nem tudom . nem egyszerű.mar sok.
.
.
Én akartam egy német hölgyet! Szoktam nála dolgozni vagy besegeíteni! De sose alakult eddig ki semmi olyan helyzet akár szóba csak hogy lehetett volna ilyesmit kezdeményezni! Pedig mindig kerestem a lehetőséget, de sajnos nem jott
Nekem kersztannyat céloztam be , O szokott mesélni a csajoknak a nemregi kefeleseirol , na ezzel fel izgatott rendesen . Meg fogom látogatni véletlen , hátha valami . A közelében nincsenek jó mamák ,sajnos , rá mennek szívesen .
Nem kóborol fotó vagy videó róla?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 19. kedd 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 19. kedd 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4781705)
2025. 08. 19. kedd 07:53
Egy 73 éves párral jártam össze tavaly, mindketten legalább egy tizest letagadhattak volna. A hölgy alacsony, telt, hatalmas mellekkel és popsival. Őrület, hogy ez a korosztály mennyivel bevállalósabb, mint a harmincas, negyvenes nők. Mehetett punciba, seggbe, imádta kapni a spermát mindenhova, nyelni is. És korát meghazudtoló módon mindig 3-4 menet volt minimum, hol a párjával ketten kényeztettük, hol külön-külön, semmi nem volt elég neki.
Voltam 70 feletti nővel. Mondjuk annyira fitt és izmos volt a teste, hogy inkább 55-60 év körülinek nézett ki. Fantasztikus volt, imádtam.
Odazenném magam,ha ilyen csajom lenne. Rajta vagyok
Nagyon szeretem őket,szerintem is bevállalósabbak.
Egy 73 éves párral jártam össze tavaly, mindketten legalább egy tizest letagadhattak volna. A hölgy alacsony, telt, hatalmas mellekkel és popsival. Őrület, hogy ez a korosztály mennyivel bevállalósabb, mint a harmincas, negyvenes nők. Mehetett punciba, seggbe, imádta kapni a spermát mindenhova, nyelni is. És korát meghazudtoló módon mindig 3-4 menet volt minimum, hol a párjával ketten kényeztettük, hol külön-külön, semmi nem volt elég neki.