Aha. Ne keres. Meg sertést.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 07. hétfő 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658270)
2022. 02. 07. hétfő 09:55
T. barátom !
Szerintem ebben a stílusban , hogy "öregasszony" sehol ne keres !
Lehet , hogy ezzel olyan hölgyeket sertést meg , akik ezt nem èrdemlik meg ...
Az èn párom 50 èves .
Szerintem nagyon szép !
Ha tolókocsiban ülne , akkor is különb lenne nálad ...de szerintem bár ki !
Remélem tudod èrtelmezni a mondataimat ...
Aranyos unokám !
Az èn párom 50 èves .
Szerintem nagyon szép !
Aranyos unokám !
Sokkal elegánsabban lehetett volna megfogalmazni a topik címét is, így elég suttyóra sikeredett ezzel az öregasszony kifejezéssel. Ahányszor ránézek a fórumban, annyiszor kérek én elnézést magamban azoktól a hülgyektől ezért a módiért akikre a szerző gondol. A nő ha ápolt és belső szépsége van úgy kortalan, ragyogó és kívánatos. De ez az öregasszony duma gyerekek, ez alpári.
Én szeretem Őket nagyon odaadók.
Ott rontottad, el, amikor odabiggyesztetted, hogy 50 körülire gondoltál.
Miközben a mai 50 évesek még bakfisnak képzelik magukat, ha felvarrt a mellük, akkor is.
Keress 80 feletti öregasszonyt és senki egy rossz szót sem fog szólni. (Ez egy válasz Panamera21 üzenetére (2022. 02. 07. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Miközben a mai 50 évesek még bakfisnak képzelik magukat, ha felvarrt a mellük, akkor is.
Keress 80 feletti öregasszonyt és senki egy rossz szót sem fog szólni. (Ez egy válasz Panamera21 üzenetére (2022. 02. 07. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 07. hétfő 17:03
Nem értem mire a felháborodás. Semmi bántót nem írtam, csupán utaltam a topik címére.
Nem értem mire a felháborodás. Semmi bántót nem írtam, csupán utaltam a topik címére.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 07. hétfő 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
T. barátom !
Az èn párom 50 èves .
Szerintem nagyon szép !
Aranyos unokám !
Az èn párom 50 èves .
Szerintem nagyon szép !
Aranyos unokám !
én is dugtam idősebb nőt.64 volt, kár hogy már nem de újra szeretnék . tartós partnernek is
Ez elég alpárira sikeredett ?!! Nem fűzök sok reményt a lehetőségeidhez !
tökéletesen igazatok van teljes mértékben egyet értek veletek a kor egy szám
T. barátom !
Az èn párom 50 èves .
Szerintem nagyon szép !
Aranyos unokám !
Az èn párom 50 èves .
Szerintem nagyon szép !
Aranyos unokám !
T. barátom !
Az èn párom 50 èves .
Szerintem nagyon szép !
Aranyos unokám ! (Ez egy válasz Panamera21 üzenetére (2022. 02. 07. hétfő 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Az èn párom 50 èves .
Szerintem nagyon szép !
Aranyos unokám ! (Ez egy válasz Panamera21 üzenetére (2022. 02. 07. hétfő 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 07. hétfő 09:40
Szerintetek hol lehet, érdemes úgynevezett öregasszonyokkal ismerkedni? Korban 50 körülire gondolok. (számomra nem számít öregnek)
Szerintetek hol lehet, érdemes úgynevezett öregasszonyokkal ismerkedni? Korban 50 körülire gondolok. (számomra nem számít öregnek)
mert ott már van tapasztalat
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 29. szombat 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4652511)
2022. 01. 29. szombat 18:40
Voltunk parral ahol a pasi 55 volt a no 70 es bi es full jo volt nekem os es a paromnak os a noi tagjukkal! 15 ot siman letagadhatott volna. Egyebkent az idosebb parokkal jobb minosegibb a szex
Hány éves kortól számít öregasszonynak? Nemrég dugtam egy 74 évest, de nem volt jó vele. Kb. ahogy bedugtam a farkam el is élvezett, szopni sem volt hajlandó, nem is akartam folytatást vele. Korábban volt egy 71 éves, az viszont nimfomán volt, imádott baszni, szopni, nyelte a gecit rendesen. Viszont állítólag lett egy komoly kapcsolata, így nem akart többet találkozni. Még huszonévesen találkoztam egy 60+-ossal, nem tudom, hány éves lehetett, már teljesen ösz volt a pinaszőre, vele is csak 1x voltam, komoly kapcsolatot akart volna. 2 éve voltam egy 62 évessel, őt viszont semmiképp sem mondanám öregasszonynak, minimum 15 évet letagadhatott volna. Szép arc, jó test, nagyon finom bőr. Vele mehetett simán seggből szájba is. Sajnos egy idő után már nem akart találkozni.
Voltunk parral ahol a pasi 55 volt a no 70 es bi es full jo volt nekem os es a paromnak os a noi tagjukkal! 15 ot siman letagadhatott volna. Egyebkent az idosebb parokkal jobb minosegibb a szex
Én évekig dugtam egy özvegyasszonyt. 74 éves koráig. A teste abszolut nem árulta el a korát. Az arcán inkább látszott a kor. Imádtuk együtt a szexet. Annyira élvezte minden percét mint ha az lenne az utolsó napja. Imádta ha teleélvezem. Kb 15 éve nem volt előtte egyáltalán benne férfi.
Azt mondta ezt meg sem merte volna álmodni. Hogy ő még ilyeneket fog élvezni és valaki még így fogja kívánni őt. Főleg hogy bőven a fia lehetnék.
Ha rá gondolok is beindulok. Szép emlékek.
Azt mondta ezt meg sem merte volna álmodni. Hogy ő még ilyeneket fog élvezni és valaki még így fogja kívánni őt. Főleg hogy bőven a fia lehetnék.
Ha rá gondolok is beindulok. Szép emlékek.
Ha a párom öregasszony, 70 éves,akkor én hetente dugom ,vagy orálisan kényeztetem,mert szerintetek mi már nem szexelünk?
69 éves volt a legidősebb és össze kellett szedni magam hogy rendben legyen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 08. hétfő 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4581262)
2021. 11. 08. hétfő 14:27
Szerintem egy karban tartott hölgy aki ad magára,mindegy hogy milyen koros,még nagyon is lehet kivánatos,nagyokat szeret szeretkezni.
Szerintem egy karban tartott hölgy aki ad magára,mindegy hogy milyen koros,még nagyon is lehet kivánatos,nagyokat szeret szeretkezni.
Igen, egyetértek. Voltam már többször idősebb, érett, csinos és igényes Nővrl. 59, 64, 66, és 71 volt a legidősebb. Jelenlegi párom 51 éves.
(Ez egy válasz Péter.47 üzenetére (2020. 04. 17. péntek 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 17. péntek 22:37
Ez a cím megfogalmazás érdekes....
Érett nő jobban hangzik .... Lehet csemegézni egy érett nőt
Érett nő jobban hangzik .... Lehet csemegézni egy érett nőt
Nekem jelenleg egy 61 éves társam van!
Hátulról! Hátha nem ismer fel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 14. szerda 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Törölt felhasználó (3396342)
2019. 08. 14. szerda 07:50
70 éves az anyósom szívesen rá szabadulnék csak attól tartók el utasít illetve rosszul jövök ki,Merről álljak neki?